Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Indira Radović | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:54 pm | |
| Hajde, sestro (duet Ksenija Pajcin)
Usao je nonsalantno, prepotentno i pun sebe potrosan je materijal on za mene i za mene, i za mene, i za mene jer on je dobar, on je jak on je pravi manijak
Valjda necemo zbog njega mi oci da vadimo hajde, nesto pametnije nocas da radimo
Neka misli da je faca da nas vara obadve i na kraju tek da sazna da je zrtva zavere jer on misli da moze sve ma, zasto da ne
Ref. 2x Hajde, sestro, daj ga nocas meni da ga lomim samo ovu noc a vec sutra, sutra ti navali pa nek' zove hitnu u pomoc
Bas je dobro osvezenje bas je dobar trip nek' se igra zove nek' se ova igra zove moj je tip, i tvoj tip moj je tip, i tvoj tip jer on je dobar, on je jak on je pravi manijak
Ref. 4x | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:55 pm | |
| Lopov (duet Alen Islamovic)
Lopov, lopova uvek oseti znas ti ko sam ja, znam ja ko si ti
Hajde, dodji mi, djevojko, djevojcice i ukradi mi sve oci vezi mi, ruke zavezi jer, jer smo isti, zar ne
Ref. Uzecu ti sve, uzecu ti sve moja dusa je na to navikla plasi me sto znam, prevarices me kao sudbina starog lopova
Lopov, lopovu svaki pokret zna nema tajni tu, nema kajanja
Hajde, dodji mi, djevojko, djevojcice da ukradem ti sve tijelo, dodire, snove i poljupce jer, jer smo isti, zar ne
Ref.
Uzecu ti sve, uzeces mi sve moja dusa je na to navikla plasi me sto znam, prevarices me kao sudbina, kao sudbina | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:55 pm | |
| Krug
Okrecem se ko u krugu uvek sretnem samo tugu niko srecu da ponudi da iz ruznog sna me budi (2x)
Ref. 2x Hej zivote budi drug prekinimo ovaj krug prekinimo igru staru daj mi jednom ljubav pravu
Da uzimam i da pruzim da ljubavi vernoj sluzim ja to mogu necu kriti tvoj cu duznik vecno biti (2x)
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:56 pm | |
| Ljubav kad prestane
Ja ne mogu da verujem vise nikome na rec jer lagace me, ubice me ako nisu vec
Ljudi zovu, ne cujem ih usne neme, ne cuju me a tisina strasno plasi me
Ja ne mogu da verujem da si nekad bio tu a ne mogu da zamislim drugog ni u snu
Jer bio si mi sve moje najbolje i moje najgore jer bio si mi sve za sta zivi se a sad umire
Ref. Ljubav kad prestane ljubav kad prestane nista ne ostane samo laz, sve je laz
Ja nemam vise prijatelja krivi su mi svi ni neprijatelji vise nisu iskreni
Osude te pa te puste moras nazad medju ljude pa ovako lose ne bude
Ja ne mogu da verujem da neka druga ima te a ne mogu da kazem srecno nek ti je
Jer dao si mi sve i krao si mi sve, ono najbolje jer bio si mi sve za sta zivi se a sad umire
Ref.
Nije crna noc, nije beo dan nije vreo, nije vreo zar sve je samo laz nisam ocajna, sve je to trenutno prolazno i slucajno, slucajno
Novi grad, novi dan novi sat ceka me novo sve, novo sve novo sve ceka me sve je samo laz, sve je samo laz nije crna noc, nije beo dan
Ljubav kao zedj, ljubav kao glad ljubav dok si ziv, ljubav i sta sad ljubav kad prestane ljubav kao zedj, ljubav kao glad ljubav i sta tad, ljubav kad prestane
Ref.
Ljubav kad prestane ljubav kad prestane | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:57 pm | |
| Zivim da zivim
Ne znam sto sam plakala zbog tebe do ivice ponora sam dosla kad me je uz drugove i vino tuga za jedno vece prosla
Ref. Zivim da zivim ako prezivim da te zaboravim do jutra na mome licu sijace sunce i kada je nevreme unutra
Ne znam sto sam bila tako luda da zbog tebe padnem u samocu da mi budes jedini na svetu kada mogu imati kog hocu
Ref. 2x
Ne znam sto sam bila tako slepa da ne vidim da me nisi vredan da pozelim zbog tebe da umrem a zivot je ipak samo jedan
Ref. 2x
I meni krenuce na bolje svaka ce ruza da mi cveta za ljubav opet imam volje sa drugim cu stici na kraj sveta
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:57 pm | |
| Ne dolazis u obzir
A ja luda k'o i pre ne mogu mi nista godine ne mogu mi nista porazi ne mogu mi takvi kao ti
Ja i kad sam tuzna veselim se sa istoka na zapad selim se i kako mislis da izvedes to da ostanemo dugo zajedno
Ref. Ne dolazis u obzir ne moze po tvom nisam ja za miran zivot vec za lom reci cu ti ljudski ti razumi me oluje kao ja ne prolaze
Ne dolazis u obzir ne moze po tvom nisam ja za miran zivot vec za lom tvoje muske suze mi nista ne znace jer za mnom onaj pravi ne place
A ja ista k'o i pre brige se na meni ne vide lazu mene lazem druge ja da sam bolja ne bi valjala
Ja i kad sam tuzna veselim se sa istoka na zapad selim se i kako mislis da izvedes to da ostanemo dugo zajedno
Ref. | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:58 pm | |
| Ima tuga ime (duet Dzenan Loncarevic)
Jos sanjam taj dan da ostavim iza sebe sve i ponovo dam da neko mi zivot udahne
Al' srce je tu k'o sidro na dnu da seti me kad se probudim kome suze idu
Pozovem te zbunim se, promenim glas prepoznas me i nista se ne menja za nas
I opet sam tu gde bio sam pre tamo gde pada prasina na stvari izgubljene
Ref. Ima tuga ime, ulicu i broj da pozvonim kad pozelim onaj osmeh tvoj
Ima tuga, ali sreca nema znam kad pozelim da se tebe vise ne secam
Jos prelazim most izmedju stvarnosti i sna i ponovo bih u istu reku za tobom ja
Hladan je vir mog secanja zbir pa se od tame uplasim kao od svetla leptir
Kad zagrebe mi secanje na prag ja te zamislim i zagrlim tvoj trag
Vrata otvaram niko ne kuca tu se predajem niko ne puca
Ref. | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:58 pm | |
| Evo ti ruka, vodi me
Evo ti ruka, vodi me gde ljubav sreca postaje
Ref. 2x Negde mora da postoji mesto pod suncem za dvoje gde nas zlo i nece naci da se srca vecno spoje
Evo ti srce, vodi me gde tuga sama nestaje
Ref. 2x
Evo ti dusa, vodi me gde reka snova izvire
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 6:59 pm | |
| Heroji
Rekli su ti drugovi nju zaboravi, ne kaci se s njom rekli su ti jos i to da je plovidba sa mnom brodolom
A ja sam bila spremna kao nikad pre da zbog tebe umrem mirne duse i da ubijem
Ref. Na mome jastuku heroji bebe postaju na mojim grudima heroji zemlju izdaju a ti heroj nikad nisi bio, oprastam ti to jer izdajice vole sebe jedino
Rekli su ti drugovi svaku prevaru ona kaznjava rekli su ti jos i to kad se zaljubi, nije normalna
Ref.
Na mome jastuku heroji bebe postaju na mojim grudima heroji zemlju izdaju a ti heroj nikad neces biti, oprastam ti to jer izdajice vole sebe jedino | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 7:00 pm | |
| Kafana
Dve su noci moje suze grad potopile puce veza, sto mi uze tolike godine
Stajala sam uplakana i cula muziku prazan sto k'o porucen za mene cekao me je u dnu (2x)
Ref. 2x Sta ce zena sama u kafani pitaju se svi sta vas briga isti smo pred Bogom svi ranjeni u ljubavi
U kafani k'o u paklu svuda bol i dim zar je ovo Boze nacin da ga zaboravim
Pratili me sve do stola muski pogledi u zemlju sam propala od stida sta mi covek uradi (2x) | |
| Naslov: Re: Indira Radović Uto Jun 07, 2011 7:01 pm | |
| Maline
Nemoj danas, nemoj nikad kad nisi do sad nemoj reci da me volis, nema kad a kad odem reci svima kad nisi do sad mozes sutra, prekosutra, nemoj sad
Ref. Sad kad pade sneg na maline kao sumnja preko istine nema duge iznad oblaka posle kise sad kad pade sneg na maline losa berba ove godine ja i ti na grane zelene nikad vise, ej
Noc ti dajem da mi oprostis noci dve da me zaboravis tri zivota da me zamolis da ti dodjem kao sto sam pre dolazila kad je najteze
Nemoj vise, nemoj manje kad nisi do sad da se kajes, da me molis nema kad a kad odem onda pati kad nisi do sad mozes sutra, prekosutra, nemoj sad
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Indira Radović | |
| |
| | | | Indira Radović | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |