Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Moby Dick | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:22 pm | |
| Duzna si mi ostala
Nije fer to sto te nebo odvede nije fer, bila si mlada previse ti i ja za zivot nismo znali za zivot nismo znali al' za ljubav ti i ja duso znali smo i jos se prica o tom
Ref. Duzna si mi ostala poljubaca hiljadu i dvesta duzna si mi ostala duzna ces mi biti doveka
Nije fer, samo si mene sanjala nije fer, sve grehe si mi prastala ti i ja za zivot nismo znali za zivot nismo znali al' za ljubav ti i ja duso znali smo i jos se prica o tom
Ref. | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:23 pm | |
| Poludeo sam
Jos imam problem sa glavom ludom pricam sa sobom kao drug sa drugom al' nema, tu pomoci nema
Jos trazim razlog da te ne volim i pokusavam da prebolim al' nema, razloga nema
Ref. Poludeo sam i nije me sram sve mi to bas lepo stoji poludeo sam i nije me sram ceo svet je lud sto ne bih bio ja
Poludeo sam i nije me sram jer mi belo lepo stoji poludeo sam i nije me sram ceo svet je lud sto ne bih bio ja | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:23 pm | |
| Ljubomoran
Ti, ti me posle svega barem dobro znas prepoznajes bas svaku moju laz
Ma daj, nasa ljubav je k'o stara maslina skrivena od tudjih pogleda
Samo kad pomislim sta drugom prepustam pamet me napusti za tren poludim
Ti, tvoje usne su mi put do svemira a miris tvoj kafa jutarnja
Ref. Ljubomoran sam na vetar sto ti kosu dira ljubomoran sam na kisu sto ti znoj sa lica skida
Ljubomoran sam k'o pseto znam da ne valja mi sve to sta cu takav sam
Ref. 2x
Ljubomoran kao pseto znas da ne valja ti sve to
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:24 pm | |
| E, kad se setim
Ref. E, kad se setim k'o da poletim suze u vino pretvorim a nebo celo u rumeno kao njeni obrazi
Da li se secas , druze stari pod ovim nebom smo se isti rodili ocevi nasi su celu noc slavili ocevi nasi su pevali
Da li se secas druze stari pod ovim nebom prvi put smo ljubili drugovi moji su celu noc slavili drugovi moji su pevali
Ref.
Da li se secas druze stari pod ovim nebom prvi put smo leteli drugovi moji su ceo svet obisli drugovi moji su pevali
Da li se secas druze stari pod ovim nebom prvi put smo ljubili drugovi moji su celu noc slavili drugovi moji su pevali | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:24 pm | |
| Bacila si cini
I sta mi bi, sta mi bi i sta mi bi, sta mi bi 2x
I sta mi bi tebe da volim za tebe da izgorim da molim ko svi
I sta mi bi s tobom da spavam te noci da ti telo, telo osetim
Znas i sama da me privlacis i nista mi na tebi ne smeta nikom drugom vise ne znacis onda cemu ta sujeta
Ref. Ej, bacila si cini, cini cini, cini na mene 2x
Ej, bacila si cini
I sta mi bi tebe da nadjem u moru svih tih riba da budes bas ti
Ref. 4x
Ej, bacila si cini
I sta mi bi, sta mi bi i sta mi bi, sta mi bi 2x
Ref. 4x
Ej, bacila si cini | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:25 pm | |
| Brate, prijatelju
U subotnje vece setali smo gradom kad smo culi neku muziku kao pusteni s lanca, nas dva padobranca usli smo i rekli bu
A tamo ekipa perifernog tipa blejala je ravno u nas samo jedna mala za oko nam je pala i rekli smo mi slozno u glas
Ma, pusti je meni, prvi sam je video ma, pusti je meni, malo da ja radim to ma, pusti je meni jer vise sam zagoreo ma, pusti je meni, tako bih je voleo
Ref. Brate, prijatelju, ispuni mi jednu zelju dovedi je nocas meni u postelju belu brate, prijatelju, svaka druga bice tvoja ali ova mora biti moja
I levo, i desno postalo je tesno kada svi su se naduvali milion debila dobilo je krila i svi su malu napali
A odjednom iz mraka utoka se cuje kako kaze rika taka tak sve zbog one male napravi se frka i rekli smo u isti mah | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:25 pm | |
| Kralj kokaina
Nikad te nije imao kao ja i snaga a ni ponos mu je utoka on tebi belim puni glavu, puni nos a ja zbog tebe, kroz vatru hodam
Meni je nebo a i zemlja ista stvar a on se nikad nece maknuti sa dna jer on ti belim puni glavu, puni nos a ja zbog tebe, kroz vatru hodam bos
Ref. 2x Rodices mu sina kralja kokaina ti rodices mu decu belu kao sneg (o mama)
O mama, o mama je, je, je, jeah (4x)
E on te moze imati kao stvar i moze te pokloniti i na dar jer on te belim puni ceo dan i noc a ja zbog tebe, kroz vatru hodam
Meni je nebo a i zemlja ista stvar a on se nikad nece maknuti sa dna jer on ti belim puni glavu, puni nos a ja zbog tebe, kroz vatru hodam bos
Ref. 2x
O mama, o mama je, je, je, jeah (2x)
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:26 pm | |
| Pricaj mi o ljubavi
Ziveo sam zivot, dobro znas voleo za noc i nikad vise svaki deo mene sad za tebe dise
Ziveo sam zivot kako znam trazio sam sunce posle kise svaki deo mene sad za tebe dise
Drzi me dok padam duboko i najbolje sto znas
Ref. 2x Pricaj mi o ljubavi ovu noc i nikad vise ljubavi, reci da sam ti drag i sve ruzno tad se brise
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:26 pm | |
| Vrati mi ljubav
Ljubav vrati mi, aha
Zelela bih da te ostavim a svesna sam da to ce biti tesko zelela bih da te napustim na mestu tvom da bude drugi neko
Nebo mi kaze da sve gotovo je vise te ne trebam moj ponos se rusi dok me ostavljas ti prokleta budi, ali ljubav vrati mi
Ref. Vrati mi ljubav, vrati sve sto je moje barem nesto jos da imam kad ostanem sam vrati mi ljubav, vrati sve sto je moje onda prokleta budi s nekim drugim
Ljubav vrati mi, aha
Probala sam na sto nacina da pobegnem i da se krijem uvek bih se tebi vratila i opet klela se, sa tobom nikad vise
Ref.
Ti bi htela da te molim i mozda suzu da ti dam sve bih dala, al' ne mogu i godine su iza nas
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:27 pm | |
| Reci da li places sada
Da li si srecna sada srecna koliko mlada bojim se da ne al' nek' ti bude, nek' ti bude
I dal' se mozda kajes dok se drugom' dajes bojim se da ne al' nek' ti bude, nek' ti bude
A ja jos uvek nemam dom i nemoj mi uzeti za zlo sto ponekad jos te spomenem zbog tog'
Ref. Reci da li places sada il' se smejes kao tada al' bez suza bi mi bila kao bez duse maceha
Reci da li places sada il' se smejes od svog jada sto si lagala a nisi ni slutila kraj
Da li si srecna sada srecna koliko mlada bojim se da ne al' nek' ti bude, nek' ti bude
I dal' te mozda boli dok me druga voli bojim se da ne al' nek' ti bude, nek' ti bude
A ja jos uvek nemam dom i nemoj mi uzeti za zlo sto ponekad jos te spomenem zbog tog'
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:27 pm | |
| Nema nas vise
Nema nas vise na karti ljubavi, ko stari grad smo zbrisani, tebe sam hteo, a sad ljubim nju, nema nas vise i znam da sam kriv
Znam da je tesko mene voleti, sve sto se spusti opet poleti, tebi se kunem a sad ljubim nju, nema nas vise i jedva sam ziv
Ref. Ubija me greh, s tvojih usana smeh, lezim pored nje, a mislim na tebe, ne bih bio lud kad bih imao kud, jedina si ti moja ljubavi, dao bih sve da opet budes tu umesto nje, da sklopim oci i milujem te
Znam da je tesko mene voleti, sve sto se spusti opet poleti, tebe sam hteo, a sad ljubim nju, nema nas vise i znam da sam kriv, tebi se kunem a sad ljubim nju, nema nas vise i jedva sam ziv
Ref. | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:44 pm | |
| Ulica i broj
Love me forever
Zgazila si ljubav, nisi me ni pitala da l' znam put bez tvojih dodira zgazila si ljubav, nisi ni primetila kroz svet slepog si me vodila i ostao sam dugo tu pred tvojim ulazom
Ref. Ulica i broj, love me forever znaju da sam tvoj zauvek postao sam mrak da mogu da te zagrlim
Ulica i broj, love me forever znaju da sam dete postao samo da bih opet mogao da te milujem
Love me forever (4x)
Zgazila si ljubav, nisi me ni pitala da l' znam put bez tvojih dodira zgazila si ljubav, nisi ni primetila kroz svet slepog si me vodila i ostao sam dugo tu pred tvojim ulazom
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:45 pm | |
| Nema nas vise
Nema nas vise na karti ljubavi, ko stari grad smo zbrisani, tebe sam hteo, a sad ljubim nju, nema nas vise i znam da sam kriv
Znam da je tesko mene voleti, sve sto se spusti opet poleti, tebi se kunem a sad ljubim nju, nema nas vise i jedva sam ziv
Ref. Ubija me greh, s tvojih usana smeh, lezim pored nje, a mislim na tebe, ne bih bio lud kad bih imao kud, jedina si ti moja ljubavi, dao bih sve da opet budes tu umesto nje, da sklopim oci i milujem te
Znam da je tesko mene voleti, sve sto se spusti opet poleti, tebe sam hteo, a sad ljubim nju, nema nas vise i znam da sam kriv, tebi se kunem a sad ljubim nju, nema nas vise i jedva sam ziv
Ref. | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:46 pm | |
| Zar nije te stid
Dao sam ti dusu, telo uzela si mi iz grudi dah pred ocima mi samo belo i sve sto dotaknes se pretvori u prah
Uzela si jutru boje uzela si mi i noc, i dan i nemam nista vise svoje pa nemam nista vise da ti dam
Zgazila si me, a kazes daj, oprosti mi sve
Ref. Zar nije te stid zar nije te sram ja nocima sam dok te neko drugi uzima
Zar nije te stid zar nije te sram ja nocima sam dok te neko drugi ispija | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:46 pm | |
| Nostalgija
Godine prolaze tiho, necujno polako klize, izmicu kao kroz maglu me sluzi secanje da ti si nekad bio tu
I dobro znam da svi su smesni posle tebe to dobro znam al' to je sada nebitna stvar
Ref. Nostalgija jer je vazduh prepun tvojih mirisa nostalgija to znaci da sam te nekad volela nostalgija jer te krijem u svojim grudima nostalgija moja losa navika
Dugo je trebalo da ti oprostim sto odlazis bez pozdrava a sada placem i sve ti oprastam i shvatam, to je sudbina
I dobro znam da svi su smesni posle tebe to dobro znam al' to je sada nebitna stvar | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:47 pm | |
| Na rubu moje usne
Nema te vise u mom kalendaru nema te ni u jednom novom danu nema te ni u najmanjem dzepu kaputa sto oblacim ga
Nema te ni u mome adresaru nema te ni u jednom novom danu nema te ni u najmanjem dzepu kaputa sto oblacim ga
Ref. Kroz moje gresno srce severni vetar duva ne spominjem ti ime tisinu vecnu cuvam nema te, ne, na rubu moje usne
Kroz moje gresno srce protice reka suza zabranjujem ti ime, zato zaboravi me nema te, ne, na rubu moje usne | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:48 pm | |
| Ubio sam coveka zbog tebe
Remember this gun is pointed right at your heart
Sta ti je trebalo to da mi nanosis bol nisam ja od juce da me vodas kao psa
Bio sam posten i fer veran kao ker samo tebi a ti si otisla s' njim
Sve me to pomalo nervira to me nocas, bejbi navelo na greh navelo na greh
Ref. Ja ubio sam coveka zbog tebe a ti me pitas kako zivim kako mi je sad ja ubio sam coveka zbog tebe i gde ces sada, bejbe kad bio ti je drag
Sta ti je trebalo to da mi nanosis bol nisam ja od juce da me vodas kao psa
S' drugom bih podneo sve lazi i prevare al' razum gubim kad si u pitanju ti
Sve me to pomalo nervira to me nocas, bejbi navelo na greh navelo na greh
Ref.
Ref. 2x
Ti si mene, bejbe navela na greh i zbog tebe ja sam los zasto si me, duso navela na greh da budem kriv zauvek dok sam ziv
Ref. | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:48 pm | |
| Voleli smo
Sta te to muci, prijatelju moj u zadnje vreme ko da nisi svoj
Moje su cipele vec potrosene sve sam prosao i svaki pedalj ovog sveta znam jer nju sam trazio
Ref. Voleli smo, voleli smo istu zenu celim bicem ona je umela da musko napravi slabicem voleli smo, voleli smo
Sta te to muci, stari druze moj u zadnje vreme, vidim, nisi svoj
Voleli smo, voleli smo istu zenu celim bicem ona je umela da musko napravi slabicem
Ref.
Voleli smo, voleli smo istu zenu celim bicem ona je umela da musko napravi slabicem
Ref. | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:49 pm | |
| Hotelska soba
Jos pada kisa, Beograd tone sumorni dan ko miran san secanje na tebe u proslost zove bio je kisni oktobar
Rek'o si dodji, cekam te na uglu treba mi malo razumevanja tako je hladno, drzi me za ruku sudbina me slomila
Ref. Hotelska soba i prvi put tvoje usne su mi raj otvorile samo su kapi jesenje kise na nas prozor kucale
Hotelska soba u kojoj ljubav zabranjena grehom mirise ljubi me njezno i za sutra mozda sada i nikada vise
Bila sam gladna tvoje duse i tvoga tela nemirnog gledam snove kako se ruse i nista vise nemam od tog | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:49 pm | |
| Izaberi (duet Gala)
Ne pitaj mamu sto te ne pusta samu to je zato sto si rodjena ovde na Balkanu tu se zna ko je ko i zna se sta je red i nema zene koje meni moze reci, ne
Ja, pa ja i ja, za tebe bicu Bog a i pocetak i kraj ja, ja, ja i opet ja sudbina je zene da hoda iza mene
Sto da frajer bude frajer neka bude samo broj (tri, cetiri) s' vremena na vreme kad pozelim da je moj
Ko to kaze da su samo zene stvorene za bol ko to kaze da je jaci stvarno jaci pol
Ref. 2x Izaberi frajera po svojoj meri i dobro pazi, ne dozvoli da te gazi izaberi frajera po svojoj meri dobra je vrsta sto se vrti oko prsta, izaberi
Kaze ima utoku, vozi bi em doubleyou (BMW) ima mozak s' malim zastojem u razvoju oko vrata okovi, to ni mama ne voli idi setaj malo, vidi dal' sam napolju
Ref. 2x
Sestre, drugarice, budite carice (ja, pa ja i ja, za tebe bicu Bog a i pocetak i kraj) sestre, drugarice, budite carice (ja, ja, ja i opet ja sudbina je zene da hoda iza mene)
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:50 pm | |
| Svatovi
Sanjao sam nocas tvoje svatove video za njima oblak prasine a u tvome oku iskru sto te odaje lazi sve, al' mene nemoj, ne
Video sam ljude sto te kupuju i za tvoju srecu kako lumpuju a u tvome oku suzu sto te odaje lazi sve, al' mene nemoj, ne
Ref. Jer si ti ko i ja srecu davno izgubila pa je trazis na dnu srca, ali nema je jer si ti ko i ja ljubav davno izgubila pa je trazis na dnu srca, ali nema | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:51 pm | |
| Zedan tvojih usana
Po zakonu sam probisvet ti mi kzes da sam trajno lud ni levo a ni desno ja nemam svoje mesto na kraju ti mi odlazis
Na ulici sam prestupnik a u svome domu beskucnik ni levo a ni desno ja nemam svoje mesto na kraju ti mi odlazis
Ref. 2x Zedan tvojih usana padam ti na kolena i zbog tvoje bluze raskopcane na pola idem protiv zakona sve u inat drugima rusim sve pred sobom jedina
Na ulici sam prestupnik a u svome domu beskucnik ni levo a ni desno ja nemam svoje mesto na kraju ti mi odlazis
Ref. 4x | |
| Naslov: Re: Moby Dick Sre Jul 20, 2011 2:51 pm | |
| Zena
Ako mozes, u oci sad me pogledaj budi hrabra i reci da je stvarno kraj i ne, nemoj se, ni na tren okrenuti ne daj da ti suza pogled zamuti
Ako mozes, reci da me ne volis budi jaka, pa probaj da me prebolis i nek', neka ti, drugi bude najbolji nek' ti pruzi sve sto ikad pozelis
Ref. 2x Jer nisam covek za tebe ti nisi zena za mene i bolje nek' se rastave ma nek' se srca razdvoje idi ti, kad ne mogu ja idi da spasis oboje
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moby Dick | |
| |
| | | | Moby Dick | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |