Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Toše Proeski | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Maj 18, 2011 7:38 pm | |
| Pola duse, pola srca
Dobro mi izgledas i cini se ozdravljas ma neka ti krene daleko od mene da ne znas da propadam
Vise me ne trebas kad prodjes ne pozdravljas a svemir je bio u oku tvome to ne dam nikome
Ref. 2x Na pola duse zivim ja tu pokidat se nema sta na pola srca jos sam njen a na pola umirem
Nemas sto vidjeti produzi, ne zastani u meni led i mecave viju i jesen je, kise liju
Ref. 2x | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Sreco, ne krivi me
Odlutam ponekad preko necijega ramena do tebe odlutam i znam da imas sve i tebi dobro je bez mene ovo je preduga noc, da l' ikad jutro ce doc'
Bjezeci od sebe ovaj zivot cesto tebi me ponese jos sam samo slijepi putnik koji nema ime, ni adrese pristajem, duso, na sve, tako sam slab na tebe
Ref. Sreco, ne krivi me, javi se i ozivi me ne mogu cekati, zbog nas lud sam od ljubavi daj da ti cujem glas, molim te, spasi nas sreco, ne krivi me, jer ti si mi sve
Odlutam ponekad preko necijega ramena do tebe odlutam i znam da imas sve i tebi dobro je bez mene ovo je preduga noc, da l' ikad jutro ce doc' | |
| Volim osmijeh tvoj (duet Antonija Sola Tonka)
Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom' smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij' se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al' nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref.
Ref.
I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe | |
| Za ovoj svet
Ke cues glas, ponekogas deca stradale, o Boze, ne na vesti slusam povtorno vo svetot negde nova vojna novo nasilstvo
Ni treba miren son, ni treba nevinost da nema strav i solzi seto zlo da iscezne da nema tazen den za nas
Ref. Za ovoj svet eden i edinstven treba se da storime samo toj go imame
Za ovoj svet koj ni e edinstven i so detska nasmevka treba da se borime za ovoj svet
Vo srcata ne dopira za troska ljubov, sekoj mig po edna molitva
Decata se nevini da ucime od niv za verbata i nadezta nam ni treba da e ziv sonot sto gi hrani niv za spas
Ref.
Nema strav, nema glad da nema grizi za nikogo
Ref.
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Maj 18, 2011 7:39 pm | |
| Najljepse moje
Najljepse moje kada rijeci otrovne ubiju njeznost slome najbolje
A strast bez razuma ruku pod ruku bili smo svoji i niciji s kojom lakocom vjerni i nevjerni
Zbog sujete i gluposti nismo uspjeli
Ref. Vjeruj mi, nisam namjerno svaku rijec da mogu ja bih povuk'o ponosni dotakli smo dno mogu da te ne volim, ne i da zaboravim neoprostivo si mi duzna zbog tog
Ruku pod ruku bili smo svoji i niciji s kojom lakocom vjerni i nevjerni
Strast bez razuma moram veceras svoj bijes da potrosim jos jednu u nizu mjesto tebe zagrlim
Zbog sujete i gluposti nismo uspjeli
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Maj 18, 2011 7:39 pm | |
| Mala
Ne znam adresu ni broj a gdje si ti ostajem zauvijek tvoj a gdje si ti
Mala uspomene izjedaju spreman na predaju otkacen, odbacen zivim od sjecanja
Ref. Srca nam puna a jutro nas budi na istome uzglavlju i kao praznik tako nam pocinje dan poljubac, zagrljaj djelimo srecu sa osmjehom i ljubavlju suvise lijepo naglo je prekinut san
Tvog srca podstanar a gdje si ti obicna potrosna stvar a gdje si ti
Mala, ja na sve pristajem krivicu priznajem povrijedjen, pobjedjen zivim od sjecanja
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Maj 18, 2011 7:40 pm | |
| Oj, devojce, devojce (duet Synthesis)
Ore momce bre budalo bre (4x)
Oj, devojce, devojce ti tetovsko jabolce (2x)
Pokazi crnite oci sakam da gi vidam jas (2x)
Ore momce bre budalo bre (4x)
Oj, devojce, devojce ti tetovsko jabolce (2x)
Pokazi t'nkata snaga sakam da ja vidam jas (2x)
Ore momce bre budalo ubavo jabandzice (2x)
V gradina t'nka topola zarem ne si videl ti (4x)
Ore momce bre budalo v gradina t'nka topola zarem ne si videl ti (2x)
Ore momce bre budalo oj, devojce bre budalo ore momce bre budalo oj, devojce bre budalo bre | |
| Naslov: Re: Toše Proeski Sre Maj 18, 2011 7:40 pm | |
| Na mjesto zlocina
I rekoh ti i to sto ne mislim I nije mi ni malo neprijatno I rekoh ti da sad sam zauzet I da mi je ovo vrijeme kao zlatno
I rekoh ti ma ne, ne drzi me jer htio bih novi cd sad da stavim
I dodaj mi molim te moj mobilni jer hitno moram nekom da se javim
A bio sam spreman da zbog tebe ginem I hiljadu i jednu zvijezdu da ti skinem I ucinim sve sto samo pozelis
Ne neboj se ne bice ti dobro i bez mene Ma naci ces jos jedan kofer za uspomene
Kad umrem ti naci ces vremena i nacina Da svratis na mesto svog zlocina svog zlocina
I rekoh ti da se ne zanosis I da od nas vise nista stvarno nema Da ne molis da te vise ne cujem Da smiris se i odes bez problema
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Toše Proeski | |
| |
| | | | Toše Proeski | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |