Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Prljavo Kazalište | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Prljavo Kazalište Ned Maj 15, 2011 7:35 pm | |
| Na badnje vece
Na badnje vece dok su zvona zvona zvonila pred crkvom svetog Blaza ti si, duso, stajala
I nekim starim salom kosu si malo pokrila da je ne bi neka pahulja valjda smocila
Pricaju mi da se sramis kada cujes za mene al' nisam ja ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine
Ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem al' svu svoju ljubav cuvam samo za tebe
Ref. Zbog mene ne placi suza nisam vrijedan kasno je da se sada mijenjam
Milijun puta prosao sam ispod tvoga prozora da si rekla samo rijec dosao bih krilima divljih gusaka
Jer nisam ja ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem
Ref.
Jer ti, ti si meni nesto poput korijena, neka stara navika | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Prljavo Kazalište Ned Maj 15, 2011 7:35 pm | |
| Ako trazis nekoga
Ako trazis nekoga, nekoga za setanje onda ja sam covjek za tebe imam sedam milja duge korake lake kao oblake
Ako trazis nekoga, nekoga za plakanje onda ja sam rame za tebe
Uzmi me, to je sudbina ima zena koje zakljucaju srce poput dragog kamena
Ako trazis nekoga, nekoga za cuvanje onda imam ruke za tebe i za tvoje vrelo celo, dlanove meke kao jastuke
Ako trazis nekoga, nekoga za zauvijek onda tvoj sam covjek oduvijek | |
| Naslov: Re: Prljavo Kazalište Ned Maj 15, 2011 7:36 pm | |
| Moj bijeli labude
I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me
I ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes sve to ubija me
Hmmm, grlim hladne jastuke hmmm, moj bijeli labude
I briga me sto nisi mjesec, a ni sunce, briga me al' neces moci preko blatne kaljuze cista stic' do moje postelje
Hmmm, grlim hladne jastuke
Ref. 2x Moj bijeli labude kad me jednom ne bude sve ce vode, labude da se razbistre
I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me
I ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes sve to ubija me
Hmmm, grlim hladne jastuke | |
| Iz nekih starih razloga
Ne, ne, ne vjerujem usnama sto lazu a tvoje bas lazu sve
Kad znam da je ljubav zemlja cudna, zemlja lazljiva ponekad vlada tuga ponekad pojavi se kao duga
I zasto onda ja placem zbog tebe i krijem oci da da me ne vide
Ref. 2x Iz nekih starih starih razloga jos uvijek drhtim zbog tvojih usana
Kad znam da je ljubav zemlja cudna, zemlja lazljiva ponekad vlada tuga ponekad pojavi se kao duga
I zasto onda ja placem zbog tebe i krijem oci da da me ne vide
Ref. 2x
Ne, ne, ne vjerujem usnama sto lazu sto lazu sve | |
| S vremena na vrijeme
Ref. S vremena na vrijeme cini mi se k'o da su tvoji koraci s vremena na vrijeme, pa se sjetim ja nisam tvoj, ne postojim
S vremena na vrijeme cini mi se k'o da su tvoji koraci s vremena na vrijeme, pa se sjetim odavno nisam tvoj, ne postojim
Od kada nisi pored mene ti obucen lezim, kaput ne svlacim previse je dana iza nas koje ne mogu izbrisati sto je vise sjecanja, to je vise nevolja
Ref.
Od kada nisi pored mene ti ja samo zivim blues, ne izlazim sad me lijece kao doktori B.B. King i crni maheri sto je vise sjecanja, to je vise nevolja | |
| Bit ce bolje
Jos jedan dan u Zagrebu vozim se u tramvaju ide masa praznih dzepova na ovom svijetu nikoga pogled ravno nevjera nema kune za prosjaka
I dok tako sanjarim shvatih, ovdje silazim guram se do izlaza al' tu je hrpa likova vozac vrata zatvara jos jedan krug u tramvaju
Ref. Eto vidis, to je moja sudbina uvijek isto, bezbroj praznih krugova Bozja volja, kriza mladih umova bit ce bolje, moram prezivjet' do sutra
Jos jedan dan u Zagrebu magla je na Sljemenu pljusti kisa jesenja brdo tmurnih oblaka, odurna vodurina more je pod nogama
Stojim sam na krizanju opet znam, zakasnit cu vidim, gori crveno cekam tako strpljivo, prodje taxi prebrzo i cijeloga me zasprica
Ref. | |
| Naslov: Re: Prljavo Kazalište Ned Maj 15, 2011 7:37 pm | |
| MARINA
Na Bozicno jutro sneno i mutno u kaputu ocevom, malcice prevelikom dosao sam na njena vrata da joj kazem bas da odlazim
Jer nitko nije znao sakrit' suze k'o Marina imala je oci boje vena boje vena, boje Dunava u je, u je, je, je boje vena, boje Dunava u je, u je, je, je
Ref. 2x A ja, ja ne mogu bez nje Boze, Boze spasi me
U, ne mogu bez nje Boze, Boze spasi me
Ref.
Jer nitko nije znao sakrit' suze k'o Marina imala je oci boje vena boje vena, boje Dunava u je, u je, je boje vena, boje Dunava u je, u je, je
Ref. 4x | |
| Naslov: Re: Prljavo Kazalište Ned Maj 15, 2011 7:37 pm | |
| Tu noc kad si se udavala
Tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve
Tu noc kad si se udavala mene pijanog su odnijeli moji prijatelji vjerni psi do jutra me tjesili da ima milijun takvih kao sto si ti i da cu te preboljeti
Tu noc kad si se udavala, meni kroz glavu proslo je
Ref. Postoje neki drugi svjetovi za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi
Tu noc kad si se udavala meni kroz glavu proslo je tvoje smijesne za maturu haljine sandale boje mjesecine
Ref | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prljavo Kazalište | |
| |
| | | | Prljavo Kazalište | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |