Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Novogodišnje sms poruke | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 1:09 pm | |
| Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!
------------------------------------
Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog… PRAVI DEDA MRAZ NE POSTOJI! --------------------------------------------- Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini! | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 1:09 pm | |
| *sve* te* male* pahulje * bele * to * su * moje * zelje * iskrene * ! ali * ja * nemam * toliko * slova * ukratko * nek * ti * 2009. bude * godina * iz * snova * ! | |
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 1:10 pm | |
| Evo ja sam jos neke sms poruke dobio pa ako je slucajno dupla, izvinite, ali da podelim sa vama:
############################################
Tacno u ponoc ka nebu moje molitve ce da polete. Svaka zvezda jedna zelja i molitva moja. Neka se ispuni svaka zelja tvoja. Andjele molit cu da budu tu za ispunjenje tvojih snova. Gledat cu nebo, podici casu, saputati... SRECNA TI NOVA 2009 GODINA.
############################################
Zakucao sat u pola noci ruku ti pruziti necu moci, zato ti saljem poruku ovu i zelim ti SRECNU NOVU! | |
| Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2009, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2010 posaljete kes!
Kad poslednji cas najavi ponoc nastace bajka najlepsih snova, poljubices drugu umesto mene al ipak sreco SRECNA TI NOVA.
Gde ćeš za ovu godinu novu, sa kim ćeš je slaviti, ko će u ponoć, kad se kazaljke sklope, na tvoje usne ljubav staviti?
Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova... neka te ispuni radost nova...neka ti sva sreca svijeta s'ja... Srećnu godinu Novu od sveg srca želim ti ja.
Zelim ti mir u dusi, sjaj u ocima, osmeh na licu, ljubav u srcu, srecu pored sebe. Da ti svaka zelja postane stvarnost a svaki pokusaj uspeh. Srecna Nova godina.
Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna 2010. srce moje malo.
Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini! | |
| Ti nisi tu a sama ne mogu, ipak znaj da gde god bio, mom srcu ostajes drag i mio! poljubac i sve najlepse zelje saljem ti preko ovih slova, puno to volim i... Srecna Nova ljubavi moja...
Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodić, svaka je neispitana, neponovljiva, zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. SRECNA NOVA GODINA!!!
Veju, veju pahulje sneg po staklu sara dosla nova godina a odlazi stara!
Zaboravi svu tugu, muku, boli... u ovoj godini samo voli... i ne dozvoli da ti zelje iko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari... SRECNA TI NOVA GODINA!
Puno,puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije Srecna Nova godina! | |
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 1:11 pm | |
| Dok gitara veceras svira svaka nota u srce me dira. Veceras ce neko da zapjeva onu pjesmu nasu, od tuge razbit cu posljednju casu. Ispit cu zadnju flasu, jer veceras je godina nova, nek ti bude sretna noc ova...
Dok novogodisnja svijeca gori, sjeti se djevojke koja te voli. Sjeti se tacno u 12 sati ko bi ti trebao poljubac dati, nek te nocu jelka stiti, jer kraj tebe necu biti. Mozda ce pola noci da prodje dok ova moja cestitka dodje, a u njoj ce biti slova ova..... SRETNA TI DRAGI GODINA NOVA
************************************************************ **
Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve što je lijepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje....SRETNA NOVA | |
| Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje. Život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!
DA imaš zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imaš dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u Novoj godini počinje sa DA! SREĆNA NOVA!
Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA! | |
| Lepota... Svežina... Snovi... Istina... Mašta.. Osećanja... Vera... Poverenje... Ovo je početak Nove godine!
Tom Kruz, Anđelina Žoli, Madona, Arnold Švarceneger, Dženifer Lopez, Džordž Kluni i ja... Sve velike svetske zvezde ti žele SREĆNU NOVU GODINU!
Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje − Novogodišnje veče. | |
| Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2012. SREĆNA TI NOVA!
Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko, želim ti srećnu i prelepu 2012.
Uz miris svih ruža, uz sva svetla sveta i sve dečije osmehe želim da Ti se svi snovi ostvare… SREĆNA NOVA 2012. | |
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 1:13 pm | |
| Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku, zelim: da vam izgori jelka, Deda mraz da se pokenja u vas kamin, a irvasi kresnu vaseg psa.
Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2011, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2012 posaljete keš! | |
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 7:40 pm | |
| Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova. Neka te ispuni radost nova. Neka ti sva sreca sveta sja, Srećnu godinu Novu od sveg srca želim ti ja. | |
| Kad kazaljke stanu u pola noci, ruku ti pruziti necu moci i zato ti saljem poruku ovu i zelim ti sretnu godinu novu. | |
| Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ti drugi ne mogu dati. | |
| Nova godina samo sto nije, neka se peva neka se pije. Pozeli nesto lepo za svoje najmilije. | |
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke Pet Dec 23, 2011 7:41 pm | |
| Na ovaj ekran bele boje ne mogu stati sve zelje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SRECNA GODINA NOVA | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novogodišnje sms poruke | |
| |
| | | | Novogodišnje sms poruke | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |