Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Colonia | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Colonia Ned Maj 15, 2011 7:51 pm | |
| Do kraja
Briga me kad neko mi sudi neko uvijek mrzi a neko ljubi i nije neka zagonetka da svi smo samo mali obicni ljudi
Jedan dan sam kisa drugi dan sam kap jedan dan sam rijeka drugi dan slap takva sam kakva sam al' idem do kraja
Ref. 2x I da kunem i da molim to ne bi bila ja da glumim neke drame ne, nikada ja grizem, ja se borim do zadnjeg koraka kad gori neka onda gori do kraja
Ne gledamo crte sa dlana neko zivi zivot a neko ga sanja i nije neka zagonetka da svi smo dio cudnih ironija
Jedan dan je dosta drugi dan bih jos jedan dan je dobar a drugi je los takva sam kakva sam al' idem do kraja | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Colonia Ned Maj 15, 2011 7:51 pm | |
| Lazu oci moje
U tisini jutra mene obuzmu neka tuzna sjecanja zaplakat' cu neki drugi put jer danas mi to ne treba
Bez tebe srce mi je ledeno kao u okovima znali smo da stat' ce sve kad' nas jednom razdvoje
Ref. 2x Lazu oci moje da nisu tvoje vole te jos uvijek kao prvi put hej, lane moje, crne kose tvoje bez tebe nemam kud'
Bez tebe srce mi je ledeno kao u okovima znali smo da stat' ce sve kad' nas jednom razdvoje | |
| Naslov: Re: Colonia Ned Maj 15, 2011 7:51 pm | |
| Oduzimas mi dah
Koliko dugo vec te poznajem cini se kao godinama i svaki put kada te dotaknem osjetim klecaj u koljenima
Drhtaji moji sve ti govore ko da je prvi put milijun bubnjeva u srcu mom udara...
Ref. Oduzimas mi dah, za tobom ludim volim svaki tvoj osmijeh dok se budim volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan
Oduzimas mi dah, ostajem bez rijeci u krilu tvom nema kraja sreci volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan
Koliko dugo sam te cekala cini se kao stoljecima samo je jedna ljubav zauvijek traje do kraja vremena
Drhtaji moji sve ti govore ko da je prvi put milijun bubnjeva u srcu mom udara... | |
| Naslov: Re: Colonia Ned Maj 15, 2011 7:52 pm | |
| Tipicno muski
Opet ti po starom znam ja kazu meni sve po ramenu ti sline dotjerane lutkice sriktane i plave dugonoge graktalice ma vole one tebe, vole pune dzepove
Sve su iste nacrtane svim bojama prebojane
Ref. A ti ko ti, samo da su lude noci ne dolazi takav pred moje oci ne idi na vrata moja kad te vino srusi ne lupetaj da me volis, tipicno muski
Opet ti po starom svakom malo dolutas svakim danom sve si gori ne znam kako uspijevas
Sve su iste nacrtane svim bojama prebojane
Ref.
A ti, a ti samo da su lude noci ne dolazi takav pred moje oci ne idi na vrata moja kad te vino srusi ne lupetaj da me volis, tipicno muski | |
| Za Tvoje Snene Oči
Colonia bring the beat back benvenuti alla festa del suono voliamo tutti insieme verso il cielo infinito questa sera per voi Colonia
E arriva, e arriva e arriva da lontano questa sensazione piano, piano e sale, e sale e non fa male questa musica infernale questa musica glaciale
Vi fara volare, vi fara sognare il loro ritmo pazzo, vi fara gridare Adesso sono qui, lasciatevi andare arrivano dalla Croazia si chiamano Colonia
Ponovo ti govorim da volim te po ko zna koji put ja ti priznajem da svaki ovaj tren sa tobom radost je i hvala Bogu sto mogu biti kraj tebe
Nije me sram jer to osjecam i da si zadnji ja to dobro znam nakon svih ovih godina trazenja, nadanja
Ref. Za tvoje snene oci ja dala bih sve za svaki dodir tvoj ja se predajem za svaku rijec sa tvojih usana zivjecu milijun godina
Za tvoje snene oci, bisere stavljam svoje srce u dlanove i ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek
Udisem te kao ljetne mirise jutrom kad me tvoji sapati probude tiho kao najljepsa melodija moje ime na tvojim mekim usnama
Nije me sram jer to osjecam i da si zadnji ja to dobro znam nakon svih ovih godina trazenja, nadanja
Ref. | |
| Mala Garava
Ponekad mi misli prozuje kroz glavu sva sjećanja slatka na godinu davnu bili smo djeca ponosna i snažna svaka stvar se tada ćinila važna
Bila sam tvoja prva ljubav tvoj prvi korak u svijet divlja i nemirna duha nisam te znala razumijeti Kao jek u daljini ćujem ti glas
Refren Slomila te mala garava sve ti snove s vjetrom odnijela slomila te mala garava srce ti je ukrala
Slomila te mala garava sve ti suze s vjetrom odnijela samo nebo zna gdje je nestala mala garava
Bila sam tvoja prva ljubav tvoj prvi korak u svijet divlja i nemirna duha nisam te znala razumijeti Kao jek u daljini ćujem ti glas
Refren | |
| Naslov: Re: Colonia Ned Maj 15, 2011 7:53 pm | |
| Samo Tvoja
Ritam tvojih koraka tuce poput bubnjeva u meni nastaje lom
Znam da te prati los glas ali je izmedju nas prejaka kemija i sta ce nam drugi govoriti kad dobro je
Refren Samo tvoja, luda i zaljubljena samo tvoja i nicija samo tvoja, vatrena, nezasita samo tvoja i nicija
Toplina tvojih dodira tijelo mi obavija u meni eksplozija
Nitko nije kao ti tvoji su meki poljupci svijet preokrenuli i sta ce nam drugi govoriti kad dobro je
Refren | |
| Vatra I Led
Nocas ljubi mi lice, dlanovima, usnama slusaj kako drhte tiha glazbala u nasim tijelima
Nek stanu satovi i ovaj tren sacuvaj zauvijek dok nas smrt ne rastavi nek traje ova noc zauvijek
Refren Ti si vatra i led, ti si suze i smijeh s tobom ljubav nije grijeh u paklu mog sna, samo korak do dna bila sam, nebo zna
Skini mi sve, davne okove u mirisu tvoje postelje pelin i med, suze i smijeh ti si vatra i ti si led
Ponekad kao da nisam nikada drugog imala sve ono prije je bilo od ljubavi samo prasina
Nek stanu satovi i ovaj tren sacuvaj zauvijek dok nas smrt ne rastavi nek traje ova noc zauvijek
Refren | |
| Fjaka
Ne govori ništa, ne pitaj samo piće dohvati stavi led i napuni da me dobro rashladi
Nekako mi sada ne idu neke priće, akcije ista sam ko bonaca ravno mi je sve koji dan baš se lijeno osjećam natoći mi opet, 'ajde budi koristan
Refren Bit' će da je fjaka lagano me hvata al' ne može mi bolje kad je danas takvo more
Bit' će da je fjaka opasno me hvata al' ne može mi bolje kad je danas takvo more
Ma ne govori ništa, ne pitaj samo piće dohvati hajde idi malo prošetaj samo me na suncu ostavi
Nekako mi sada ne paše tvoje društvo tlaka je ista sam ko bonaca ravno mi je sve koji dan baš se lijeno osjećaj daj odi po slaju, 'ajde budi koristan
Refren | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Colonia | |
| |
| | | | Colonia | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |