Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Ceca | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:20 am | |
| Eto, eto prodje leto
Eto, eto prodje leto stize rana jesen momci mladi meni dragi nude zlatan prsten (2x)
Ref. 2x A ja cura mala jos bih cvece brala necu da mi prsten stave neka me ostave
Pricekajte tog proleca neka zima prodje kod koga je ljubav jaka opet ce da dodje (2x)
Ref. 2x
Od jeseni do jeseni varacu vas ja al' kad dodje pravo vreme udacu se ja (2x) | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:20 am | |
| Kazem da te volim
E sad cu stvarno da se napijem kad krila dobijem sve cu da verujem
Al' nocu kad se sama pokrijem po malo bedno je tebi svejedno je
Ref. 2x Kazem da te volim ti ni da pomenes ja bih da te ljubim ti glavu okrenes, cemu to mnogo boli sto smo zajedno
E sad cu stvarno da te ne volim to ti se zaklinjem al' samo jednom jos
Svoju cu ljubav da razapinjem za mene dobar si dobar k'o savet los | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:21 am | |
| Kukavica
Zagrli me i podji putem kuda idu kukavice pratice te moje oci lutalice zensko srce nezno poput lastavice sto od bola ugine
Zagrli me, samo jednom covek budi, ne lazi me ako odes nikad vise ne trazi me samo napred, ne muci se, ne gledaj me ja odavno slutim sve
Ref. Kukavica, nisam znala da si takva kukavica sa mnom spavas druga ti je nesanica bojis se da priznas to
Kukavica, ti si samo jedna vise kukavica mislis da sam ona ista devojcica koju laze bilo ko
Zagrli me, samo jednom covek budi ne lazi me ako odes nikad vise ne trazi me samo napred, ne muci se, ne gledaj me ja odavno slutim sve | |
| Naslov: Re: Ceca Čet Maj 19, 2011 3:21 am | |
| Kuda idu ostavljene devojke
Jos koliko kasnih vozova da sacekam i da propustim pa da s' nekim svijem gnezdo ljubavi da i meni dodje onaj pravi
Ref. Kuda idu ostavljene devojke da li se po nekad, dragi, pitas kuda idu, cujes li im poruke zaplaces li kada ih procitas
Jos koliko kisnih drumova iza sebe ja da ostavim pa da proslost zauvek zaboravim srecnom jatu i ja da se javim | |
| Naslov: Re: Ceca Uto Jun 07, 2011 6:31 pm | |
| Stereo bol
Ovaj tekst je pregledan 36 141 puta Ref. Kao stereo bol i ove noci blizu si ti a deset ljubavi jos, daleko si halo, ima li koga u ovom oblaku nemira zove te zauvek tvoja Lajka iz svemira
U suprotnom smeru vozim dvesta na sat tuga brza je i peske prestize me ovo na radiu nasa je pesma, zar ne
Na zadnjem sedistu sa crne haljine cvet u mojim venama promila vise od pet samo ta nasa stvar prokleto ziva je ne bih stala ni da kidam zice stani pesmo, stani izdajice
Ref.
Kroz olujnu noc vozim bez farova prasina secanja za mnom podize se ovo na radiu nasa je pesma, zar ne
Tvoj sat u pregradi je za rukavice po mokrim staklima krvave musice samo ta nasa stvar prokleto ziva je
| |
| Naslov: Re: Ceca Uto Jun 07, 2011 6:32 pm | |
| Viski
Ovaj tekst je pregledan 48 357 puta Mala nocna navika vec me hvata panika niko me jos nigde nije pozvao idem sama, nema sta sta se ovde desava kakva guzva, kakvo je to ludilo
Da li da se vratim, sve me nervira pomeri se bar da prodjem ja
Ref. Sipaj viski preko malo leda hajde, ljuljaj, ljuljaj, tako treba
Evo, stojim ceo sat dripci disu mi za vrat malo me je sve to vec umorilo nikog ne znam, a sve znam tako je to kad si sam kao da se ovo vec dogodilo
Ti si treci sto me pita s kim sam dosla, gde cu posle i da li mi je mozda malo, malo vise dosadno ti si treci koga lazem da sam s nekim, da sam posla i da mi je ovo trebalo
| |
| Naslov: Re: Ceca Uto Jun 07, 2011 6:32 pm | |
| Ponudjen k'o pocascen
Ovaj tekst je pregledan 47 542 puta I kada imas me, i kada nemas me i kada imam te kao da nemam te ovaj krevet je samo trpeza prazna ti uvek si sit, a ja uvek sam gladna
I vise volim da, da mi kazes ne nego da ispadne kao da teram te jer tvoje je da kao poslednje parce sto ukusa nema i jedva se zvace
Ref. I nudim ti se ja nudim, al' ti me odbijas ti nista ne trazis i sve sto neces dobijas
I nudim ti se ja a ti vec negde posluzen ma, samo sedi tu ponudjen k'o pocascen
I kada pustas me, i kada branis mi nekako preskoci taj zid ljubavi kad me najmanje zelis, kad se najmanje nadas zavedem te lako i najbrze padas
Ne navaljujem, al' tako izgleda uzalud krijem to od tvojih pogleda sto ko umorni mravi po meni klize svaki me jede, a nijedan ne grize
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Ceca Uto Jun 07, 2011 6:33 pm | |
| Zamalo
Ovaj tekst je pregledan 24 239 puta Oduvek sam bila spremna za sve i na najveci bol samo na tebe ne tebe poslale su neke sile zle da mi stanes na put i da unistis me
Ref. Zamalo da poginem zamalo da otkinem a srce bas zapelo da slomis ga zamalo zbog ljubavi nimalo zbog neznosti premalo zamalo da otkinem i poginem
Imala sam dobar zivot, zar ne prijatelje i dom nekog ko voli me tebe poslale su neke sile zle da mi stanes na put i da izgubim sve
Ref.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ceca | |
| |
| | | | Ceca | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |