Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Parni Valjak | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Parni Valjak Sre Maj 18, 2011 5:18 pm | |
| Jesen u meni
Ma sto da zelim sve je tako daleko i sad mi zao sve bi opet ponovo najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ptice u bijegu tisina gradi zidove zvoni zbogom rijeci kazne Bozije te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile
Ref. Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej,rano moja, hej
S kime sada putujes ma sto da bilo nemoj da mi tugujes najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ref.
Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe
Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej, rano moja, hej | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Parni Valjak Sre Maj 18, 2011 5:21 pm | |
| Kada me dotakne
Zlatna slova, njeno ime budi rijeke zaspale svojim dahom pali vatre iz iskri sto su ostale
I tako kruzi u meni kao plima vjecita njezno plete moje niti i u toj igri uziva
A kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave
U mojoj dusi tisucu svijeca sja i sve do jedne, sve do jedne ona je upalila
Jer kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave (3x) | |
| Moja je pjesma lagana
Tuzna je nasa ulica od kada nisi tu jer tuznu pjesmu pjevaju oni sto ostaju
Iste smo snove sanjali istom se nadali drugi su igru vodili i snove ukrali
Nije mi zao sto si otisla znam da si morala jedino boli, malena sto se nisi javila
Ne bih ti rekao ostani ne bih ni probao ne bih ti rekao, volim te samo, cuvaj se
Ref. Moja je pjesma lagana, polagana i tiho se ispija sasvim lagana i bez pitanja sto si otisla
Kad krenes, srusis mostove izbrisi tragove meni pjesma ostaje da me smiruje
Iste smo snove sanjali istom se nadali ja nisam smogao hrabrosti da se odlucim
| |
| Pusti nek traje
Pusti nek traje sve dok traje dobro je ne obecavaj nista, ja ti ne trazim nista lijepo je i to je sve
Ma pusti nek traje jos je daleko svitanje nisam ni prvi ni zadnji mozda tek nesto drazi ne pretvaraj se
Ref. Ja sam samo jedan u nizu ne znas im ni broj drag sam samo dok sam ti blizu tad sam tvoj, samo tvoj
A sutra, sutra je novi dan citav zivot do jutra cijeli roman do jutra pusti sad to
Jednom netko ce doci doci da ostane mozda bas ja, tko to sada zna ima jos vremena
Ref.
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Parni Valjak Sre Maj 18, 2011 5:22 pm | |
| PARNI VALJAK - GODINE PROLAZE
Kapne dan, pa dodje noc prodje noc, pa kapne dan korak naprijed, natrag dva ode godina
Oko podne budim se ovako citam novine lose vijesti preskacem to mi ne treba
Ref. Godine prolaze proklete, neka idu bez mene
Upali svijetlo, mracno je kada lezis kraj mene hoce da vidim proljece u tvojim ocima
I korak naprijed, natrag dva valjda nam je takva sudbina e, da je barem ostalo vise dobrih bendova
Ref.
Kad je tako malo, malo vremena ja ga necu trositi kako ne treba... | |
| U ljubav vjerujem
Stavi malo boje, malo crvene crvene ko ljubav sto ne prestaje pa onda malo zute za suncan dan a za vedro nebo boju znas i sam
Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne al' ne mozes mi nista, smijem se nadji sretne misli kao Petar Pan letjeti je lako kad si bezbrizan ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan pogledaj u nebo, nisi vise sam
Ref. Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne al' ne mozes mi nista, smijem se jer ja u ljubav vjerujem jer ja sam opet zaljubljen
Stavi malo boje, malo crvene crvene ko ljubav da ne prestane ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan ako isto mislis neces biti sam | |
| Hvala ti
Pred vratima njenog stana ja sam ostavljao svoje brige i dileme i strahove odagnati ona je mogla
Pored nje bih nasao mir titrajem bi znala nikad nista trazila nije a toliko tog mi dala hvala ti, hvala ti hvala ti, hvala ti
Otkako je nema uvidjam koliko mi znaci nikad, nikad, nikad vise takvu zenu necu naci
Hvala ti, hvala ti, hvala ti sto si vjerovala kada nitko nije sto si pomogla da i dalje svoje snove snijem hvala, hvala ti
Pricao sam joj o ljubavi koju ne mogu naci a nikad nisam pomislio zasto je uvijek sama kakva sam ja budala | |
| Naslov: Re: Parni Valjak Sre Maj 18, 2011 5:23 pm | |
| Trebaš mi – Parni Valjak Mogla si i bolje proći nemam mnogo da ti dam ne znam što mi nosi sutra samo jedno znam da trebaš mi molim te ne odlazi jer trebaš mi ajde se predomisli Ima tako nekih dana ne znam što sa sobom zadnja stvar što želim svađe su sa tobom Oprosti što ponekad ne biram riječi ja ne mislim tako ti znaš da trebaš mi molim te ne odlazi jer trebaš mi ajde se predomisli Pitaš dal će naša ljubav trajati Ne znam, budi uz neme tako, tako ćemo saznati Ja, ja, pomalo sam umoran ja, ja dušo suviše sam nervozan Oprosti što ponekad ne biram riječi ja ne mislim tako ti znaš da trebaš mi molim te ne odlazi jer trebaš mi ajde se predomisli jer trebaš mi molim te ne odlazi jer trebaš mi ajde se predomisli jer trebaš mi Trebaš mi Ajde, ajde se predomisli Trebaš mi | |
| Dođi
Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne I buđenja u postelji punoj šećera Ispred mog prozora drvo divljeg kestena Puno plodova koje nitko ne treba
Anđeli nek' te čuvaju kada vrijeme oboli Da li čovjek sve, baš sve, na kraju preboli
Zaspao bih sada ja na tvojim rukama Budio se ne bih nikada Neka vrijeme samo broji svoje godine Meni je već dosta čekanja
Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne I buđenja u postelji punoj šećera Dođi i ostani, nudim ti suze k'o bisere Moje namjere još su uvijek iskrene
| |
| Gledam je dok spava
Gledam je dok spava, slušam kako diše. Gledam je dok spava, dali negdje piše koga sanja, o, dali sam u snovima jos uvijek ja.(2x)
Oprosti, ali ponekad me strah kad posumnjam.
Nakon tako dobrog vremena, još uvijek se nasmiješi kad me pogleda.
U očima kao nekada vidim onaj stari sjaj, i tada znam, ja sam taj, i tada znam, ja sam taj.
Nakon tako dobrog vremena, još uvijek se nasmiješi kad me pogleda.(2x)
U očima kao nekada vidim onaj stari sjaj, i tada znam, ja sam taj, i tada znam, ja sam taj. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Parni Valjak | |
| |
| | | | Parni Valjak | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |