Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Zdravko Ćolić | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Zdravko Ćolić Ned Maj 15, 2011 7:48 pm | |
| Pjevam danju, pjevam nocu
Pjevam danju, pjevam nocu Pjevam sele sto god hocu I sto hocu to i mogu Samo jedno jos ne mogu
Da zapjevam glasovito Glasovito, silovito Da te dignem sa zemljice Da te metnem med' zvjezdice
Kad si zvjezda sele moja Da si medu zvijezdicama Medu svojim sele moja Medu svojim sestricama | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Zdravko Ćolić Ned Maj 15, 2011 7:48 pm | |
| Ti si mi u krvi
Pogledom me milujes k'o da me dodirujes i svaki put kao da je prvi
Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestace al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
Ref. Ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni Haremski cuvari ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim
Ako te odvedu sve ce da se srusi pamti me k'o prijatelja cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove, za sve
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi | |
| Naslov: Re: Zdravko Ćolić Ned Maj 15, 2011 7:49 pm | |
| Ti si svjetlo, ja sam tama
Ja sam kao vjetar brod bez kormilara ti si moja luka moja zemlja stara
Za mene su bitke porazi i rane a ti si da cekas da se brines za me
Toliko te toga vezalo uz mene sto bih ja bez svjetla, sto bi ti bez sjene usred divlje sume, usnula si naga ja sam tvoja slabost, ti si moja snaga
Ref. Tako zivot sav mire se u nama tvoja radost, moja tuga ti si svjetlo, ja sam tama
Posli su na put skitnica i dama ovaj trn i ova ruza ti si svjetlo, ja sam tama
Usred divlje sume, usnula si naga ja sam tvoja slabost, ti si moja snaga | |
| Okano
Jedna nana druga nana savisija okano bumbar delipar jedino a dedino
Sedi kamen a na kamen ovole pa dovole elem belem elem belem okano
Prolazi dan, prolazi noc prolaze godine sto napravim, sve porusim ne mogu bez tebe
Prolazi dan, prolazi noc prolaze godine oprosti mi okano ne mogu bez tebe
Ref. A ti, k'o ti, oko moje imas srece za nas dvoje sve hoce te, ide ti i dobro je
A ja, k'o ja, ime moje nemam srece za oboje znas, tako je kako je ma dobro je
Prolazi dan, prolazi noc prolaze godine sto zaradim, sve potrosim ne mogu bez tebe
Prolazi dan, prolazi noc prolaze godine oprosti mi okano ne mogu bez tebe
Ref.
Jedna nana druga nana savisija okano bumbar delipar jedino a dedino
Sedi kamen a na kamen ovole pa dovole elem belem elem belem okano
Ref.
Oko, okano moje jedino oko okano oko, okano moje jedino oko okano moje jedino | |
| Ljubav je samo rijec
Ljubav je samo rijec i nista vise, ljubav se uvijek isto cita i pise ruka u ruci je vec nesto drugo i sapat njeznih rijeci uz kapi kise...
Ljubav je samo rijec i nista vise, obicna slova svakog lista papira, tajna i strepnje su vec nesto drugo, to je i prvo pismo sto rijeci bira, ljubav je samo rijec i nista vise...
Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noci, uzalud se nekad moli, to je ljubav, to se voli, i kad oci suze vlaze i nevjesto kad se laze ili kada tijelo boli, to je ljubav, to se voli... | |
| Naslov: Re: Zdravko Ćolić Ned Maj 15, 2011 7:50 pm | |
| Loše vino
Ne vjeruj mi nocas svakog casa nudit' cu ti vise ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina sve je to od loseg vina
Ne ljubi me nocas bit' ce suza, stihovi ce teci ne slusaj me, mala, jer ces cuti sto ne zelim reci i nije istina sve je to od loseg vina
Ref. Ne gledaj me tako dok se ludi snovi mnoze prevaricu sebe srce nudi vise no sto moze i sto mu je sudbina sve je to od loseg vina sve je to od loseg vina | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zdravko Ćolić | |
| |
| | | | Zdravko Ćolić | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |