Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Ceca | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Ceca Čet Maj 19, 2011 2:43 am | |
| Lepi grome moj
Bio si moja nevinost i greh, moja trema na usnama od suza krvav trag kad god te nema
Veciti strah i moje ludilo da l' odlazis il' ipak ostajes sad je sve, sve izmedju nas samo hoces neces
Ref. A secas li se, lepi grome moj nekada je tlo pod nama pucalo srce je u srcu kucalo ma, reci gde je zapelo
Secas li se, lepi grome moj pila sam ti kisu sa ramena jos sam tvoja munja, oganj tvoj udari opet, grome moj
Bio si moj oslonac i pad, ono ime koje sam zvala kada ceo svet zaboravi me
Veciti strah i moje ludilo da l' odlazis il' ipak ostajes sad je sve, sve izmedju nas samo hoces neces
Ref.
Evo, zapeni more, zapeni sve u meni a ti i ja ko dva maslacka sto se vrte u istoj peni sto ih vuce na dno
Ref.
Secas li se lepi grome moj pila sam ti kisu sa ramena jos sam tvoja munja, oganj tvoj udari opet, grome moj | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 2:44 am | |
| Mrtvo more
Sto puta sam ja zbog tebe umrla i sto puta sam se zbog tebe rodila
Zbog lepote u tom bolu ja sam propustila sve sad vise nemam gde
Ref. Moj je zivot mrtvo more bez ijednog talasa samo uspomene plove tragom zutih oglasa
Ti si ostao i bices moja zvezda vodilja al' se srce sa snom bori kao stara dadilja
Sto puta sam ja do dna potonula i sto puta zbog nas na hrid izronila
Zbog lepote u tom bolu ja sam propustila sve sad vise nemam gde | |
| Neodoljiv, neumoljiv
Ja sam nocas jedna vise s kojom nisi tu zasto hocu da se vratim starom dobrom zlu
Da me mucis, da me kinjis ko sve robove da me slomis i potopis zadnje brodove
Ref. 2x Neodoljiv, neumoljiv voleh te i suvise takvi kao ti me, duso, ubise
Satovi u mojoj dusi idu unazad jedno juce uzelo mi i sutra i sad
Bol na licu ne prolazi niti jenjava moje srce jos za tobom jos prokisnjava | |
| Pepeljara
Na mapi moga lica znak tu gde si me poljubio okrutan i modar stoji trag. To nije ujed ljubavi vec samo Judin poljubac kad se ljubi ko ti nije drag.
Tuzna i sama ja cekam te, a tebe nema ne javljas se a onda bacim pogled na sto, tu imam sve sto je potrebno.
Ref. Ja i pepeljara i tvoja prevara ko jedno srce kucamo i kako casovi bez tebe prolaze polako pucamo.
Ja i pepeljara i tvoja prevara u istoj vatri gorimo a tebe nema tu da prospes pepeo kada izgorimo
Kad dodjes da ti oprostim noge od blata obrisi ostalo ce ona ja to znam. Da kad me opet prevaris za tobom vise ne cistim svoje ruke da ne upriljam.
Tuzna i sama ja cekam te, a tebe nema ne javljas se a onda bacim pogled na sto, tu imam sve sto je potrebno. | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 2:45 am | |
| Prljavo, prljavo
Da ljubav prenosis da ljubav prenosis zasto krio si dzabe sam jutros ja oprala case iz kojih pio si
Hiljadu bacila sa dve hiljade krila na mene je vec sletelo imuna na ljubav ja nikad nisam bila na mene si je proneo a ti, a ti
Ref. Prljavo, prljavo, igrao si na kvarno a ja mislila s tobom cu lako proci cu samo tako prljavo, prljavo, rekla sam ti ne znao si, kada popijem malo pristajem na sve
Da ljubav prenosis da ljubav prenosis nisam znala ja dzabe sam jutros ja poljupce tvoje sa sebe skidala | |
| Pazi s' kime spavas
Pazi s' kime spavas ko se sa mnom budi osetice sta je zena kad poludi
Kada jednom se obuces i zakopcas ego svoj kasno je da se pitas zasto, zasto si se skinuo da cutis kada si lepo saputao
Kada jednom budes nezan kasno je da budes grub i da okreces mi ledja cega bi se stideo kada si me celu video
Ref. Pazi s' kim spavas ko se sa mnom budi osetice sta je zena kad poludi
Pazi koga biras za ulogu zrtve resices se mene samo preko mene, mene mrtve
Zvacu tvoju vernu zenu da joj kazem s kim si sad i po gradu cu da pricam da si los u krevetu zato ti je bolje lezi tu
Pod kozom ti je jos miris moj moja ti kosa na ramenu bicu uvek u srcu tvom kao mac u kamenu
Punu saku svih tableta u inat cu progutati budices me, drmaces me ali ja cu spavati poruka je jasna, kriv si ti | |
| Zlato, srecan put
Zlato, sretan put ka zagrljaju mom pred tvoje noge bacam samu sebe lezim ovde sama, umorna od sna a srce steze, preskace zbog tebe
Ref. Nema nista novo otkad nisi tu nema nikog novog u mom narucju
Zlato, srecan put ka zagrljaju mom peva zemlja po kojoj ides zaustavicu sve oluje, vetrove samo da mi dodjes, srecno stignes | |
| Volela sam, volela
Trazim drugog, al' srce nece nece ni da zna, nece ni da zna ljubim drugog, al' srce pati pati ko da zna, pati k'o da zna
Ref. 2x Volela sam, volela, volela sam ga cekala sam, cekala, srce da mi da
Kog' da trazim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama sta da nudim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama
Ref. 2x
Opet kad bih rodila se njemu sve bih dala, njemu sve bih dala jos jednom kad bih ja da biram drugog ne bih zvala, drugog ne bih zvala | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 2:46 am | |
| Zadrzacu pravo
Zadrzacu pravo svoje da im ne dam da me bude da ni za sta vise nisam za ulicu ni za ljude da me niko ne vidi i da nikog ne vidim
Ref. Da ne pitam nikad ko je zadrzacu pravo svoje ne pitam jer znam da nisi ti da im ne dam da me guse dok se s tobom tajno vidjam u metrou svoje duse
Zadrzacu pravo svoje da se suncam u svom mraku da pocrnim u svom srcu kao zlato na junaku da me niko ne vidi i da nikog ne vidim
Ref.
Zadrzacu pravo da ti prevedem ime na sve svetske jezike i da na svakom od njih znaci ljubav | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:12 am | |
| Tacno je
Tacno je nisam bila cvece rastanak boleti te nece tacno je, gresila sam jako ziveces ti bez mene lako
Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila
Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila
Ref. Tacno je sa tobom nisam umela sa tobom nisam uspela jer sam te ludo volela
Tacno je da sam sebicna ponekad mozda obicna ali za jedno priznaj mi bila sam ti odlicna
Za tvoje mane prakticna za bolje dane tragicna ali za jedno priznaj mi bila sam ti odlicna
Tacno je da sam bila teska tesi se bila sam ti greska tacno je ako ti to znaci sad samoj sebi kazem placi
Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila
Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila
Ref.
Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:14 am | |
| Trula visnja
Iz tasne ruz pade na pod od soka kad te videh da lezis kraj nje i razbi se poslednji kliker mog nadanja da sanjam to sve u zlo doba puce k'o iz pakosti lastis moje hrabrosti
Ref. Pala sam u zoru, pala vise nisam izdrzala sad neka mi iz knjige rodjenih ime brisu na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu visnju
Opsovah je i gurnuh je onako kako umem ja zenstveno al' odbi me taj tvoj pogled pun mrznje i baci na tlo radujte se duse, sitne prodane od iste ste rdje skovane
Ref.
Ta ista ja sto je blistala do samih zvezda se dizala sad tu puzim pred tobom i njom ta ista ja
Slomljenih dugih noktiju i pocepanih carapa u taj se prizor ne uklapa ista ja | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:15 am | |
| Vazduh koji disem
Vazduh koji disem ne treba mi, ne kol'ko usne tvoje sto me ne ljube
Ref. Ne treba mi niko pustite me svi idite, idite od mene pevajte, pijte, ljubite se idite, idite u zivot njegovo nista meni je sve
Voda koju pijem ne treba mi, ne kol'ko ruke tvoje sto me ne grle | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:16 am | |
| Nocas kuca casti
Ceh na papiru sve je podvuceno srce utuceno
Tu, crno na belo svaka laz prevara tu je do dinara
Ref. Duzan si mi brdo para za vremena dobra stara al' ces se za dlaku spas'ti nocas kuca casti
Duzan si mi ti bogatstvo za propalo nase carstvo al' ces se za dlaku spas'ti nocas kuca casti
Bol nema cenu to je najskuplja stvar to je najveci dug
Jer Bog stvori zenu da sve besplatno da stvori zenu ko ja | |
| Sta je to u tvojim venama
Izlazim iz tvoga stana uplakana, uplakana a znam da je sinoc tamo opet druga milovana (2x)
Sta, sta, sta, sta
Ref. 2x Sta je to u tvojim venama sto te tera drugim zenama sta je to u muskoj cudi sto me tera da poludim
Kad te zovem telefonom zauzeto sve do zore pa mi srce moje kaze vodis tajne razgovore (2x)
Sta, sta, sta, sta
Ref. 2x
Oko tebe cura puno pa mi suze kvase lice a ti kazes bas si luda to su moje drugarice (2x)
Sta, sta, sta, sta | |
| 39,2
Tu na vratima gde zivim mesto imena mi pise sama na moj talenat za ljubav kao da je pala neka tama
Laku noc, laku noc samoco idem a ti nisi pozvana laku noc, znas da doci cu ti opet u to budi sigurna
Tu na vratima gde zivim mesto imena mi pise kuda samo telo mi je ovde srce mi je kao nekad svuda
Laku noc, laku noc samoco idem a ti nisi pozvana laku noc, znas da doci cu ti opet u to budi sigurna
Ref. 39 sa 2 nije ti dobro a izlazis napolje toliko topla sam ja s koliko nula pise se tuga znam ja najbolje, znam ja najbolje
Nije ti dobro a izlazis napolje s koliko nula pise se tuga
Tu na vratima gde zivim mesto imena mi pise sama na moj talenat za ljubav kao da je pala neka tama
Ref.
Znam ja najbolje | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:17 am | |
| Ako te ona odbije
Ne vidis dalje od nje sav si se predao oh kad bi mene neko tako gledao
Tuzan je tvoj zivot s njom kasno si shvatio oh kad bi za mnom neko toliko patio
Ref. Ako te ona odbije tuge neka nas spoje ako ti srce razbije dacu ti ovo moje
I kada ona odustane ja cu jos da se borim ako ti snove unisti ja cu da ti ih stvorim
Sedis u mraku sam za druge izgubljen oh kad bi i u mene tako bio zaljubljen
Osecam dolazi kraj sve si propustio oh kad bi i za mnom neko suzu pustio | |
| Batali
Ma neka, hvala znam ja sama da se vratim kuci neka odavde ces dalje sam prijatelju
Ja mozda ne znam sta bih htela da li sam hladna ili vrela ali ja znam ono sto znam
Meni su krv i tuga dva najbolja druga ime mi lose zvuci na tvojim usnama
Ma pusti me da vodim ljubav sa svojim zeljama sa svojim zeljama
Ref: Hej, sreco, zapali nisam ja ta to batali nemam ja lice za smeh nemam ja telo za greh
Hej, sreco, zapali nisam ja ta to batali bio bi mi u isti mah cena i nadnica za strah nadnica za strah
Ne skidaj kaput, neka, hvala ubiti me nece zima pojesti me nece mrak prijatelju
Slusaj jer ja ne pricam dvaput toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak
Meni su krv i tuga dva najbolja druga ime mi lose zvuci na tvojim usnama
Ma pusti me da vodim ljubav sa svojim zeljama sa svojim zeljama
Ref.
I tvoje malo mnogo je a mnogo malo je za dan u nocima, za bes u ocima za moju staru glad jos si nov i mlad | |
| Brat i sestra
Iste nam je boje krv boja koze, isti kosmari nek smo rekli sudbini posle svega sta smo ja i ti
Ref. Brat i sestra svakako kci i otac nekako muz i zena nikako
Sve smo mogli biti mi da je duza bila noc nek smo rekli sudbini posle svega sta smo ja i ti
Ref. 3x
Brat i sestra | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:18 am | |
| Crni sneg (duet Aca Lukas)
Pada crni sneg pada po nama napadao svih sedam metara tuge za noci preduge
Metar po metar za svaku godinu koju sam bez sna sama provela dok sam te cekala
Koliko pobede toliko poraza koliko predaje toliko izdaje da bi me na kraju ostavila ti
Ref. Ja znam necu te preboleti mogu ja zbog tebe brzo umreti al' znam nesto drugo plasi me mozda cu preziveti
Pada crni sneg veje danima nek' me zaveje manje bolece nego bez tebe prolece
Crna pahulja moja postelja neka pokriva s tobom propale dane da trag ne ostane | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:18 am | |
| Da li to ljubav pravi od nas slabice
I opet si pobedio i opet me povredio u glavi isti pritisak na desnom dlanu rdjav znak 2x
Ref. 2x Da li to ljubav pravi od nas slabice il' ja to samo tako izgledam al' kad te sretnem meni treba pice u oci da te pogledam
I opet si me slomio i ranu mi otvorio al' mislila sam, dobro je i nista se ne poznaje | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:19 am | |
| Idealno losa
Krevet nenamesten je, ma, briga me za to ja necu spavati u njemu sigurno u prvi ulazim klub ko u saunu a tamo sedis ti sav u daunu ma, idealno lose
Ref. Idealno, idealno lose si ti za mene idealno da pridjem ti ti si idealno, idealno lep, tuzan, sam zbog takvih ko sto si ti ovde sam dosla, ja idealno losa
Biram samo laksi nacin kraci put, neki lak plen nekoga ko dace mi se nocas lako neko ko je vec ostavljen ma, idealno lose
Ref.
U mojoj sobi samo tama, samo krs i lom tako svuda je u gradu mom ako ne znas s kim bi, gde bi, zasto onda za tebe je to ma, idealno lose | |
| I bogati placu
Nikad mi nisi bio dovoljan htela sam zivot, lak i siguran da svojom srecom, sve mu prkosim e da bar jednom srce i to okusi
Haljina duga, svilen beli sal pepeljuga bi da napusti svoj bal kamen na ruci suze ne slusa voli te tvoja prostakusa
Ref. I Bogati placu zasto ne teku im suze biserne u bolu su svi rodjeni jednakim
I Bogati placu zasto ne ali ih niko ne cuje u zivotu je sve mac sa ostrice dve
Prema nebu sam poletela do samih zvezda gde je svemu kraj da padnem ja bih pala ponovo pravo u tvoj zagrljaj | |
| Idi dok si mlad
Idi dok si mlad dok imas vremena za more promena za let i za pad, za sutra ili sad ma idi dok si mlad
Nocas kada gosti odu odlazi pustam te dajem ti blagoslov i slobodu jer pukli smo zar ne
Ref. Idi gde hoces, ljubi sve zivo ali ipak drzi bar neki nivo ne igraj zmurke ma nismo deca ja vise nemam ni jednog keca u rukavu
Tako ti je to od klinca napravis princa za kajanje iz voza ispadnes ostanes cak i bez mesta za stajanje
Poljubimo se ko odrasli jer jasno nam je sve pokidaj lance dok nismo srasli jer pukli smo zar ne
| |
| Koza pamti
Nikada, nikada, nikada, nikada sa tobom vise nikada
Ni vazduha izmedju dlanova ni predaha izmedju uzdaha u prolazu tela pripijena bez imena, samo bez uspomena
Ref. Lepo naslepo, te tvoje usne stranca ma, lepo do bola kad pokupis neznanca ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti
Ni razmaka izmedju redova bez pitanja, vidljivih tragova u prolazu tela pripijena bezimena, samo bez uspomena | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:20 am | |
| Izbrisi, vetre, trag
Ref. Izbrisi vetre njegov trag nije mi vise mio ni drag
Molim te vetre ko brata izbrisi njegovo ime Jer ja sam pricu o sreci zavrsila s' njime
Ref.
Njega sam volela strasno a on je voleo druge S' njim su noci bile beskrajno more tuge
Ref.
Molim te vetre jos jednom i njega sa sobom nosi Ne moze vise da sniva snove u mojoj kosi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ceca | |
| |
| | | | Ceca | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |