Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Željko Joksimović | |
| | Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:42 pm | |
| Crnokosa
Jutro budi me vazduh mirise na nevolju jutro krevet moj veci je za broj ti nisi tu, i kada razmislim ne mogu a da ne mislim
Ref. Sve sto sam ti radio sebi sam uradio nisam znao sam sta hocu dok si cekala me nocu topla, pospana i bosa
Poruka na vratima kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa, crnokosa
Sad znam da mnogo pre ti si znala sve i cutala ma nek' te sanjaju al' ja te imam tu, meni saputala dugo se borila, od svega se umorila
Ref.
Moja si crnokosa, necu preko ponosa ti si ta crnokosa, topla, bosa pospana moja si crnokosa, necu preko ponosa ti si ta crnokosa
Ref. | |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:42 pm | |
| Ledja o ledja
Ti me poznajes najbolje ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj
Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan
Ref. Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan
I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas
Ref.
Al' zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag
Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje
Ref.
Al' zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Ti me poznajes najbolje | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:43 pm | |
| Gadura
Navikla me, navikla da je s' drugima do jutra odvikla me, odvikla i da pomislim na sutra
Stradam i u zemlju propadam stradam jer znam da letim, ipak padam
Otkrila me, otkrila sve do kostiju i koze shvatila je, shvatila sa mnom lako je, sve moze
Stradam i u zemlju propadam stradam po savu pucam, bam, bam, bam
Ref. Kvari me tako jako i toliko nisko udara branim se, sta da radim kada previse je lepa gadura
Kvari me tako jako i toliko pamet pomera volim je, sta da radim to je ipak moja mala gadura | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:44 pm | |
| Lutko moja
Lutko moja, svi me za tebe pitaju niko ne zna u zivu ranu diraju vise mi ne dolazis da za ljubav zamolis skota vise ne volis lutko moja, molim te da mi oprostis
Ref. Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv sve lepo sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak
Vise se ne okrecem ni za jednim prolecem samo usne pokrecem lutko moja, zivim a vise ne disem
Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv u trenu sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:44 pm | |
| Varnice
Zasto si, draga moja za druge kao nova za mene ko od olova ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik da bi kraj mene ostala
Stalno mi trazis mane slutis na crne dane a to mi, duso, ne treba dodji do moga stana zasto da spavas sama kad imas mene, malena
Ref. 2x Ma nek ti oci sevaju ko varnice samo mi dodji, nismo preko granice pa me do zore voli, pa ljubi gde me boli leci me cinima ko aspirinima
Stalno ti nesto smeta brines sve brige sveta samo o meni nikada ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik da bi kraj mene ostala | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:45 pm | |
| Zaboravljas
Nocas bez glasa ti na mojim vratima na licu ti kisa znam da lije satima i neka lije, bar suze krije jer ne bi hteo takvu da te zateknem i trazim reci, bar to nek spreci da mi tisina vrati dane protekle
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam da l' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla
Ref. Zaboravljas sta smo jednom davno rekli kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu koji sam voleo
Zaboravljas u sta sam te nekad kleo kad ostavljas, ostavljaj za zivot ceo sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu, koji sam voleo
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam da l' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:46 pm | |
| Vreteno
Kada te vidim prorade hormoni jer ti si glavna premija grudi mi tesne, zelje mi pobesne treba mi anestezija
Ma nemoj da si luda ma nemoj da te stid samo mi kazi kuda hoces u zid u zid
Ref. Telo vreteno, svaki pogled u srce me dira bas mi medeno, djavo s tobom ne da mira
Hajde vreteno, k'o da ne znas da nisam od leda meni medeno djavo s tobom mira neda
I samo zudim, hocu da poludim za tvojim somot usnama grudi mi tesne, zelje mi pobesne treba mi anestezija
Ma nemoj da si luda ma nemoj da te stid samo mi kazi kuda hoces u zid u zid
Ref. | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:47 pm | |
| Tanana
Nisi ti meni tako fina ni slatka kao mandarina sidji mi malo sa visina i reci sta te zanima
Za tebe ja sam pravi div ja sam pravi div za malo bola bicu kriv bicu malo kriv ali sam dobar sedativ
Ref. Jer ti si tako, tako ta, ta tanana tanja od moga dlana ma, ma, malena taman za moja kolena nisam od kamena, bices voljena
Ta, ta, tanana kosa ti boje lana ma, ma, malena kad padne preko ramena nisam od kamena, bices voljena
Nisi ti meni vise mala nije ti telo od kristala sva od opala i korala ti bi me rado pozvala
Ma samo da te dohvatim da te dohvatim necu da muke naplatim da ti naplatim samo cu da te razmazim
| |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:48 pm | |
| Ljubavi
Ljubavi, u mome srcu postoji mesto gde nikada ne idem, tamo spavas
Ljubavi, koliko treba mi vremena koliko da te zaboravim, kad mi falis
Prosli su aprili, k'o vozovi kad' prodju izgledalo je da je gotovo postoje mnoga mesta na kojim' nismo bili a neko te je drugi odveo
Ref. Ljubavi, mi smo mnogo toga hteli zajedno samo ovo nismo smeli nikada nije smelo da se desi da ja tebe, a ti mene izgubis
Da ja tebe, a ti mene izgubis
Ljubavi, da imas nekog' ja znao bih jos uvek mogu da osetim jer si moja ljubavi, u mome srcu postoji mesto gde nikada ne zalazim, tamo spavas
Prosli su aprili, k'o vozovi kad' prodju izgledalo je da je gotovo postoje mnoga mesta na kojim' nismo bili a neko te je drugi odveo
Ref. 2x
Da ti mene, a ja tebe izgubim
Ljubavi, ljubavi, moja ljubavi ljubavi, ljubavi moja 2x | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:48 pm | |
| Petak na subotu
Dolazim po tebe druze prijace ti malo guzve idemo u provod zajedno
Bice zena, bice pesme radicemo sto se ne sme bices onaj stari ponovo
Ref. 2x Petak na subotu svi pevaju, luduju samo ti si tuzan druze moj znam da srce ne bira ma nije ona jedina samo nocas ne misli o njoj
Dolazim po tebe druze prijace ti malo guzve idemo u provod zajedno
Bice zena, bice pesme radicemo sto se ne sme bices onaj stari ponovo
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:49 pm | |
| Ne treba ti neko kao ja
Mndra mja ku krpa mura mnkas fa ljimba din gura draga mja, draga mja njuma jo sciu kum njam afla
Jesi to ti, ti, mila ili si mi se snila jesi to ti na ulici krpa mura ja sam sa njom, ti s njime ne znam mu ja ni ime jesi to ti, ti, ljubavi
Ref. Ko bi rek'o da si nekad moja bila sta je bilo niko ne mora da zna idi, nekom drugom budi dobra vila ne treba ti covek kao ja
Jesi to ti na delu vidim ti greh na celu jesi to ti na ulici krpa mura ja sam sa njom, ti s njime ne znam mu ja ni ime jesi to ti, ti, ljubavi
Ref.
Mndra mja ku krpa mura mnkas fa ljimba din gura draga mja, draga mja njuma jo sciu kum njam afla ne treba ti covjek kao ja
Ko bi rek'o da si nekad moja bila sta je bilo niko ne mora da zna idi, njemu sada budi dobra vila ne treba ti neko kao ja
Ref.
Ma ne treba ti covek kao ja
Mndra mja ku krpa mura mnkas fa ljimba din gura draga mja, draga mja njuma jo sciu kum njam afla | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:50 pm | |
| Michelle
Cekao sam, draga ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem "Ne"
Ti potrosila si sve dobre prilike sad se vracas meni zato bolje kreni
Jer i ja sam potrosen racun ugasen tu staru tebe ne zasluzujem
Ref. Michelle nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc mozes ti to bolje
Michelle kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc
Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu dobro znam za te price tvoje pretesan je ovaj mali stan
Pa obuci kaput svoj reci samo broj ulicu jos pamtim bolje da te vratim
Jer i on ce cekati a neces priznati njemu ne smes reci sve ces poreci
Ref.
Ref.
Za tebe disem jos, Michelle moja Michelle | |
| 9 dana
Devet dana na srcu rana devet noci bez pomoci devet zora i devet mora ovaj kosmar ne prolazi
A ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara
Ref. Da me primi ja ja nisam ziv kad nisi tu ziva je rana na srcu kada ti nisi tu
A kad odes ti mi pucaj pravo u srce jer zivi ko da umire umire bez tebe
Devet dana za devet rana zar ni jedna ne prolazi ako pustis da krv istece veruj necu preziveti
Jer ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara
Ref. | |
| Devojka
Odavno ne idem za zivotom za ljubav lenj sam o tom potom jer znam, tu negde postojis ti
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref. I sve je kao pre jos si moj andjeo u srcu devojka sa polja zelenih koju sam voleo
I vraca mi se sve daleki mali grad i moja devojka sa polja zelenih sto ne znam gde je sad
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam otom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref.
Ref.
Sto ne znam gde je sad
Sve je ko pre, moj si andjeo jedina si koju sam voleo | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:51 pm | |
| 7 godina
Kao devica i mila svetica zmija u nedrima djavo u bedrima ma sve sam to znao ja
K'o ruza otrovna i vera neverna moje srce si k'o ogledalo sakom razbila
Ref. Sedam, sedam godina zbog tebe srece nemam ja jer si, jer si, jer si me k'o ogledalce razbila
Sedam, sedam godina zbog tebe srece nemam ja jer si, jer si, jer si me na komade raznela
Dobro znao sam sve sta ide, sta ne ide crno i belo, pola i celo al' ne i ja uz tebe
Ako si probala stvarno si uspela moje srce si k'o ogledalo sakom razbila
Ref.
Sedam, sedam godina zbog tebe srece nemam ja
Ref. | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:51 pm | |
| Dodji sutra
Zasto mi verujes, u meni tece vino slatke reci to je vina glas sto vidis u oku mom' drugi rekli su ti vec a ti si dosla i pogazila rec
Zasto mi verujes k'o da sve o meni znas nisi mala, usne varaju i prevare srce da im das a posle kasno je
Ref. Dodji sutra kad vino protekne dodji sutra kad krenu istine mozda sam drugi covek kad jutro osvane i nisam covek za tebe
Dodji sutra nocas pamet kraca je dodji sutra kad glave ohlade jer mozda drugi neko od mene bolji je i nisam covek za tebe
Zasto mi verujes kad nocas sve je lako lako vino kaze volim te ti reci te ne zasluzujes i zato molim te
Ref. | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:52 pm | |
| Istina
Mogao sam s tobom kao nikada verovao nisam da si otisla ostao sam sebi duzan istinu sta je to u nama krilo nevolju sta je to u nama
Mogao sam s tobom ljubav imati mogao, a nisam, nisi htela ti ostao sam sebi duzan istinu sta je medju nama krilo nevolju
Ref. Sada znam, htela si sve ali je dusi dosta bila prazna rec sada znam, odnosis sve zar prodajes ljubav za greh
Tada sam, mogao sve tvoja je ceznja bila samo prazna rec sada znam, gotovo je ti prodajes ljubav za greh
Mogao sam s tobom kao nikada verovao nisam da si otisla ostao sam sebi duzan istinu sta je to u nama krilo nevolju sta je to u nama
Ref.
Sada znam, hocu da znam htela si sve, reci mi da znam ali je meni dosta bila prazna rec jedna prazna rec evo sad, hocu da znam, odnosis sve reci mi da znam zar prodajes ljubav za greh | |
| Naslov: Re: Željko Joksimović Uto Jun 07, 2011 6:52 pm | |
| Ima nesto u tom sto me neces
Ima nesto u tom sto me neces ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge
Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me
Ref. Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu | |
| | | Hanna.. VIP
Broj poruka : 1111 Datum upisa : 15.08.2011 Godina : 37
| Naslov: Re: Željko Joksimović Ned Okt 16, 2011 6:25 pm | |
| Ljubavi
Ljubavi, u mome srcu postoji mjesto gdje nikada ne idem, tamo spavaš.. Ljubavi, koliko treba mi vremena koliko da te zaboravim, kad mi fališ..
Prošli su aprili k'o vozovi kad prođu izgledalo je da je gotovo.. Postoje mnoga mjesta na kojim nismo bili a neko te je drugi odveo...
Ljubavi mi smo mnogo toga htjeli,zajedno samo ovo nismo smjeli,nikada nije smjelo da se desi da ja tebe, a ti mene izgubiš...
Ljubavi, da imaš nekog - ja znao bi još uvijek mogu da osjetim, jer si moja... Ljubavi, u mome srcu postoji mjesto gdje nikad ne zalazm, tamo spavaš...
Prošli su aprili k'o vozovi kad prođu izgledalo je da je gotovo.. Postoje mnoga mjesta na kojim nismo bili a neko te je drugi odveo...
Ljubavi mi smo mnogo toga htjeli,zajedno samo ovo nismo smjeli,nikada nije smjelo da se desi da ja tebe, a ti mene izgubiš...
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Željko Joksimović | |
| |
| | | | Željko Joksimović | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |