Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Jovan Perišić | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Jovan Perišić Čet Maj 19, 2011 1:57 am | |
| Dolazim
Vise ne izlazim na ona mesta gde su nas srecne gledali sta da im kazem kad pitaju gde si ti od kada budis se kraj nekog drugog ja niti zivim niti mrem drustvo izbegavam i radije samujem
Ref. Al' nesto jos snagu mi daje pomislim, mozda se kajes i u dnu srca jos cuvas nase sne od svega bih ruke da dignem a onda me pitanje stigne da l' jos i danas ko nekad volis me, hej samo mi javi da srecu nisi nasla s njim i dolazim
Vise ne izlazim na ona mesta gde su nas zvali srecan par to vise nismo, a tuga je moja stvar od kada budis se kraj nekog drugog ja niti zivim niti mrem drustvo izbegavam i radije samujem
| |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Jovan Perišić Čet Maj 19, 2011 1:58 am | |
| Nikada se promeniti necu
Nikada se promeniti necu probao sam, ali islo nije kad pozovem moje drustvo staro bolestan bi morao da pije
Ref. Jos sam uvek onaj stari jos me vreme pregazilo nije sta je covek onoga trenutka kad prestane da ljubi i pije
Nek se peva, veseli i ljubi vino neka potocima lije od kafana i od lepih zena jos se niko umorio nije
Ref.
Takav bicu sve do sudnjeg dana i da mogu, menjao se ne bih da jos jedan poklone mi zivot opet isto uradio sve bih | |
| Moje najmilije
Gresan sam prema tebi bio jos uvek skupo placam ceh bez cilja lutam, pogresne ljubim idem iz greha u greh
K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ja sam onaj sto uvek uci na greskama svojim
Ref. 2x Rado te se setim ljubavi stara jer me svaka nova ljubav razocara jos zaborav vreme donelo mi nije jos o tebi mastam moje najmilije
Pola zivota ja bih dao zalio ne bih jedan tren da opet ljubim te oci crne bez njih sam ja izgubljen
K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ti si jedini razlog da zivim i postojim
Ref. 2x | |
| Samo jednom srce voli
Samo sam jednom ljubio jednom sam voleo jednu sam ljubav imao u jednoj vatri goreo
Ref. Samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo sve je lazno
Samo sam jednom voleo jednom sam ljubio jednu sam ljubav imao i jednom sve izgubio
Ref.
Jednom sam snove sanjao jednom sam voleo jednu sam ljubav sam imao nisam je jos preboleo
Ref. | |
| Nemojte me zvati
Nemojte me zvati kad se ona vrati u oci joj necu moci pogledati
Ref. 2x Ostavljena zivi ona ostavljen sam ja eto sta je ludi zivot sta je sudbina
Nemojte me zvati kad se ona vrati seticu se sina pa cu zaplakati
Ref. 2x
Nemojte me zvati, proslosti se stidim svoju staru ljubav ne smem ni da vidim | |
| O, da li znas
O, da li znas da sam pod prozorom tvojim ja nocima tuzan stajao i kisu suza prolio posle se gorko kajao
Ref. 2x A sta mi vredi, bices tudja zena njegova ti si za sva vremena a moju dusu djavolu dajes nimalo se ne kajes
O, da li znas da sam zbog tebe danima u casi srecu trazio od bola razum gubio i sliku tvoju ljubio
Ref. 2x
O, da li znas da bih za tvoju ljubav ja na zivoj vatri goreo zbog tebe se razboleo i vecno tebe voleo
| |
| Naslov: Re: Jovan Perišić Čet Maj 19, 2011 1:59 am | |
| Sunce se radja
Ovaj tekst je pregledan 26 099 puta
Ref. Sunce se radja u tvojim ocima zivot se budi na tvojim usnama kako da zivim sa svojom sudbinom kada zauvek umirem u srcu tvom
Ko ume da cuva ono sto ima srecan je cak i u dugovima od mene srecniji svi su sada jer moja ljubav drugom pripada
Sta ce mi srce, bez srca sam bio varao tebe, sebe prevario ne vide oci nista osim mraka ti si za dvoje uvek bila jaka
Ref. 2x
Ko voli, da zivi razloga ima taj slobodan je i u okovima a ja na ovom svetu sasvim sam bez tebe kazna mi je svaki dan
| |
| Naslov: Re: Jovan Perišić Čet Maj 19, 2011 1:59 am | |
| Pustite jos ove noci
Nisi me mogla zadrzati naviko sam lutati zore u kafani cekati sa drustvom se napiti
Ref. 2x Pustite jos ove noci da sijaju njene oci na jastuku mom a sutra mi opet dajte vino, pesmu i kafane da napravim lom
Nisi me trebala voleti ni u srce primiti nocima zbog mene plakati i iz sna se buditi | |
| Naslov: Re: Jovan Perišić Čet Maj 19, 2011 2:00 am | |
| Crno oko
Imala je oci vatrene i snene volela je mnogo, a mozda i mene 2x
Ref. 2x Voleo sam, voleo jedno crno oko a ono me ranilo u srce duboko
Imala je pogled zaljubljene zene zao mi je, zao sto nije kraj mene 2x
Ref. 2x
Imala je nesto zbog cega se ludi odnela je dusu moju i srce iz grudi 2x | |
| Naslov: Re: Jovan Perišić Čet Maj 19, 2011 2:00 am | |
| Drugovi izdajice
U kafani svi me znaju sa njima sam svoj nevolje me pozdravljaju to dugujem njoj
Hej drugari, niste znali da sam samo njen zasto ste mi precutali da sam prevaren
Ref. Hej moji drugovi hej znali ste za nju da osmehom skriva svoju pravu prirodu
Hej moji drugovi hej da ste rekli to manje bi me zabolelo srce ranjeno
Iz ruku sam njenih jeo otrovala me nisam znao, nisam hteo otici od nje
Hej drugovi izdajice vi ste krili sve da ne vidim pravo lice zene neverne | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jovan Perišić | |
| |
| | | | Jovan Perišić | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |