Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Kerber | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:38 am | |
| Covek od meda (duet Bora Corba)
Od zurbe tvojih zuba tragovi ti ljubis uvek tako da boli za tebe nikad nema granice ja nisam pastuv, crna zdrebice
Ti volis divlje guske ti volis divlje seve ja vodim mrtvu trku ulazim u tebe kao u crkvu
Ref. Ne, ne, ne, ja ne mogu vise ne, ne, ne, lose mi se pise Kazanova, to tebi treba ja sam samo covek od meda
| |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:39 am | |
| Hajde da se volimo
Moja curica izgubila san ja ga nasao pa ne dam sanja ona cak o Holivudu i sta se sad zbiva
Glavna zvezda je, potpisuje se nekom tipu iz Rima luduju za njom u Podmoskovlju i sta se sad zbiva
Oduvek htela je da svet se vrti oko nje nocas se probudi, kraljice
Ref. 2x Pusti to, hajde da se volimo preboleces svoje sne kad te ruke zagrle i odnesu | |
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:39 am | |
| Beli tragovi
Ref. 2x O, beli tragovi o, na tvojoj suknjici
Prica je tvoja bez predaha laz viri iz tvog osmeha krijes od mene stare razloge u oku bele zastave
O, mislis imam zivci kao slon kad nisi s' drugim bila a sta ti je to
Ref. 2x
Ni tvoje suze bez ociju ne mogu da te sakriju nocni znak se jutrom otkrio gledas me tupo, sanjivo
O, mislis imam zivci kao slon kad nisi s' drugim bila a sta ti je to | |
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:40 am | |
| Bolje da sam druge ljubio
U tvojoj kosi sam sakrio zvezde mesec u kuci od dlanova ispod kaputa sve ranjene ptice i dugu iz moga jastuka
Na tvome vratu mi ostale usne u dzepu plava marama brodovi neki daleki u oku poslednja tramvajska stanica
Jeftina noc za sve neverne drugove i ceo svet nek' sagori samo da tebe prebolim
Ref. 2x Bolje da sam druge ljubio radosti moja, moja nevero k'o besan pas lajem nocima na tvoje prozore | |
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:41 am | |
| Jos samo ovu noc mi daj
Odlazi noc, voze tramvaji poslednju partiju nestajem, nosi me vetar ko zgazenu hartiju
Odlazi noc, plasljive oci sanjivo pitanje sacekaj da rasanim reci sacekaj svitanje
Jednom kad noc probudi te kad ne bude vazno ko' pre priseti se barem na tren jednom kad ne bude me
Ref. 2x Hej, jos samo ovu noc mi daj ne trebam vise hej, i bice dovoljno za kraj
Umire noc, poslednju zvezdu skrivaju oblaci ne plasi se jednom kad snove probude koraci
Jednom kad noc probudi te kad ne bude vazno ko' pre priseti se makar na tren jednom kad ne bude me | |
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:42 am | |
| Kad ljubav izda
Kad ljubav izda sva vrata se zatvore prolece kasni, a oci ne govore jednom se ljubi, a ti razvencavas sve prsten od zelja bacas u oblake
Necu te kleti, vesela budi mi nek' ti od sunca budu svi putevi neka ti ljubav moja nad snovima bdi neka ti od ptica budu prozori
Ref. Mirisu aprilske noci na tvoja nedra medena ko li ih sada ljubi, ne bi mu zubi ne bi mu zubi Svetlana | |
| Sanjam
Sta ce meni ovaj dan pocepanih slika ram sta ce meni prolece jer bez tebe bolece
Sta ce meni ulice ulice do ludnice da mi dusa odluta da se nikad ne vraca
Kako lako nebu je kad pozeli, vidi te kako noci lako je da me tiho ubije
Sta ce meni ovaj dan pocepanih slika ram sta ce meni prolece jer bez tebe bolece
Ref. 2x Sanjam, tvoje oci mogu sve da me vrate i isto kao pre da me sastave | |
| Na raskrscu
Tu smo na raskrscu korak tezi od nebesa k'o slepi putnici koje niko i ne ceka
Sad se kaju majevi snene zore i nemiri pitaju zasto smo ih uopste i budili
Ref. 2x Ne mogu zaspati u toj kuci od snegova ni vise ljubiti tvoje usne od pelina
Kad kisa prestane tudji san ces obaviti na mojim zenama neka druga ce postati | |
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:43 am | |
| Ljubav je
Trebaju mi vremena romanticna poneka iskra izmedju trepavica trebas mi ti
Trebas mi uvjek pre spavanja da idemo tamo gdje ljubav je samo kao svjetlost nebeska
Trebaju mi reci sto govore sve da dozovem sve zelje odletele
Treba mi dan pomalo sanjiv neispavan od jutra do mraka ko najljepsa bajka sa tvojih usana
Ref. Ljubav je jedina daje mi sve i sve mi uzima ljubav mi ne treba kada boli sto tebe nema kada boli sto nisi tu | |
| Nebo je malo za sve
Tiho k'o let kroz sive magle k'o ukleti brod usred oluje svakom od nas dolazi sudnja noc
Umorna zver na tvome tragu veran k'o ker na tvome pragu vodi te svud tvoje sudbine glas
Ref. Nebo je malo, malo je za sve dole se mora, mora se zar ne
Kroz ponore sna zvezde te vode vetrovi zla kroz tamu gone okovima cvrsto drze svoj plen
Umorna zver na tvome tragu veran k'o ker na tvome pragu vodi te svud tvoje sudbine glas
Ref.
Dole se mora, mora se zar ne
Nebo je malo za sve i dole se mora zar ne (2x)
Nebo je, nebo je malo za sve i dole se, dole se mora zar ne | |
| Sutrasnji dan
Nocas mi se samo cuti napolju se nebo rusi sklapam oci, zelim samo mir
Svakim danom sve je jace ono sto u meni place dnu me vuce hladne reke vir
Ref. Hej, da bar mogu da znam sta mi nosi sutrasnji dan hej, da bar mogu na cas od sebe samog naci spas
U ocima deo neba rodno polje, miris snega pesma nocne ptice plasi me
Greh u noci koju pamtim zedna usta, vatru vidim gubim sebe, al' dobijam sve | |
| Poslednja
Posle tebe nisam nijednu kome tuzne pesme trebaju tebi pevam ovu poslednju kao dragu tajnu, kao molitvu
Gospod moze, srce ne moze da te gubi a da oprosti lazu nocas moji drugovi lazu nocas moji najbolji
Ref. Leptir doleti, bar me podseti da sam ja nekad leteo da si grudima mene budila budila, pa me ubila | |
| Naslov: Re: Kerber Čet Maj 19, 2011 1:44 am | |
| Nikad ponovo
Nase reci prazne price ni na sta ne lice i suze kaplju uzalud zivot je drama i teska uloga u nama mnogo truloga
Na tvome dlanu ljubav kratka linija mogla si biti finija jos malo pica i zlo se nanese onda kad padnu zavese
Ne vredi, nikad ponovo ne trazi, nista od nas nije ostalo
U nase reci prazne price ni na sta ne lice i suze kaplju uzalud zivot je drama i teska uloga u nama mnogo truloga
Ref. 2x Ne vredi, nikad ponovo ne trazi, sve je gotovo i sta nam je preostalo ne zali, nista od nas nije ostalo | |
| Seobe
Ptice lete na jug i vracaju se ljudi ognjista gase zauvek odlaze
Zemljina nedra su velika ko Bog sa mlekom za sve
Najveci jad je ostaviti dom od nemila do nedraga pred sudbinom zlom
Ref. 2x
Ne ostaju tragovi pesme grobovi ne pevaju | |
| Ratne igre
Kad srusimo mostove i kada spustimo maceve pozelim da su nase igre ratne igre, bar malo neznije
Nije vazno ko pocinje uvek na kraju cutimo kad mnogo toga treba reci a nema reci, reci za istinu
Ref. Nek' sada ratne igre prestanu jer vise niceg nema u tebi, u meni u mome srcu kise padaju u dusi veju crni snegovi
Ti uvek odvise ponosna ja tvrdoglav kao noc i ko ce koga prvi zvati ko kome dati ruke za dodire
I opet lose se osecam kruzim kao zao vuk jer mnogo toga treba reci a nema reci, reci za istinu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kerber | |
| |
| | | | Kerber | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |