Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Najlepše ljubavne pesme nepoznatih | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Čet Mar 24, 2011 12:03 am | |
|
Šapućem osmjeh tvome licu i kao crveni trag spokoja ostavljam poljupce. Ispisujem svoju ljubav, njene naraštaje u meni, ljubavne noći u kojima zagrljen s tobom kao ljubav klizim.
Oh, kako je slatko šaputati osmjeh u drhtaju plavog pogleda i po tvom beskrajnom licu igrat se na tvojim usnama. One su moj početak, moj nastavak i utisnute dubinom mojih misli ostaju vjerne meni, a ja u svakom njihovom uzdahu rastem vjeran samo tebi.
Oh, kakvo je blaženstvo šaputati osmjeh u bujici spontanog praska i navirati kao vječnost iz koje nikada nisam izašao. Izvirati kao lava u zanosu i na mjesečini rađati iskre. Oh, tako je uzbudljivo dotaknuti te osmjehom i preskočiti sve horizonte čekanja, a u tvojim bedrima kao cvijet niknuti i sa tvoga gorja rosu lagano ispijati.
Šapućem ti osmjehom u zadovoljstvu moje ljubavi i molitvom ispunjenja plovim u vrtlog slatkog uzdizanja, iznad zvijezda tvojih očiju, pred tebe, mila, gdje padam i kao ljubavnik liježem, a moj osmjeh, ljubavi, moj osmjeh obasipa tvoje lice plamenim poljupcima čežnje.
| |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Čet Mar 24, 2011 12:04 am | |
| Ove su rijeci Preko ulice Upucene k tebi, Ljubavi. I stid me je, Ne od njih, Vec zbog svijeta. Mozda nije trenutak pravi. Mozda sam trebao, U ovo vrijeme Bijede i izobilja, Umjesto ljubavi, Preko ulice Dobaciti rijeci nasilja. Mozda sam morao U ovo vrijeme Sto se osjeta gnusa Izaci na trgove I zavijati U pustinje ljudskih dusa. Mozda je moja ljudska duznost Morala u ovo vrijeme Okomiti se na lesinare, Zagristi u hijene. Al da mi u ovom tuznom svijetu Ne sija radost tvoga lica, Ni vjetar se usudio ne bi proci kroz ovu sumu bez ptica.
Enes Kisevic
| |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Čet Mar 24, 2011 12:05 am | |
| Arsen Dedic PONOVO TI GOVORIM LJUBAVI MOJA
Ponovo ti govorim ljubavi moja poslije putovanja i svog zivota pusta, ljubavnu pjesmu ponovo ti pisem poslije pjesama iskustva.
Ponovo ti govorim ljubavi moja onaj kom je bilo premalo da voli ponovo je ovdje pred vratima tvojim i ponovo spreman da te moli.
Ponovo ti govorim ljubavi moja poceo sam sjajno da ponizavam i grijesim gotovo pri kraju i gotovo mrtvac na pocetku tu sam da se tjesim.
Ponovo ti govorim ljubavi moja na obratnom putu pretvorenim u tamu poslije sedam mora i vlastite zemlje dosao sam umrijet u tvom stanu.
Ponovo ti govorim ljubavi moja negdje sam vec bio, sad ostavljam sve to da ti poslije srece, hrabrosti i znanja da ti poslije svijeta vratim tvoje mjesto.
Ponovo ti govorim ljubavi moja poslije loseg drustva, vina, nocas stojim sam pred tvojim licem spreman da ti kazem kao prvi puta opet: Ja te volim! | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Čet Mar 24, 2011 12:05 am | |
| Razdrazljiva a tako tiha, sva si od vatre koja gori. Daj mi, u tamno zdanje stiha ljepotu tvoju da zatvorim.
Gle kako su preobrazene u zaru kucice abazura, kraj zida, kraj okna, naše sjene i obrisi naših figura.
S nogama sjediš na divanu, po turski ih pod sobom splete, svejedno- na svjetlu i u tami ti vazda sudiš kao dijete.
Pricajuci na konac nizeš zrnca što ti padoše s vrata. Pogled je tvoj i odvec tuzan, a rijec naivna, umiljata.
Rijec "ljubav" prošla, ti si prava; drugo cu ime naci lako, za te cu sav svijet preimenovat, samo ako ti zeliš tako.
Mozda ce cujstva blago tajno tvoj tamni pogled da istoci i tvog srca bogatstvo sjajno?! Zašto li tugom mutiš oci? | |
| | | Dracena VIP
Broj poruka : 534 Datum upisa : 23.03.2011 Godina : 44
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 5:05 pm | |
| Dodirnes mi srce, a onda nestanes. Pruzas mi ruku, a onda prestanes. Pustis me da sanjam i tad me probudis. Udelis mi milost, a tad me pogubis A ja bih da te ljubim -a ti si daleko… Ja bih da te budim, a budi te drugi neko. Ja bih da te sanjam, u nocima bez kraja, Ja bih da me ljubis dok zora noc osvaja… Ja bih da prepoznas sve sto nas spaja, da moj si put do raja. Ja bih da si blizu, da pratis me ko sena, Ja bih da sam tvoja Ispunjena zelja | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 6:12 pm | |
| Svoj najlepsi stih Hteo bi da dam Tvom bezbriznom snu Da ljubi te svu noc Ne, niko od nas Ne ostaje sam Sve vrati ce nam Cudna moc, zvukovaaaaaaa
Da li ljubav koju znam, Mogu muzikom da dam Ovim notama dal znam
Doci cu ti ja u san, Svaku noc, svaki dan, Samo da te milujem, Da ti ljubim snene oci, Da te milujem | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 10:56 pm | |
| ..sanjas opet sanjas sto ce ti sva ta prostranstva ljubav neznana sta ce ti jad posle svega prozor otvoren u nigdinu zrela pahulja snega sanjas li sanjas budalo nepopravljiva tragacu srece.... | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 10:57 pm | |
| Ako ikad budem manje da na te nostalgicno mislila bice to kada te budem imala kraj sebe i kada moje usne budu vodile ljubav sa tvojima a moje ruke te ceznjivo milovale u zatisju nase bajke....
| |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 10:58 pm | |
| Re: Samo TEBI jedina moja najveca ljubavi :)) Nepokolebljivo ustrajem dajuci Ti Ljubav. Verujem da ljubav je dovoljna Za srecu na Tvom licu. Moja ljubav. U Tebi su skrivene moje misli, Svaki titraj duse, Svaka slutnja bica. Doticem nezno poput sna Tvoje telo Tisinom, zeljom, daljinom. Zivim darujuci Ti svakim danom Sebe.. | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:05 pm | |
| Put bez povratka
Pogledom svojim srce si moje zaledila, Al' zbog toga pomakla se nisi Već samo si sedela. Poput kiše što tiho noću pada, Poput zadnjeg upaljenog svetla Iznad moga grada.
Odjednom tiho ušla si u moje snove I otela mi sve želje kao da su tvoje. I poput ptice tad si odletela i Više nikad kraj mene nisi sletela.
Na kraju bez igde ikoga ostao sam sam, I nakon toga za danom je prolazio dan, Posle tebe ostala su samo sećanja Na naša prekrasna izgubljena proleća. I na kraju bez snage, umoran nestao sam i ja Samo moja patnja je ostala u ovoj priči bez kraja. | |
| Stihovi ljubavi
Napisaću opet stih. Još jedan. I reći ću opet Vikaću. Jecaću. Iscediću bol A sutra idem dalje. Pisaću još samo večeras. Zadnji put ću spomenuti reč “ljubav” . Onda ću zaspati Uz malo plača Uz malo se smeha A stihovi će me saletati I dalje Tražit ću mir Jer ga nemam Jer ga nikad nisam ni imala. A plače mi se sad Neoprostivo mi se plače. Zbog tebe Ali neću okaljati svoj ponos Okrenuću se i otići I zamrziti tvoje lice I progutati poraz Kazniti te.. Opet ćeš biti tu znam I nećeš mi dati mira Stope ćeš mi brisati Da ne ostane trag I da izgubiš sećanje na mene Ponovićeš da sam samo lutka Koja plače umetnute suze To si mi ti pokazao Pusti me da odem Ja ti i ne trebam Neživa bića služe ničemu Noćas ću biti opet sama Odbeglo sama Grliće me zidovi I ljubiti sjene Milovati prašina A ja ću pisati Zadnji put Rieč “ljubav” ću spominjati Ne traži me među živima kad svane | |
| Na stolu
Na stolu Otvorena knjiga To su tvoje misli Pored stola Stojim ja Čitam Ali ne Ja ne znam čitati ta slova Zaboravih Da vreme je odmaklo I da te ne poznam kao pre Ni misli ti nisu iste Ne mogu ih pročitati Kao nekad Kad sam ti znala dušu Sad si tako stran Možda začaran Gledaš me onako I smešiš mi se onako Kao da sam ti draga prijateljica Bar me to čini sretnom donekle Lažem li? | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:06 pm | |
| ma nešto u tebi, što ni za sva blaga dao ne bi! Ima nešto u tebi, što me izluđuje i nisam pri sebi! Ima nešto u tebi, u tvom pogledu blagom koji me razoružava svaki puta, u tvom licu kojem ne mogu naći mane, u usnama koje me mame! Ima nešto, ono nešto, što samo ja prepoznajem! Ima nešto u tebi, u tvom hodu, stavu, što odaje da sam ovaj puta u pravu, da ne griješim što te volim! Ima nešto u tebi što vani isijava, što se presijava a ja znam da je to duša tvoja, čista i nevina, koja je prepoznala moju, želi je zagrliti, s njom se stopiti! Ima nešto u tebi što nikome dao ne bi | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:07 pm | |
| - Riječ
Ako Ti kažem samo toliko, da volim Te strah me da time baš ništa neću reći.
Kažem li Ti samo toliko, da želim Te bojim se da će mi na siromaštvu rečenog zamjeriti srce.
Gospode, prospi s neba jednu veliku svetu Riječ ljudima još nepoznatu, razastri je svuda oko Nje, samo tako ja mogu joj reći sve.
Jovica Letić | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:07 pm | |
| Veceras u pola 12 u najsjajniju zvezdu pogledaj. Ta zvezda podseca na najlepsi dogadjaj. Pre tacno dva meseca prvi put sam te poljubio. Zatim si mi uzvratila i do te zvezde sam se uzdigo. Sad svemu je kraj, ali tuzna ne budi. Tuzne snove ne sanjaj, sa osmehom drugog ljubi. Nismo vise zajedno, al' nismo ni prokleti. Volecemo opet i bicemo voljeni. Nek ti srce peva samo srecne pesme Voli opet ludo, nek grudi ne budu tesne Ka meni ne gaji mrznju, kao druga me voli Ja bicu tu za tebe i kad najvise zaboli Pazicu na tebe, cuvati od zla Brisacu ti lice, kad niz obraz klizi suza biserna.
Hvala Teodora za sve najlepse trenutke Nikad vise moja, ali uvek u srcu | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:08 pm | |
| Tu si da me učiniš sretnom, duši si mojoj što i kiša zemlji žednoj, zbog tebe se uvijek osjećam bolje ti si onaj koji vjeran ostaje, u sve dane nevolje moje.
Praštaš mi – i dopuštaš da ti oprostim, prihvaćaš me onakvu kakva ja uistinu jesam, sa svim mojim manama i vrlinama, usponima i padovima. | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:09 pm | |
| Po mome srcu hodaj Stope ti ljubim Jer to je moje mesto, tvoja odaja
Po mome srcu hodaj dok ne poludim Samo jos korak me od toga odvaja
Uz dobar vetar brodovi stizu U svoje luke Duse na nebo, al? samo moja U tvoje ruke
Reci mi umri i ja cu leci Svoju zrtvu polozicu Reci mi zivi, ne znam Jos koliko moci cu | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Sub Apr 02, 2011 11:10 pm | |
| Kad god si sa mnom, ti me u zivot vratis, Kad tama u mom svetu je, ti kao svetlost svratis i vodis me do sna gde samo ti i ja noci zvezde krademo. Kad god si sa mnom,ne osecam dah vremena na licu i ne vidim tamne boje u koje svet tone, i misli koje bole nestanu kad se probudimo u zagrljaju nasmejane zore. I u svetu ovom cudnom.... Ti jos jedino na ljubav podsecas I sve nezne reci sveta zive u tebi kad god si samnom. | |
| Ljubav je cvijet nadanja koji raste u mom srcu, suza iz oka, riječ iz moga pera,
ljubav je nemirni drhtaj duše ono slatko iščekivanje, oluja uzdrhtalih tijela u predavanju,
ljubav je tiha patnja bol kada nisi tu, uzvišen osjećaj koji pobjeđuje nad svim tvojim mržnjama i strahovima,
ljubav je čekanje, nada da ćeš se jednom vratiti, povesti me negdje daleko,
ljubav je bezgranično davanje, pobjeda nad samim sobom, nad izgubljenim snovima,
ljubav je...
Ljubav si moja ti... | |
| - Tvoje su oči u meni zašle, taj sjaj nije od ljudi. Svakoga jutra moje se lice s tvojim očima budi.
- Ne sklanjaj pogled. Čega se bojiš? Ljubavi zar te je strah? Zacijeli riječi cjelovima, s usana strgni mi dah.
- Čemu se smiješiš? Obujmi me jače, sva krv nek mi utrne!
- Kad zagrlim te ovako, znaš li što ja vidim: Dva križa koja se grle a med njima diše još nerođen Bog prikovan poljupcima… E.K | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Ned Maj 22, 2011 1:49 am | |
| Sada odlazim, oprosti mi za sve, ne krivi me ni kada ti bude najteže. Ja čuvam te u svojim mislima, i gde god da odem, uvek ćeš biti tamo gde sam ja. Dobro znaš da sada bih dala sve, da noćas vreme stane, zauvek. Ako već mora doći sutra, ako već mora biti kraj, bar po dobru ti me pamti, bar po dobru ti me znaj. Ako večeras moram protiv sebe, sve bi mi značilo da znam, bar po dobru da me pamtiš u svojim mislima. I noćas zadnji put me zagrli za kraj. Kada budeš sam u dugim noćima i shvatiš da me voliš kao nikad nikog, dozovi me, probudi me iz sna, nek vetar tvoje reči nosi tamo gdje sam ja. | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Ned Maj 22, 2011 1:49 am | |
| Taj pogled u visinu sputava mi misao do nivoa tvojih očiju... jesi li se ikad zapitala šta osećam dok blaženo spavaš negde na drugoj planeti? svejedno, spavaj... osećam te... | |
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Ned Maj 22, 2011 1:50 am | |
| osecam... da me volis i kada spavas... da me udises i kada gubis dah... da me stezes u zagrljaj i kada ruke siris... osecam... da sam tvoja zvezda usred belog dana... i mesec tvoj dok sunce przi orosenu travu... osecam te u hiljadu neprocitanih knjiga... cujem te u muzici koju stvaras u grudima... i sve to osecam zbog nas... | |
| | | KaTe VIP
Broj poruka : 321 Datum upisa : 18.05.2011
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Ned Maj 22, 2011 12:56 pm | |
| PJESMA ZA OPROSTAJ
Sjetit ces se jednog dana sto bio si mi u zivotu. Shvatit ces koliko si mi znacio.... Jedne noci kada zuti ce mjesec pasti nad hladan grad... Tada ces znati da nema me vise... i shvatit ces da nitko te nikada nije volio kao sto nekad te voljeh ja..... Otici ces na moj grob i uz zapaljenu svijecu moliti za oprost.... ali umjesto glasa mog sto oprost ti daje, ti cut ces samo jecaje svoje i svoje suze sto padaju po vjecnoj postelji mojoj... Pitat ces se tada :"kako sam mogao pustiti da odes tako" kako mogao si usne mi usnama dirati, a da to nisi radio iskreno, a da to nisi radio jer si me volio... Digni se tada,ljubavi jedina i otidji uz pratnju tisine i svojih koraka hodaj polako,ne okreci se i ne vracaj se jer tvoje me prisustvo i mrtvu boli......... | |
| | | KaTe VIP
Broj poruka : 321 Datum upisa : 18.05.2011
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih Ned Maj 22, 2011 12:58 pm | |
| I opet je netko tu od krva i mesa usao u moj zivot a nisam ga zvala.. Dosao je da me poljubi njezno kao nitko do sad.. I opet je netko tu tko je dosao da me ukrade tuzi pa me odnese u narucje srece.. i opet je netko tu kome cu pokloniti sve tragove zivota svoga netko kome cu prodati sve lijepe rijeci u zamjenu za zagrljaj....... i opet je netko tu u cija obecanja slijepo vjerujem i slijedim ga bez pitanja.....i opet je netko tu.... netko tko ce me slomiti bez trunke kajanja..... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najlepše ljubavne pesme nepoznatih | |
| |
| | | | Najlepše ljubavne pesme nepoznatih | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |