Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Slavica Ćukteraš | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Slavica Ćukteraš Uto Jun 07, 2011 6:34 pm | |
| Prevari me
Ostace trag posle nas i nase ljubavi mozda ce neko pricati da smo se voleli al' jedno znam nismo uspeli
Jednom sam srecu imala nisam je cuvala i sve za tren je postalo ogromna uvala i sada znam bez tebe propadam
Kako cu bez tebe sutra kad mi lose krene kako da drustvu kazem odlazis od mene kad znam da sam pogresila i srusila sve do pepela
Ref. 2x Prevari me, samo me ne ostavljaj prevari me, samo ne reci da je kraj prevari me, samo da bude kao pre ne daj da bez tebe sama ostanem
Za druge bili smo mi srecni u ljubavi mozda ce nekada da se ponovi al' jedno znam bez tebe propadam
Ko kaznu cekam svaki dan hocu da poludim ako je ovo san neka se probudim i docekam da te ugledam
Kako cu bez tebe sutra kad mi lose krene kako da drustvu kazem odlazis od mene kad znam da sam pogresila i srusila sve do pepela
Ref. 2x
Poslednji izmenio Sunčev cvet dana Uto Jun 07, 2011 6:35 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Slavica Ćukteraš Uto Jun 07, 2011 6:35 pm | |
| Manastir
Ljubavi moja, gde li si sad da vidis kako izgledam ljubav me tvoja bolela do kostiju ogolela
A nekad bio si ti i mekan kao svila i tvoja sam bila i ostala s tobom sam probala sve i stid, i grehove sad, evo, pijem lekove
Ref. Vidi me, vidi, sad, kosu sam pustila zbog ove ljubavi sve sam napustila vidi me, vidi, sad, lutam i trazim mir stazama tuge idem u manastir 2x
Da dusu ispostim da telo izmucim da se od tebe izlecim
A nekad bio si taj kome zivot sam dala i kome sam verna postala s tobom sam spavala s tobom se budila sad sam na pragu ludila
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Slavica Ćukteraš Uto Jun 07, 2011 6:36 pm | |
| Zvaces je mojim imenom
Cujem, imas novu ljubav zove se kao ja sudbinu njenu sam dozivela neka te ime njeno na mene podseca nek ti bude ista kao ja
Ref. Hteo to ne hteo zvaces je mojim imenom i dok je milujes u tebi zivim skriveno
Uzalud je da ne mislis na mene uzalud jer tecem ti kroz vene uzalud je sad ljubis mesto mene uzalud jer tecem ti kroz vene
Cujem, imas novu ljubav voli te kao ja sudbinu njenu sam dozivela neka te ljubav njena na mene podseca neka proba da je kao ja
Ref. | |
| Naslov: Re: Slavica Ćukteraš Uto Jun 07, 2011 6:38 pm | |
| Adrenalin
Svi u gradu pricaju o tebi da ni jedna s tobom nikad ne bi samo ja sam naivna na tebe sam se navukla
Kazu kada postane mi jasno da za mene tada bice kasno da cu proci kao sve devojke za noc il' dve
One koje propast moju slave vrlo brzo sve ce da se jave kada priznas da sam samo tvoja ja
Ref. Kao vakcina adrenalina bez malo srama zarim i palim oduvek jaka, veceras laka granica mala lako bi pala da samo korak napravis
Svi u gradu pricaju o nama sta to rade probisvet i dama da li zna malena na koga se navukla
Kazu kada postane mi jasno da za mene tada bice kasno da cu proci kao sve devojke za noc il' dve
One koje za mene se brinu neka svoje maske samo skinu nek' se vidi da sam od njih bolja ja
Ref. | |
| Naslov: Re: Slavica Ćukteraš Uto Jun 07, 2011 6:39 pm | |
| Manija
Ref. 2x Manija, manija, gde sam ja nocas mi se tragovi gube nadji me, pice je besplatno i stisni zube dok me ljube
Nova kosulja, nove farmerke nema sumnje, opet nocas ti ides kod nje cutim prvi put, placem drugi put treci put ti vracam od srca za sve
Ni drugari, ni vratari nece znati gde sam ja
Ref. 2x
Novi mirisi, nove patike nema sumnje, opet nocas ti ides kod nje molim prvi put, pretim drugi put treci put ti vracam od srca za sve
Ni drugari, ni vratari nece znati gde sam ja
Ref. 2x
Manija, manija, gde sam ja manija, manija, gde sam ja
Ref. 2x
Manija, manija | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slavica Ćukteraš | |
| |
| | | | Slavica Ćukteraš | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |