Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Dzenan Loncarević | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Dzenan Loncarević Sre Jul 20, 2011 3:13 pm | |
| Ti me pitas
K'o da znas, k'o da to predosjecas ti si tu kad tvoje ime krene stane mi na usnama
Samo tvoj ja sam dusom ostao s kim da zivot mijenjam da bi bilo lijepo ponovo
Ova bol sto bar nije nevjerna lomi me ma koliko bio ja
Ref. A ti, ti me pitas gdje sam sinoc bio i u mislima sam samo s tobom a gdje bih drugo bio
Jos veceras nek' te nemam nek' sutradan svane sada i zauvijek budi samo moja kao nekada
Ti i ja nismo bili samo par jedan svijet za sebe, tamo negdje jedno drugom sudbina
Sada znam nisam ziveo ni dan jer je stalo vrijeme kad' od mene ti si otisla
Stara bol u srcu mom se odmara razdire, zaborav te ne pusta
Ref. | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Dzenan Loncarević Sre Jul 20, 2011 3:14 pm | |
| Strah me je da te sanjam
Bar nocas nemoj nigde daleko e, da sam onda rekao to
Kad' bi tad' bilo sad' da mi Bog da sansu tu pa da vidim s neba poruku
Ne bi svanuo dan sto na dobro ne sluti dan zbog kog' ne vredi ustati
Ref. Nekad me strah da te zovem jer znam da neces me cuti nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti
Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam, nemam ja od tebe ni pozdrava ni saveta da ga poslusam kada kazes "mali, dalje moras sam"
Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati | |
| | | Hanna.. VIP
Broj poruka : 1111 Datum upisa : 15.08.2011 Godina : 37
| Naslov: Re: Dzenan Loncarević Pet Sep 09, 2011 12:27 pm | |
| Voli me
Znam da tebi dugo nisam onaj pravi da se pitaš šta ti je to trebalo. znam i gdje i kad mu ideš, kao spavam kad mi stigneš i ne krivim te zato nimalo..
Znam da nisam bio prijatelj ni čovjek onaj kakvog si me ti zavolela. Ako ostaneš, ja dajem ti ljubav svoju dovjek' za sve što si zbog mene podnjela..
Voli me i kad ni'ko drugi ne bi mogao čekaj me, ja sam tebe cio zivot čekao, jer te čuvam i kad zaspiš s tuđim usnama na tijelu kad se gasiš, tvoj sam žar u pepelu...
Na mom mjestu noćas postelja je prazna al' bez suza ti si bol prećutala ispod osmjeha me krila nikad ni'ko da ne sazna da dušu si zbog mene prodala..
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzenan Loncarević | |
| |
| | | | Dzenan Loncarević | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |