Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Legende | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Legende Ned Maj 15, 2011 7:33 pm | |
| Ne pitaj
Ne pitaj sto se svako jutro budim umoran ne pitaj sta u srcu krijem sto sam uvek sam
Ref. Ne pitaj, nista ne pitaj me kada vec sama znas sve otkad me nema u srcu tvom ne pevam jer nemam kom
Ne pitaj kol'ka tuga moze da se izdrzi ne pitaj kol'ko treba da se suza ne pusti
Ref.
Ne pitaj sto ti mladost dajem sto si porok moj ne pitaj sto u svakom drugom trazim osmeh tvoj | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Legende Ned Maj 15, 2011 7:33 pm | |
| Moja si
Kao cvet sto se rosom napaja kao san kad polako osvaja kao zrak kada sunce izranja naci cu put do tvojih usana
Ref. Moja si, moja si makar jos tri duge zime cekao moja si, moja si makar te ceo zivot ne docekao
Moja si, makar trnjem hodao moja si, makar sve rasprodao kao sneg kada kopni s' proleca odnecu setu iz tvog osmeha
| |
| Naslov: Re: Legende Ned Maj 15, 2011 7:34 pm | |
| Ne verujes mojim recima
Ne verujes mojim recima sumnjas da je samo pozuda to sto nocas tako opija put do tvoga srca otvara
Pratim trag u tvojim ocima sta se krije, da l' si poznala ono sto si tajno sanjala od kojih te majka sklanjala
Ref. Niko te nije tako zeleo kao nocas ja i niko nije tako umeo da ti se ceo da
Prostri svoje jedre godine otvori mi rosne latice odavno si vec zaputila sve zelje u jednu skupila
Privi se na mojim grudima kao pismo dugo cekano zatalasaj lako bedrima kao svila, nezno, mekano
Ref. 2x
Ne verujes mojim recima | |
| Ta oka dva
Od zumbula prodje i godina al' ne prodje bol zbog oka dva, dva sjajana bisera iz djerdana
Ref. Taj vitki stas i zvonki glas taj slatki smeh tera u greh tren kao sat, sat kao dan kad nisi tu i kad sam sam
Ni svatove zeljna ne doceka majka stara zbog oka dva, dva mala prozora mojih snova | |
| Eh, lane, moje lane
I bez nje ce sjati sunce govore mi ljudi al' ja slusam svoje srce sto mene obsudi
Eh, lane, moje lane kad zbog tebe suza kane ruka nece da je brise srce zuri da s' tom suzom tvoje ime zapise
I bez nje ce biti vina i pesme do zore al' mi usne neprestano njeno ime zbore
I bez nje ce ljubav zarka grudi da mi pali al' za njom ce srce moje vecito da zali | |
| | | Hanna.. VIP
Broj poruka : 1111 Datum upisa : 15.08.2011 Godina : 37
| Naslov: Re: Legende Pet Okt 14, 2011 8:01 pm | |
| NasmejanaIspod glave svilen brokat, jastuk krije kosa plava. Brige čak ni za pod nokat, nasmejana i kad spava. Slušam kako mirno diše, Kuda luta, šta li sanja... Prvi osvit, tamu briše, noć se žurno jutru sklanja. I tako noć polako curi, i svakim časom topi san. I petlovi se prvi čuju, već žurno slave novi dan. Dok je gledam tako snenu, u grudima tinja, gori. Sačuvaj je, Bože, takvu, pusti klatno da uspori. U kosi joj zlatno klasje, stas kao kad vile skroje. Što je lepa i dok spava, I tako noć polako curi, I svakim časom topi san. I petlovi se prvi čuju, Već žurno slave novi dan. I petlovi, đavo ih juri, Već žurno slave novi dan... | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:33 am | |
| A mogli smo sve
Mozda ti nisam rekao kad se u nebo zagledam kao da vecnost dodirnem ceo svoj zivot sagledam
Ref. A s' tobom sam mogao sve topio suze u osmehe a s' tobom sam umeo sve bojio sumrak u svitanje
Prevrcem brazde nebeske k'o svoje prazne godine nekad me zvezda dotakne pa me povuku dubine
Ref.
Ja sam ti samo nalicje od onog sto si volela moje su duge bez boje i ti si me prebolela | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:33 am | |
| Na krilima
Ovo je noc ko stvorena za nas osecam moc, pobede slast opojna noc, miris belog bagrema fanfara zvuk, korak do sna
Ref. Uzecu te za rucice tresnjinog cveta latice ispunicu, obasjacu sve moje prazne godine
Poleteces ka zvezdama nosena mojim krilima zaplovices ka snovima na mojim vrelim usnama
Pruzicu dlan za par snenih senica tvog pogleda iz zenica stopicu zvuk tvojih lakih koraka sa trepetom krila cvoraka
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:35 am | |
| Cetrdesete
Ref. Stizu i cetrdesete pitanje radja pitanje sta mi to gasi nemire gde li to zivot uvire
Srebrom mi kosu saraju iz oka laste nestaju sve jace stezu navike u dusi brojim oziljke
Tugu mi osmeh prikriva al' ona uvek ispliva ceka duboko skrivena negde u mojim grudima
Ref.
Ne delim vise godine na tvoje i na pogresne ne pisem vise za tebe ne listam stare albume
Tugu mi osmeh prikriva al' ona uvek ispliva ceka duboko skrivena negde u mojim grudima
Ref. | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:36 am | |
| Slutnja
Gledas u mrak, nista ne pricas slusam ti dah, lak i nemiran na prstima se prikradam kao kad mesec krade dan do tvojih tajni da ih otkljucam
Ref. Da l' da te pitam je l' to ljubav umire il' mi to samo slutnje govore ili da cutim da te nista ne pitam i iz tvog oka sve procitam
Ne grlis me vise kao pre i da l' je sve deo navike na prstima se prikradam kao kad mesec krade dan do tvojih tajni da ih otkljucam
Ref. | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:38 am | |
| Tocak zivota
Svi smo mi jednom bili na istom al' zivot je tocak pokrenuo nekom sa slavom i lovora listom a neko je tiho venuo
Nekom je cetkicom dodao krunu nekome opet prosjacki stap nekom u casu do vrha punu seretski kradom dospe jos kap
Ref. Pitam se cesto gde sam u stvari ko to povlaci sudbine nit cijom se igrom radja i stari ostaje na dnu, postaje mit
Pomislim nekad da sam na vrhu podamnom gledam ambise mrak a onda bacim pogled ka nebu kako sam mali i kad sam jak
Svi smo mi jednom bili na istom al' zivot je tocak pokrenuo nekom sa slavom i lovora listom a neko je tiho venuo
Stegni me jace, sapni mi nezno sta to coveka toliko veze oboji suncem ledeno, snezno odgovor trazim a misli beze
Ref. | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:38 am | |
| Secanje
Ja sam te jednom imao kratko, al' ipak imao iz tvoje case otpio al' ne i sasvim popio
Ja sam u sebi dubio bunar za tvoje novcice u tvome glasu slusao bozicnih jelki zvoncice
Ref. Sedim za stolom preko puta i gledam kako brises sve ko mnogo daje, mnogo gubi a ja sam dao previse
Gledam te kako vazno pricas ja sam to davno cuo sve kazu da ljubav cesto prodje kada se nadas najmanje
Ja sam te jednom imao kratko, al' ipak imao iz tvoje case otpio al' ne i sasvim popio
Ja sam u sebi budio vetrove jake olujne za tvoje crne oblake i tvoja krila andjele
Ref. | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:39 am | |
| Ne verujes mojim recima
Ne verujes mojim recima sumnjas da je samo pozuda to sto nocas tako opija put do tvoga srca otvara
Pratim trag u tvojim ocima sta se krije, da l' si poznala ono sto si tajno sanjala od kojih te majka sklanjala
Ref. Niko te nije tako zeleo kao nocas ja i niko nije tako umeo da ti se ceo da
Prostri svoje jedre godine otvori mi rosne latice odavno si vec zaputila sve zelje u jednu skupila
Privi se na mojim grudima kao pismo dugo cekano zatalasaj lako bedrima kao svila, nezno, mekano
Ref. 2x
Ne verujes mojim recima | |
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 11:40 am | |
| Ne veruj
Ne, ne veruj, ne, ne veruj kad ti kazu da sam tuzan kad ti kazu da sam sam ne, ne veruj, ne, ne veruj da zbog tebe budan sanjam da se cesto napijam
Ne, ne veruj, ne, ne veruj sve o meni sto se prica ja sam samo umoran ne, ne veruj, ne, ne veruj zelim samo malo mira tako zelim da sam sam
Ne, ne veruj, ne, ne veruj da kraj tvoje kuce uvek kada prodjem zastanem ne, ne veruj, ne, ne veruj kad ti kazu da cu tako zbog tebe da uvenem | |
| | | Hanna.. VIP
Broj poruka : 1111 Datum upisa : 15.08.2011 Godina : 37
| Naslov: Re: Legende Ned Okt 16, 2011 6:20 pm | |
| Tamburaši
Mjesec tinja nad sokakom zvijezde zavodi dok koračam, skriven mrakom želja me vodi..
Tu sam behar brao davno, tu si bila ti.. Što sve nije zaboravno što me zarobi..
Tamburaši, tiho svirajte duši lijek, sami birajte.. Žarom plamen, snagu prikriva i čeka tren da ispliva..
Dajte, samo, malo sporije svaka riječ, novu tugu tka.. Boze, kad se igraš, stvori je iz čaše gorkog čemera...
Žalio sam što sve prođe, što se otelo.. A sad žalim, sto je ikad sve i počelo.
Tu sam behar brao davno, tu si bila ti.. Što sve nije zaboravno što me zarobi..
Tamburaši, tiho svirajte duši lijek, sami birajte.. Žarom plamen, snagu prikriva i čeka tren da ispliva..
Dajte, samo, malo sporije svaka riječ, novu tugu tka.. Bože, kad se igraš, stvori je iz čaše gorkog čemera...
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Legende | |
| |
| | | | Legende | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |