Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Jelena Tomašević | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:20 pm | |
| Kosava
Kosava navikla sam na tu zimu volela sam u Beogradu
A bez tebe bez tebe se srce sledi i izgubi svaku nadu
Lepa sam samo kraj tebe
Ref. 2x Zagrli me ti, bar ne moras me nikad voleti dar, ne moras mi nikad kupiti daj, samo zagrli me, nesto slazi nocas kad me tuga potrazi
Kad me potrazi kad me potrazi
Lepa sam samo kraj tebe
Ref. 2x
Kad me potrazi kad me potrazi
| |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:21 pm | |
| Jutro
Zad i svila, ljubav mila ziva mi je rana koncem bola po mom srcu veze svakog dana
Spavas li, da li si tuzan ko ja dok more sad je tvoja obala, ko ja
Trazim te, budim te ruke ti hladne tu sama zivim bez nade
Spavas li, da li si tuzan ko ja dok more sad je tvoja obala
Ref. Hej, suzice, brojanice more ti je postelja prosao si sve stanice samo meni vise doci neces
Ja jos umirem Bogu dusu ne zalim oduvek, volim te, zauvek
Da ti bar jednom kazem sta mi je nedelja kad me jutro bez tebe doceka
Hej, suzice, brojanice more ti je postelja prosao si sve stanice samo ja
Bogu dusu ne zalim bole nedra ko jedra da zivot me napusti | |
| Naslov: Re: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:22 pm | |
| Panta rei
Sto nisam znala da ti kazem mili moj zidovi i stvari cute ko da se na mene ljute mili moj
Panta rei govore mi ljudi vreme leci sve ide zivot, sve se menja sta je tvoje dovidjenja panta rei
Ref. A meni svaki dan je kraj u ovu sobu ne gledaj tu gde si nekad bio moj tu jos disem vazduh tvoj kada sve to nestane sta da radim, dobro znam na podu vrata otvaram
Imala sam s tobom srecu, ljubav, smeh onda budes tu gde jesi drugome se sreca desi panta rei
Ref. 2x | |
| Ti si mi sve
Kad mi krene nizbrdo kad mi nista ne ide kad nad mene samo sivi oblaci hoce da me potope nista mi drugo ne treba, jedino ti samo uz mene ostani
Ref. Ti si mi sve, sve sto zelim ja moja karta za srecu moj lek protiv tuge ti si mi sve sto sam sanjala ja ne umem i necu bez tebe ne idem nikuda
Kad mi krene nizbrdo kad mi krene baksuzno oko mene sva se vrata zatvore hoce da me zarobe nista mi drugo ne treba, jedino ti samo uz mene ostani
Ref. 2x
Ti si mi sve, sve sto zelim ja moja karta za srecu moj lek protiv tuge ti si mi sve sto sam sanjala ja ne umem i necu bez tebe, bez tebe | |
| Ako opet odlazis
I ove noci mira nemam ja razum pita sta je istina idemo li nekud il' se vrtimo u krug ista prica po ko zna koji put
Ja bez reci i bez suza ostala nema jos od tvojih dodira idemo li nekud il' se vrtimo u krug ista prica po ko zna koji put izmedju nas
Ref. Ako opet odlazis od mene, kao uvek idi, ne okreci se ovaj put zauvek jer ti nisi vise ti a ja ne mogu da te ne volim
Sada opet odlazis a boli me toliko znas da bio si mi sve a ja tebi niko zauvek me ostavljas a ni u oci da me pogledas | |
| Naslov: Re: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:23 pm | |
| Nocas dodji mi
Da li znas da, kada sklopis oci moj grad bez svetlosti ostaje i u mraku zivim sve zato nemoj, nemoj nikada do kraja da ih sklopis za mene da mi svetla ostane
Samo pitaj srce svoje da l' jos kuca za nas dvoje jasno je sta smo izgubili znamo oboje
Ref. Tuga moja nema reci nek me boli, nek me leci jedini, otvaram prozore nocas dodji mi
Da li znas da, kada sklopis oci moj grad bez svetlosti ostaje i u mraku zivim sve | |
| Ne dam na tebe
U inat sebi ja necu pasti na kolena, bez glasa, jer to nisam ja i moje usne, kad zube pokazu tvojim glasom kazu da to nisam ja
Sebe sad upoznajem pogledaj, nisam vise ponosna sto sam rekla kraj
Ref. Ja ne bojim se kad lice svoje pogledam u ogledalu, ja volim kako propadam zbog nas neka pricaju da me nisi voleo sve je istina, i mene si ubedio ali ipak ja ne dam na tebe | |
| Rano da verujes
Kad prodju godine nevine i dosadne a ti ni jednu drugu ni da pogledas i cisto srce sacuvas tek tada odgovori mi, nikako pre tek tada reci volim te
Ref. Na telu se greh ne poznaje ti mozes hiljadu tajni u sebi da krijes ovo je noc kratkih pogleda i brzopletih reci u koje je rano da verujes
Kada jednom stane sve i daljine razdvoje i kad budimo se jutrom nesrecni i sretnemo se nespremni tek tada odgovori mi, nikako pre tek tada reci volim te
| |
| Kad ne bude tvoje ljubavi
Nocas je kraj, osecam nestaje sjaj u ocima gledas me kao da mi govoris
Ostavljas me zauvek otrov je jak a ja nemam lek ja ga zbog tebe nocas ispijam i znam
Ref. Kad ne bude tvoje ljubavi izgubicu sve ostacu sama u pustinji da pratim tvoje tragove
Kad ne bude tvoje ljubavi izgubicu sve ostacu sama na pucini da sanjam tvoje dodire
Nocas me bol razbija gorak je ukus na usnama kazes mi da me vise ne volis
Ostavljas me zauvek otrov je jak a ja nemam lek ja ga zbog tebe nocas ispijam i znam
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:24 pm | |
| Oro
Ko li miluje, milo moje ko li usne te, snene budi ne zaboravi ime moje kada krene da, da te ljubi
Klasje moje ne spavaj njega ljubi mene uspavaj
Ne lomi mi led, vodu nemam ne soli mi ranu, suza nemam ko li zaigra oro moje neka ne igra za nas dvoje klasje mene uspavaj
Ref.2x Nuno nej nuno, nuno, nuno, nuno, nuno nej nuno nej nuno, nuno, nuno, nuno, nuno nej na Vidovdan probudi me da ga opet pogledam
Na Vidovdan probudi me jos jednom da ga pogledam | |
| Nema koga
Videla sam rane tvoje tri godine dana a sada me stezu moje skoro sa svih strana
Ref. 2x Nema koga da me pozdravi nema leka da me ozdravi
Zivela sam u zivotu uz sto i jednu tugu ali ovo u srce nosi ko ni jednu drugu
Ref. 2x
Sve sto imam u zivotu to sam njemu dala a sad nemam njega jednog sto sam svojim zvala | |
| Zovi me danima
Evo, vec godina da bez tebe sam ja dalje putujem sama jos si mi potreba slazi me da si sam da si tu kad je tama
Ref. 2x Zovi me, zovi me danima lazi me, lazi me lazima boli me, boli me bolima s kime si, to me ne zanima
Vrati mi osmehe dane i godine uzalud sve sam dala jos si mi potreba slazi me da si sam da si tu kad je tama
Ref. 2x
Zovi me danima lazi me lazima boli me bolima
Zovi me, zovi, zovi me danima lazi me, lazi, lazi me lazima boli me, boli, boli me bolima s kime si, to me ne zanima 2x
Ref. 4x
Zovi me, zovi, zovi danima boli me, boli, boli me bolima pozovi me i lazi me | |
| Naslov: Re: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:25 pm | |
| Okeani
Pali vatromet u mojoj glavi pohvali kosu rasutu po travi daire, daire, i reka izvire u magdalenama, vatra u venama
Ref. 2x Ide, ide, ide kisa danima ka okeanima, koga to zanima ide, ide, ide zora, nek ide dugme se otkide, a meni se ne ide
Hajde, hajde, hej, hej hajde, hajde, hej, hej 2x
Daj mi ruke tvoje dve ko munje gromove dok zivim da te pamtim
Ref.
Ma, neka, neka pada kisa danima ka okeanima, koga to zanima ma, neka, neka ide zora, nek ide dugme se otkide, a meni se ne ide ide, ide, ide zora, nek ide dugme se otkide, a meni se ne ide | |
| Naslov: Re: Jelena Tomašević Uto Jun 07, 2011 6:25 pm | |
| Med i zaoka
Reci, tvoje reci su mi med i zaoka lazem da nijedna me nije opekla
Zar da ceo svet u trenu izgubim zar da druga ljubi sto ja ne ljubim dan pocinje kad mi dodjes noc kad od mene podjes kraj otkad me ne volis
Disem, ali pored tebe cesto uzdisem osmeh na lice stavljam da se pokrijem
Zar da ceo svet u trenu izgubim zar da druga ljubi sto ja ne ljubim dan pocinje kad mi dodjes noc kad od mene podjes kraj otkad me ne volis
Ref. 2x Gde da krenem kada tebi u ruke padam kog' da volim kada samo se tebi nadam gde da stanem kada ne znam ni gde da idem eh, moj dragi, ne zaboravi me | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Tomašević | |
| |
| | | | Jelena Tomašević | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |