Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Bajaga | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:03 am | |
| Tisina
Mrak se skupio u kap rano jutro kao slap ulazi u sobu da l' si ikada pitala tamne senke zidova ujutro gde odu
Oci su ti sklopljene usne su ti umorne ne ljubi me njima nisu cvorci pevali dok je iznad krovova svirala tisina
Ref. Hajde, Boze, budi drug pa okreni jedan krug unazad planetu noc je kratko trajala a nama je trebala najduza na svetu
U mom oku samo hlad u mom srcu samo stud, inje i prasina nisu cvorci pevali dok je iznad krovova svirala tisina
U cik zore zvizdi voz njime odlazim u OZ necu da se vratim sto god tebi napisem pocepam i obrisem al' ti moras znati
Nisi se probudila, zato nisi videla igrale su sene nek te dobri duhovi i kraljevski orlovi cuvaju od mene
Ref. | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:03 am | |
| Ti se ljubis na tako dobar nacin
Nekad se plasim da te pozovem da te probudim da te probudim i pozelim samo ti spavaj na zrnu graska sa svojim snovima sa svojim snovima zelenih mocvara
Ref. Jer ti se ljubis na tako dobar nacin nemas pojma koliko mi znacis nemas pojma kako mi nedostajes U mojoj glavi sve podseca na tebe nemam prava da te zadrzim sa sebe nemam prava da te zadrzim
Nekad me nema po pet sest dana da te nesretnem da te nesretnem i podkleknem a gledam iza svakog ugla da se pojavis da se pojavis da me pokupis
Ref.
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:03 am | |
| Na vrhovima prstiju
Te noci dok su pjevali veliki modri talasi na vrhovima prstiju na moje srce stala si
Hteo sam da ti pokazem gdje nebo more preseca da vidis ribe srebrne sto lete oko mjeseca
Koraci ko' laki oblaci skoci nek' te zemlja odbaci koraci ko' laki oblaci zvone ti ko' zlatni praporci
Koraci ko' laki oblaci skoci nek' te zemlja odbaci koraci ko' laki oblaci hajde, hajde, trebas mi | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:04 am | |
| Dobro jutro
Ref. Dobro jutro, ovo iznad nas je nebo zna da bude kad je suncan dan svetlo plavo bistro, duboko i vedro suncu staza, a zvezdama stan
Dobrodosli, ova pesma, to su ptice zatrepere kad je mesec pun lete nebom i pevaju kada svice perje, krila, kap duse i kljun
Ref.
Dobrodosli, pozdravlja vas divlje cvece sladak miris ima svaki cvet strast i ljubav zuje pcele opijene to je ono sto pokrece svet
Ref. | |
| Sa druge strane jastuka
Ljubim te i pokrivam krilima plavog goluba sanjivu te ostavljam u hodnicima secanja sa druge strane sa druge strane jastuka
Jos zelim da ti poklonim listove divljeg kestena jos jednom da te zastitim dok te magla zaklanja sa druge strane sa druge strane jastuka
Saljem ti tajne poruke dahom nocnih vetrova a ne znam da li prolaze pored rajskih vrtova sa druge strane sa druge strane jastuka | |
| Od kada tebe volim
Sad nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis
Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlo polije od kada tebe volim vreme ne ide
I nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis
Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlost polije od kada tebe volim vreme ne ide | |
| Zivot je nekad siv, nekad zut
Zivot je nekad siv, nekad zut zivot je, zivot je ovaj put, ovaj put za mene zabrinut
Ref. Ne brini, Ziko ti, kazu svi Zile nemoj brinuti bolujes od ljubavi to se tesko podnosi
Toliko je volim a nisam sa njom (bas i sada ja pricam o tom) koliko je volim ja najbolje znam (i na kraju ces ostati sam)
Tvoj zivot je nekad siv nekad siv, nekad zut (2x)
Zivot je nekad zut nekad zut, nekad siv zivot je, zivot je kad si ziv, kad si ziv zivot je za to kriv | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:05 am | |
| Zazmuri
Zazmuri, pa na sopstvenom platnu u glavi pomesaj sivu i zlatnu lagano, da ne remetis vece zazmuri, pusti film da istece udahni vazduh lepljiv od krvi
Ne gledaj me kao vucica nije moja zelja presuda baklje gore, pesma cigana procitana s dlana sudbina | |
| 220 u voltima
Pale se svetla, zuji elektrika kroz vazduh kruzi cista energija gledam u pod, a pod se pomera pod nogama
E-dur mi izlazi iz svih celija dobos me udara samo na dva ja ne znam kol'ko imam napona u voltima
Ref. To je taj zvuk koji me pomera to je taj zvuk koji me obara to je taj zvuk koji me pomera sa dvesta dvadeset u voltima u voltima | |
| Dobro jutro dzezeri
Dobro jutro dzezeri dobro jutro majstori dal' ce da vas umori ovaj bi-bap jutarnji ovaj bi-bap jutarnji
Setite se dzezeri kad su bili ameri kad su crnci svirali da li su folirali setite se dzezeri
Ref. Sta bi reko Davis Miles sta bi rekao Coltrain u kafani sviras bas with a bi-bop in your vein with a bi-bop in your vein
Sta sad vredi tehnika okreces tri akorda sta sad vrede svetske zvake kad svirate narodnjake dobro jutro dzezeri
Ref.
Bluza puni dzepovi a na srcu stepovi dole ispod Slavije kada sina savije kuci idu dzezeri | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:06 am | |
| Dvadeseti vek
Jednog jutra ispod moga prozora desila se frka neopisiva znam da nisam spav'o mada mi se malo zevalo al' cetiri i po milijarde napolju je pevalo
Ne verujem, gledam, ustajem iz kreveta sve zvuci kao Betovenova deveta ja ih pitam, ljudi, zar vam je do pevanja a oni kazu, jeste, bez oklevanja i jos ih pitam da l' je mozda neki vrlo vazan dan a oni kazu, nije, sto si dosadan
Svi vojnici po rovovima bas svi ludaci po krovovima u avionu pevaju iz dosade kapetan i clanovi posade
Lepotice pevaju u kadama u horu vladari s vladama i niko ne peva na plej bek iako je dvadeseti vek
Da sam hipik odsek'o bi kosu da sam gangster javio bi bosu da sam vatra pusio bi se da sam stao srusio bi se
Da sam hladan ne bi se nervir'o da sam lova ja bih devalvir'o da sam blizu javio bi se da sam gnjurac davio bi se | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:06 am | |
| Jedino to se zove ljubav
Ne pitam nista jer znam da znas ja znam da znas potpuno sami na ovom svetu sto nije nas
Nemoj da brines kad srce zna i nebo zna ti imas mene a tebe ja a tebe ja
Ref. Jedino to se zove ljubav jedino to ti treba sada i ti i ja u ovom gradu lek protiv mraka koji vlada
Dan ima zoru a nebo zna ti imas mene a tebe ja
Ne pitam nista jer znam da znas ja znam da znas potpuno sami na ovom svetu sto nije nas
Nemoj da brines kad srce zna i nebo zna ti imas mene a tebe ja a tebe ja
Ref.
Dan ima zoru a nebo zna ti imas mene a tebe ja
Ti imas mene a nebo zna ti imas mene a tebe ja
Ref. | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:09 am | |
| Francuska ljubavna revolucija
Ref. La musique c'est fantastique prepare la revolution et la femme est tres jolie tres jolie comme un bonbon
Orden u uglu od revera poslednji tango ljubavi ruka na drsci revolvera i ruz na mojoj kosulji
Poljupci dugi kao vecnost k'o ujed zmije opasni u casi tamnosmedja tecnost i gauloises u mustikli
Ref.
Pratim je pogledom do kola krece uz skripu tockova grudi mi pucaju od bola u glavi sumrak bogova
Ja bacih orden tad u Senu i odnese ga prvi val sa sobom odneo je zenu fatalnu zenu, femme-fatale
Ref. 2x | |
| Montenegro
Ja imam sator od zvezdanog neba finog tkanja podjimo brzo jer strasno mi fale putovanja
Podji ponesi sve nevazne stvari sve sitnice ali na krevetu zaboravi svoje umorno lice
Ref. Na skriveno te vodim mesto izmedju planina i mora gde gorski vetar peva pesmu jos ne svice rujna zora
Na skriveno te vodim mesto gde su i nocu tople stene Montenegro, Montenegro, zove tebe, zove tebe Montenegro, Montenegro zove mene
Ja cu ti praviti od planinskog bilja ljubavne kreme ponesi osmeh i u velikoj flasi lepo vreme
Ja imam sator od zvezdanog neba finog tkanja podjimo brzo jer strasno mi fale putovanja | |
| Lepa Janja ribareva kci
Maslina je oliva mene sunce poliva procvale su kajsije rumene pa se vidi jasnije pa se cuje glasnije na celom svetu od sto milja
Mene sunce nervira zrake lose servira pa te dobro ne vidim ovaj put, onda vidim jebo te, nigde takve lepote na celom svetu od sto milja
Ref. Niko lepsi nego ti lepa Janja ribareva kci na celom svetu lepote takve ni samo lepa ribareva kci
Maslina je oliva mene sunce poliva procvale su kajsije rumene pa se vidi jasnije pa se cuje glasnije na celom svetu od sto milja
Mene sunce nervira zrake lose servira istopi ti maskaru svaki put pa se ljutis na mene pa mi trazis zamene na celom svetu od sto milja
Ref.
Onda pesme drugi deo da promenim ja bih hteo jer ne volim depresivne krajeve zato zelim ribarima puno srece s virovima i pune mreze ribe sveze
Ref. | |
| Mali slonovi
Sasvim prazna livada. Spava juna Azija, a na pustoj livadi, igraju mali slonovi. Bole ih donovi igraju mali slonovi, citavu noc.
Azijske lepe devojke, cesljaju svoje uvojke. Kad na pustoj livadi igraju mali slonovi. Azijske lepe devojke cesljaju svoje uvojke, citavu noc.
Cuju se bubnjevi i zurle, visoko podigli su surle. Svuda od Cejlona do Burme padaju kokosi i urme.
Njihove majke slonice, mole svoje bogove, da za male slonove naprave nove donove. Njihove majke slonice mole svoje bogove, citavu noc.
Cuju se bubnjevi i zurle, visoko podigli su surle. Svuda od Cejlona do Burme padaju kokosi i urme. | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:10 am | |
| Muzika na struju
Ref.: 2x Kad moje usi cuju muziku na struju Tad moje srce bije u ritmu melodije
Ti mozes i da odes Ali moras da se vratis Ti mnoge stvari shvatas Ovo ne mozes da shvatis
Jer niko niko ne moze da zna Kad muzika svira sta osjecam ja
Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu
Ref 2x
Ja volim boju glasa ko sto ima ona I volim kada sapuce mi preko telefona
I muziku kad mi propusti kroz zicu Ja docekam je sa osmehom na licu
Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu
Ref 2x
Ja volim boju glasa ko sto ima ona I volim kada sapuce mi preko telefona I muziku kad mi propusti kroz zicu Ja docekam je sa osmehom na licu
Ref. | |
| Moji drugovi
Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu i ja sam selica pa ih ponekad sretnem u letu
Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama
Moji su drugovi zestoki momci velikog srca i kad se pije i kad se ljubi i kad se puca gore od Aljaske do Australije kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama
Ref. Da smo zivi i zdravi jos godina sto da je pesme i vina i da nas cuva Bog da su najbolje zene uvek pored nas jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas
Za moje drugove ja molim vetrove za puna jedra puteve sigurne a noci zvezdane i jutra vedra Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad kod se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama
Ref. 2x
Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu i ja sam selica pa ih ponekad sretnem u letu
Da l' je to sudbina il' ko zna sta li je kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se zavrsi s nekom od nasih pesama | |
| Nemoj da budes nja nja
Ja bih rek'o da si tuzna mada ne pokazujes o ne, ne, ne, ne izgleda mi ko da curis po podu se razmazujejejejejejes
Izgleda mi da te stigla neka gadna bedara o ne, ne, ne, ne i da ti je srce hladno hladni kao ledara, ali
Ref. Nemoj da budes nja nja nja nja bolje da budes la la la la
Nemoj da budes nja nja nja nja jer cu da budem i ja nja nja
Sedis, cutis, cutis, gledas nista ti ne pomaze pa neces valjda da se predas i polozis oruzje
Ja bih rek'o da si tuzna mada ne pokazujes izgleda mi ko da curis po podu se razmazujejejejejejes | |
| Nakostresena macka
Ja u mojoj glavi nosim samo tvoje ime i kraj tvoga imena stavio sam tacku moje noge hodaju a komanduje njima misao sto lici na nakostresenu macku
Ti prilazis a ja vidim samo tvoje oko Gledam tvoje oko k'o avion pistu sokolovo oko to je sve sto ima soko a ti imas lepe oci i jos bolju bistu
Ref. 2x Ljubicu te, pomislices dolazi ojuja ljubicu te, pomislices da te drma struja razorno te tvoje usne deluju na mene osecam se k'o torpedo koje ce da krene
Ti si prosla k'o sto vetar prolazi kroz grane klizila si niz ulice sa suncane strane kao glecer sto lagano odlazi ka jugu iz mog srca oruzjem si isterala tugu
Ja u mojoj glavi nosim samo tvoje ime i kraj tvoga imena stavio sam tacku moje noge hodaju a komanduje njima misao sto lici na nakostresenu macku
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:11 am | |
| Ja mislim 300 na sat
Ja mislim 300 na sat i imam odlican vid sa zemlje na sedmi sprat ja furam jer imam spid
Hajde umori me uspori me kada se podignem obori me hajde umori me i voli me mnogo pametnije je sporije
Ja mislim 300 na sat i imam odlican vid sa zemlje na sedmi sprat k'o metak jer imam spid
Hajde umori me uspori me ako se podignem obori me hajde umori me i voli me mnogo pametnije je sporije
Ref. Pogledaj pomracina kaplje s krovova sasvim polako kao prsti lopova dole u gradu je opasno hajde umori me devojko
Hajde umori me uspori me i ne dozvoli mi da otkinem hajde umori me i voli me ako se podignem obori me
Ref. | |
| Marlena
Marlena ima ljubicaste cipele Marlena nosi ruzicaste carape Marlena ima rokenrol u nogama i sitnije probleme s lakim drogama
Marlena ima slike ispod temena Marlena nikad, nikad nema vremena Marlena ima rokenrol u nogama i bele zube, ostre kao ajkula
Ref. Marlena, kotrljaj se kao stena osecam te ispod vena, bas te osecam moja Marlena, od cipela do ramena osecam te ispod vena, bas te osecam
| |
| Najsladja devojka
Ja pridjem korak jedan ti odes nazad dva pa opet pridjes jedan da ti budem blize ja 2x
Unapred korak jedan pa unazad jos dva napravi korak jedan pa cu odmah zatim ja
Dani prolaze, dani prolaze grbavi lose zivim, ja lose zivim bez ljubavi cekam uzalud, cekam uzalud promene nikog nema, bas nikog da je opomene
Ref. 2x Najsladja, najsladja devojka slatka k'o otrovna jabuka
Nocu ne spavam, nocu ne spavam, znojim se da te izgubim, da te izgubim, bojim se cekam, ne spavam, pa mi ne treba budjenje slusam radio, vesti i palamudjenje
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:12 am | |
| Ima svet kraja dva
Evo stoji vece, vreme sporo tece magla silazi u grad sene zacarane, znam za bolje dane nego sto je ovaj sad
Mesavina vina, dima i karmina svud po sobi ostala samo gledam voce, gorko od samoce koju si mi poslala
Ref. Ima svet kraj dva na jednom si ti, na drugom sam ja nista se ne menja jer ne zelis ti, a ne mogu ja
Tuga kada krene, stigne samo mene a tebe ne pogodi zvezde kad se sloze, pesak ispod koze sta ce da se dogodi
Ref.
Evo stoji vece, vreme sporo tece magla sisla je u grad sene zacarane, znam za bolje dane nego sto je ovaj sad | |
| Naslov: Re: Bajaga Čet Maj 19, 2011 2:12 am | |
| Grudi nosi k'o odlikovanja
Gde se Dunav sastao sa Savom moja dusa preko reke predje razum mi se rastao sa glavom pomr'cina spustila na vedje
Mocna vodo, najsladja slobodo pomeri me iz ovoga stanja moja draga dok kraj tebe hoda grudi nosi k'o odlikovanja
Ref. Zaklele se, samo srcu sluze mirisljave latice od ruze i kad ljube a i kada nece usne vrele kao plamen svece
Opekle me, bolelo me nije i ne bi me ohladila Sava to priznajem, ali ona krije kako nocu s' andjelima spava
I dok spava, najteza joj kazna mene sanja svake druge noci ona sanja milovanja razna i pita se da li cu joj doci
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bajaga | |
| |
| | | | Bajaga | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |