Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Vaša paranormalna svjedočanstva | |
| | Autor | Poruka |
---|
bodomiere VIP
Broj poruka : 178 Datum upisa : 31.03.2011
| Naslov: Vaša paranormalna svjedočanstva Ned Maj 08, 2011 12:10 am | |
| Za početak ću ja jedno svoje ispričat od njih ko zna kolko...
bio sam 3.-4. osnovne.legli smo spavat (mislim da je sutradan bila subota...).sve je bilo super full cool,onda sam čuo šuštanje kese iza ormara.znao sam da je nema nikakve kese nigdje u sobi...odmah je prestalo.pomislio sam ma pričinilo mi se ništa to...ubrzo zatim opet je počelo,i tad me već počeo vatat strah.poslje toga sam čuo da nešto gmiži iza ormara i polako dolazi na parket...po zvuku bi reko nešto ko zmija (po načinu gmizanja) al zvuk je bio ko kad ljudska koža struže po parketu.sporo se približavalo i lagano ubrzavalo,a ja sam sve više umirao od straha i počeo se znojiti.nisam više mogo izdržat nego probudio roditelje.kad sam prvi put zazvao "TATA!!!" čuo sam da je stalo na mjestu,drugi put kako brzo gmiže nazad odakle je došlo.kad su mi starci upali u sobu,šta je bilo,šta ti je,tako i tako to i to.stari je uzeo bateriju i pregledo svaki kutak sobe al nigdje ništa.ništa ko ništa.aj,odemo opet spavat,ugase mi svjetlo,i ono opet isto...kad sam opet zazvo starog (al ovaj put odma prvi put) opet je odgmizalo iza...ja sam krepavo umiro od straha,treso se ko grana na vjetru preznojavo se ko da me neko kantom vode polio,onda mi starci naprave trosjed da tamo spavam...tad je sve bilo normalno...pomislio sam "JBT KOJU JA MAŠTU IMAM!!!bezveze sam digo ovolku frku...!"...onda sam opet čuo gmizanje kako mi se približava...tio sam pogledat u smjeru iz kojeg je dolazilo al nisam mogo...vrat mi se jednostavno ukočio...onda sam osjetio dah na čelu...hladan...prehladan za bilo koju životinju i bilo kojeg čovjeka...baš hladan...to je bilo posve normalno disanje,normalnom brzinom,snagom udaha i sve,al je dah bio H - L - A - D - A - N ...možda će me neki zbog ovoga smatrat ludim al...,...vjerujte mi da neke stvari nećete nikad povjerovat dok ih ne osjetite...a što se tiče paranormalnih stvari možda je bolje da ništa ne znate i da ništa ne vjerujete...oni koji znaju nešto o paranormalnosti i duhovima oni će mi ovo vjerovat... | |
| | | | Vaša paranormalna svjedočanstva | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |