Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Ženski snovi | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Ženski snovi Pon Maj 23, 2011 12:34 am | |
| Ostavljeni ste pred oltarom, vodite ljubav s tuđim mužem, kuća vam gori... Šta zaista znače svi ti snovi? I da li muškarci i žene imaju iste snove? Jer dok se ona budi sva u znoju posle košmara o vodi koja je davi i izgubljenoj deci, dotle on s osmehom sanja kafane i pobede svog kluba. Istraživanja pokazuju da se žene češće sećaju svojih snova i da su oni duži od muških snova.
Vaša veza
Žene najčešće sanjaju o ljudima koje poznaju i u snu često imaju odnose s tim osobama. Snovi nam, s jedne strane, otkrivaju šta se nalazi ispod površine i omogućavaju da s površinskih manifestacija jedne veze dopremo do njenih korena. Ali pri tom moramo da imamo na umu da likovi iz snova mogu da predstavljaju delove naše vlastite psihe. Na isti način predmeti mogu da simbolizuju ljude ili veze u koje mora da se uloži trud da bi uspele. Nalazite se u kuhinji i pokušavate da popravite frižider koji se izgleda pokvario. Popravljanje nekog kućnog aparata često ukazuje na to da morate da „poradite“ na svojoj ljubavnoj vezi da biste sprečili pogoršanje odnosa s partnerom. Kućni aparat koji se raspao ima isto značenje
Najznačajniji simboli
Bebe: one mogu da simbolizuju začetak ljubavne veze ili vam govore da ste u datom trenutku posebno osetljivi ili zavisni od partnera. Da li svom ljubavniku uvek dozvoljavate da donosi sve bitnije odluke u stvarnom životu? Kuhinja vašeg ljubavnika: kuhinja je duša jednog doma, simbol sreće u zajedničkom životu. Ako ste sanjali kuhinju, možda žudite za bližim odnosom ili čvršćom vezom. Saputnik ste u kolima: ako sanjate da vas neko drugi vozi, rukovodite se tuđim željama i očekivanjima. Imate li kontrolu nad svojom vezom? Da li se ona kreće u pravcu koji vi želite? Hotel: to je odraz prelaznog perioda, bilo da idete ka hladnom i bezličnom mestu ili ka nečemu novom i uzbudljivom. Kako se osećate u toj hotelskoj sobi? Ušuškano ili usamljeno? Smrt partnera: to može da vam signalizira smrt vaše veze. To je relativno čest san posle razvoda ili raskida.
Vaš seksualni život
Seksualni snovi mogu da budu erotični, uzbudljivi, čak i strašni. Sve je moguće, zato se opustite i uživajte. Morate, međutim, da imate na umu da su u snovima bitni simboli. Dakle, ako sanjate da ste frustrirani transseksualac, to ne znači da to i želite da budete.
Vodite ljubav s drugom ženom, iako u stvarnom životu niste lezbijka. San o ljubavnom činu sa osobom istog pola ne mora da ukazuje na homoseksualnost. To znači da pokušavate da aktivirate ženstvene aspekte svoje ličnosti, recimo saosećanje i sažaljenje. To je znak da morate da se pozabavite nečim iz svog emotivnog života. Najznačajniji simboli Mačke: mogu da ukažu na potrebu za zdravim egoizmom ili većom slobodom. Da li obraćate dovoljno pažnje na svoja osećanja? Torba ili tašna: može da bude simbol ženskih genitalija i materice i povezana je sa samopoštovanjem. Tašna je mesto gde žena drži najintimnije stvari, kao i predmete koji je identifikuju - ličnu kartu, adresar... Možda osećate da gubite sebe, svoj identitet? Cipele: visoke potpetice su simbol seksualne moći. Da li ste vi dominantna osoba u seksu? Ili to želite da budete? Neotvoreno pismo: Ono može da bude simbol nevinosti. Međutim, to je takođe i san žena koje su izgubile nevinost pre mnogo godina. Vratite se u vreme kada ste bili nevini i razmislite šta vam je to značilo. Da li vam se čini da drugome prepuštate kontrolu nad nečim značajnim u svom sadašnjem životu? Nož: ako sanjate nož, vaš mozak vam na taj način postavlja pitanje vezano za vašu seksualnu aktivnost. Da li ste dovoljno probirljivi na seksualnom planu?
Vaš brak
Brak je klasičan predmet snova. Ako ste pred brakom u stvarnom životu, većina snova u vezi s brakom tumači se najobičnijim uzbuđenjem. Ali ako niste, san o braku može da znači „unutrašnji brak“ različitih delova vaše psihe. Moguće je da morate da uskladite dve strane vaše ličnosti - emocionalnu i logičnu. Možda ste zanemarivali lični život u korist karijere ili obrnuto? Stigli ste na venčanje, a nema mladoženje. Moguće je da ste spremni za brak, ali ne možete da nađete partnera. Ali to takođe može da znači da je logička ili muška strana vaše ličnosti nedovoljno razvijena. Možda bi trebalo da povedete više računa o svojoj finansijskoj situaciji ili karijeri? Najznačajniji simboli Udajete se za bivšeg muža: to ne znači da želite da raspirite staru vatru, već samo da ste prihvatili osobine koje su vam se kod njega dopadale i da krećete dalje. Crna venčanica: ona simbolizuje buntovničku stranu vaše ličnosti. Zapitajte se kakav je vaš stav prema braku. Da li su vaši roditelji imali srećan brak? Udajete se za oca: da li ste tatina devojčica ili se možda plašite da se osamostalite? Kaluđer i kaluđerice: sumnjate u svoju duhovnost. Koliko ozbiljno shvatate zavet dat na venčanju? Da li se plašite da ćete vi ili vaš suprug da ga prekršite? Niste u stanju da izgovorite „da“ na venčanju: nešto teško vam leži na srcu. Postoji nešto u vezi s vašim brakom što sami sebi ne smete da priznate.
Materinstvo
Često se dešava da žena u snu nasluti da je trudna, a strašni, čak košmarni snovi o materinstvu sasvim su uobičajeni. Mnoge žene sanjaju da rađaju pse, pacove, pa čak i demone. Sanjate da gubite sve zube - oni se jednostavno krnje i ispadaju. Gubitak zuba je povezan s nesigurnošću. Moguće je da vi želite dete, ali ga vaš partner još neće. Ili se možda plašite da nećete biti dorasli tako odgovornom zadatku kao što je podizanje deteta. Najznačajniji simboli Žabe, ribe, jaja, žirevi, okrugli bazeni: sve su to indikatori trudnoće. Žabe mnogima liče na fetuse, a ribe su simbol plodnosti. Na sličan način jaja se legu, a žirevi izrastaju u hrastove, dok bazeni simbolizuju matericu. Pauk: simbol je posesivnosti. Da li se plašite da ćete biti previše posesivni, da ćete gušiti individualnost svog deteta? Nosite uniformu: kad postanete majka, biće vam uskraćene mnoge stvari u životu. Da li smatrate da vam je uloga majke nametnuta, a uloga žene uskraćena? Vaša majka: trudnica često oseća bliskost sa svojom majkom. Kakvu ste majku sanjali? Da li ste uzbuđeni ili zabrinuti što ćete se u nju pretvoriti?
| |
| | | Lejla123
Broj poruka : 1 Datum upisa : 31.08.2012 Godina : 35
| Naslov: Re: Ženski snovi Pet Avg 31, 2012 3:27 am | |
| Nedavno sam sanjala bas cudan i jeziv san ne znam o cemu se radi,nalazila sam se u bolnici sve je tako stvarno delovalo,sedela sam na stolici i gledala u sobu gde su bila otskrinuta vrata tu je lezao polu mrtav covek a meni su rekli da cu morati da legnem pored njega radi nekih ispitivanja,pre nego sto sam ulazila pogledala sam u telefon i pojavila se neka odvratna silika coveka nekog(bas kao iz onog horor filma pogresko skretanje oni sto ubijaju bas tako je bilo)i cim sam pogledala to,nece te mi verovati nalazila su mi se creva moja creva u rukama i to me nije zabrinulo jer sam znala da su tu doktori i tu sam se probudila.Stvarno cudan san i jeziv.Ne znam sta bih to moglo da znaci :( | |
| | | | Ženski snovi | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |