neki odavde sigurno znaju za njega,nije još dovršen...još ima radit na njemu...najprije sam izgubio volju da radim pa dobio napravio stvar dvije i onda nemam baš vremena često ...i to sa vremenom ću brzo sredit pa ću forum stavit na neaktivan i onda ga dotjerat i opet otvorit;
Naslov: Re: Predstavljanje vaših sajtova Sub Maj 14, 2011 9:02 pm
[align=center]
Naziv foruma:Stefan Cvijović Cvija Opis foruma:Stefan Cvijovic vama poznatiji kao Cvija je mladi producent, vlasnik produkcijske kuce *Hit Music Produciton* i RnB izvodjach, rodjen 3. avgusta 1989. godine u Beogradu....Bavi se muzikom od 2006. godine. Saradjivao sa mnogima kako iz svoje tako i iz drugih branshi muzike. Iza sebe ima jedno izdanje, prvi album (svima poznat Mixtape "Taj Rad" - 2008), nekoliko spotova (Cvija - Moja Zelja Si Ti, Cvija & Rasta - Upoznaj Moj Svet/Baci Pare, Cvija - Nisam Mogao Da Cutim, Cvija - Diskoteka ft. Dj Shone, Balkanika ft. Cvija - Djipaj, Cvija ft. Andrej Ilic - Vise Nema Te) i mnogo nastupa sirom Balkana. Uskoro i prvi solo album *Nisam Mogao Da Cutim* - City Records, na kom ce se naci jako zanimljivi izvodjaci kao gosti (Ana Shtajdohar, Nikola Paunovic, Andrej Ilic, Nikola Demonja...). Za dizajn i fotografiju projekata zasluzni su Jelena Radosavljevic, Hadzi Aleksandar Djurovic,Nikola Jovanovic i Dusan Milovanovic. Link foruma: http://cvija-music.bosnianforum.com/ http://cvija-music.bosnianforum.com/ http://cvija-music.bosnianforum.com/ [/align] [align=center]
Stefan Cvijović Cvija Stefan Cvijović Cvija Stefan Cvijović Cvija Stefan Cvijović Cvija
Jos niste pricali prijatelju, prijateljici, ljubavnici, ljubavniku o ovom forumu!
Pa sta cekate?
ANDJEO82 VIP
Broj poruka : 817 Datum upisa : 27.03.2011 Godina : 95 Lokacija : Beograd-Smederevo
Naslov: Re: Predstavljanje vaših sajtova Ned Dec 11, 2011 1:59 pm
Jedan novi sajt potpuno drugaciji nego predhodni.Nedavno je poceo sa radom i nadam se da ce imati uspeha.Svako ko zeli da ga poseti je dobro dosao,pa izvolite dodjite da se druzimo i slusamo muziku svih zanrova koju jos uvek pusta Administrator.
Alo ADMINistratorka! Javi se ako hoćeš da razmenimo banere,pošto ja tebi ne mogu da pošaljem privatnu poruku.. što vam je jako,jako glupo.. isto kao i ono s linkovima.. You haven't reached the post limit for sending private messages. Ma stvarno? nemoj da pričaš...
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
evo linka gde možeš da izabereš naš baner , a ja ću ti dati onda kod.
ovde možeš postaviti i svoj baner ,pa ću ga ja postaviti
Mače kako mogu da postavim ovde baner kad ne mogu da postujem linkove sedam dana? a baner sadrži link.. isključi to pa da postavim, napisao sam ti gde se isključuje..
vaš baner ja mogu odmah da postavim al ovde bre ne može niko ništa, nit mogu poruku da ti pošaljem nit link.. ccc
ajd, kako ćemo, kako ja da ti dam kod od mog banera kad ne mogu ti pošaljem poruku, to je malo poduži kod,moram da ti ga pošaljem u privatnu poruku
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina