Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Vicevi o Muji i Hasi & Co | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:17 am | |
| Idu Mujo i Haso na planinu i Mujo nakon 300 metara veli: - - "Ššaaa..." Na to Haso odgovori: "Reći ćeš kad dođemo na vrh." Opet na 700 metara Mujo: "Ššaaa..." Haso već nervozan i lud, dođu oni na vrh planine i sad Haso veli Muji: "Što si htio?" Mujo: "Šator smo zaboravili!" Vraćaju se oni dolje i na 700 metara Mujo opet: "Ššaaa...", a Haso: "Budeš rekao kad dođemo dolje." Opet Mujo na 300 metara: "Ššaaa..." Haso već na rubo živaca, dođu oni dole i veli Haso Muji: - "Šta si htio?" Mujo: "Ššaaalio sam se." | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:17 am | |
| Ševe se Mujo i Fata već tri sata, ali niko da svrši. Legne Mujo sa strane, zapali cigaretu, uzdahne i kaže: "Šta je Fato, ni ti se nikog nemoš’ sjetit?" | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:18 am | |
| Mujo i Fata na bračnim konsultacijama kod doktora. Fata se žali na Muju, usta ne zatvara, te Mujo je ne voli kao prije, te ne pazi je i gotivi i sve tako satima dok doktor nije pošizio pa ustade i onako iznenada zagrli Fatu i poljubi je strasno "filmski". Fata zanijemi od čuda, ćuti, a doktor se okrene Muji pa će: E vidiš Mujo, ovo njoj treba bar tri puta sedmičo. A Mujo će njemu: Ma mogu ja nju dobaciti do tebe ponedjeljkom i srijedom al` vala petkom ne mogu, igram sa rajom fudbal... | |
| Dobio Mujo nov stan, pa se hvali Hasi: Ću lepote, prostora... imam sad ja svoju sobu, a Fata svoju, ne moram je više slušat' kako hrče... Ma dobro, a one stvari? A to, pa samo zviznem kad mi dođe i ona već na vratima. A šta kad njoj dođe? E onda ona otvori vrata pa kaže "Mujo, jesil' zviždao ti il' komšija Suljo? | |
| Penju se Mujo i Haso na 90 kat u stan i na prvom katu zastanu. Haso: Zzzzzzzaaaaa... Ajde ti i tvoje mucanje, kasnije ćeš mi reći. Tako Haso opet na 40 katu kaže Muji mu kaže kasnije. Došli oni do 89 kata: Zzzzzzzaaaaa... Ajde reci više što je bilo. Zzzzzzzzzaaaaabooraviiiiiiiiiiillliiiiiiiiii smo kkkključ. | |
| Zaposlio se Mujo u radnji gdje se prodaju sanduci za mrtve. O rekao mu šef da bude ljubazan. Dolazi prva mušterija. Mujo proda sanduk i na izlazu kaže kupcima: "Hvala, dođite nam opet." | |
| Došao Mujo na Divlji zapad i postao opasan revolveraš.Jednog dana uđe u salon sav ljut i sjedne za šank. Kraj njega sjedne neki tip sa značkom. Pita ga Mujo: "Koji si ti?" "Šerif-odgovori ovaj." A Mujo će: "E da nisi musliman već bi te bio ubio." | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:19 am | |
| Dođe Mujo u pekaru i pita: Imate li tisuću pereca? Nemamo. - odgovori pekar. Dođe Mujo drugi dan i pita: Imate li tisuću pereca? Nemamo. Pekar se zamisli pa požuri šefu: Šefe, šefe, svaki dan dolazi neki čovjek i pita da li imamo tisuću pereca. Zamislite koliko bi zaradili! I tako oni ispeku tisuću pereca i sljedeći dan dođe Mujo i pita: Imate li tisuću pereca? Imamo, imamo! - odgovori pekar. E da mi je znat' koja bi vam budala to kupila!
| |
| Pitaju Amerikanca, Nijemca i Bosanca koliko im treba vremena rada da bi kupili najnoviji Mercedes. Ja ga mogu kupiti za mjesec dana. - kaže Amerikanac. Ja ga mogu kupiti za dvadeset dana. - kaže Nijemac. Ja moram nazvati svoju Fatu, kod nje su financije i ona mi to jedino može reći. kaže Bosanac. Halo Fato, koliko nam je potrebno vremena da kupimo Mercedes? A joj Mujo, nazovi me za pet minuta da izračunam i da vidim kakva je situacija. Poslije pet minuta... Je li Fato, jesi li izračunala? Jesam. E ovako, potrebno nam je šest mjeseci da kupimo Mercedes. Šta? Kako šest mjeseci? Zašto tako puno vremena? Smiri se dragi, nisam ja kriva, pa ti znaš da je Mercedes velika tvornica, da ima puno zaposlenih radnika... Nije to baš tako lako
| |
| Idu Mujo i Haso u lov na živog medvjeda. Pita Haso Muju:"Haso, bolan, meni ništa nije jasno. Kako čemo mi uhvatit živog medvjeda?" kaže Haso: "Ovako. Ja ću se popet na drvo na koje se medo penje svako veče." Pita opet mujo Hasu: "A šta će nam garo?" Kaže Haso:"garo je tako dresiran da, kad ja medu stresem sa drveta on će njega uhvatit za njegovu stvar, medo će dignut ruke, a ja ću skoćit sa drveta i stavit medi lisice." Pita Mujo opet Hasu:"A šta će nam puške?" Kaže Haso:"u slućaju da ja padnem prije mede ti ubi garu!" | |
| Pita Mujo Fatu sponzorušu koliko puta ga je prevarila i sa kim. Dva puta - jednom sa igračima, drugi put sa navijačima - odgovori Fata. | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:20 am | |
| Ispitivao Mujo muvu pa joj otkine jednu nogu i reče: Leti, muvo! Muva polete, on joj otkine drugu nogu i opet reče: Leti, muvo! Muva opet polete. Mujo uzme muvu pa joj otkine sve noge i opet reče: Leti, muvo! Muva, naravno, opet poleti. Mujo joj otkine jedno krilo i vikne: Leti, muvo! Muva ništa, Mujo joj opet: Leti, muvo! Muva jedva poleti. Mujo joj na kraju otkine i drugo krilo pa reče: Leti, muvo, leti, muvo, leti, muvo... - pa na kraju drekne: LETI, MUVO!!! Muva ni makac. Mujo uze zapisnik i počne da piše: "Kada muvi otkinete noge i krila ona ne čuje".
| |
| Došla Fata kod zubara! Kaže joj zubar, gospođo sjedite u zubarsku stolicu ja dolazim za minut. Skine se Fata gola, sjela u zubarsku stolicu i raširila noge! Ulazi zubar, gleda u Fatu pa joj kaže: "Gospođo vi mora da ste se zabunili ja sam zubar, a ne ginekolog." "Nisam se ja zabunila, vi ste mom Muji ugradili protezu?" "Jesam, pa šta?" "E pa sad je vi i vadite!" | |
| Došao Mujo u zavod za zapošljavanje i pitaju ga što je po zanimanju? Pomoćni bagerist! Što ti to znači? Pa lijepo. Ono što bager ne može, to ja lopatom. | |
| Saznao Mujo da ga Fata vara s Hasom pa je pita: Jel' bolji od mene? Nije! Jel' ima duži? Nema! Jel' ima deblji? Nema! Jesu li mu veća jaja? Nisu! E što ću ga sutra zajebavati!!! | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:21 am | |
| Mujo:"Fato, jel ti imaš sise?" Fata:"Imam, Mujo, imam." Mujo:"Pa zašto ih onda ne nosiš?" | |
| Išli Mujo, Fata i mali Mujica šumom i naiđu na zlatnu ribicu. Kaže zlatna ribica: Ajd, pošto vas je troje, ispunit ću svakom po jednu želju. Mali Mujica:Ja bi ježa. Mujo:Jebo ti jež mater. A Fata se dere: Vadi ga van! Vadi ga van! | |
| Razgovaraju Francuz, Talijan i Mujo... Mi Francuzi smo najbolji ljubavnici na svetu. Eto ja krenem da ljubim ženu od malog prsta na lijevoj nozi... Dok stignem do kolena - ona je već poludela... Nije to nista... kaze Talijan, kad krenem od uha, dok stignem do pupka, ona je već poludela... Ja uhvatim pa jebem, jebem, jebem... - rece Mujo. Pa dobro, reci nam kada ona poludi?! Kad ga poslije, obrišem o zavesu! | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:23 am | |
| Došao Mujo kući i zatekao Fatu sa Suljom u krevetu. Fato, sram te bilo. Uzeo sam te sa ulice, napravio ženu od tebe, radim po cijeli dan, svake drugi tjedan radim treću, nikad trepnuti... A ti Suljo prestani jebat' dok ja pričam. | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:24 am | |
| Lovac Mujo se vratio iz Afrike i prepričava doživljaje: Jedne noći čujem neki šum. Ustanem iz kreveta i vidim da mi se približava slon. Skočim, zgrabim pušku i ubijem slona, onako u pidžami... Ma daj, bolan, - prekine ga Haso - odakle slonu pidžama? | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:24 am | |
| Imao Mujo mačku štetočinu i rešio da je se oslobodi. Krene tako od kuće i ostavi je malo dalje niz ulicu. Međutim po povratku kući pita Fatu: Fato, bona, jel' se mačketina vrat'la? Jest', Mujo. Drugi dan Mujo odnese mačku još dalje, ali dok se on vratio, mačka je već legla na prag kuće. Mujo se razbesni i reši da treći dan mačku odnese u šumu. I stvarno je odnese duboko u šumu, tako daleko da kad je pošao da se vrati nije znao na koju će stranu. Izvadi on mobilni i pozove Fatu: Fato, bona, jel' se maca vrat'la kući? Jest'. Deder, daj mi je na telefon.. | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:27 am | |
| Ode Mujo u Ameriku i kaže Hasi da ga obavještava o Fati. Prođe dva dana i Haso pošalje Muji pismo: 1. Fata je kurva. 2. Jebala se sa cijelim Dobojem. 3. Čak je i mene. 4. Što misliš o rednom broju 3?
A na to pismo odgovara Mujo. 1. Znao sam da je Fata kurva. 2. Nema veze, naš'o sam ja drugu. 3. Fata ima sidu. 4. Što misliš o rednom broju 3? | |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:27 am | |
| Spavali Mujo i Haso zajedno u krevetu. U neko doba noći probudi se Haso i pita Muju: Haso:"Šta to radiš bolan" Mujo:"Drkam zar ne vidiš" Haso:"A je li ti lijepo" Mujo:"Pa i nije baš" Haso:"Kako bi bilo da uzmeš svoga?"
| |
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co Sre Maj 18, 2011 3:28 am | |
| Pita Mujo Fatu: Fato zašto kad god se brijem, kad se pogledam u ogledalo meni se digne? Zato što vidiš picku u ogledalu! - odgovori Fata.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi & Co | |
| |
| | | | Vicevi o Muji i Hasi & Co | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |