Zadnje teme | » Predstavljanje vaših sajtovaPon Jun 22, 2015 1:28 am od Ana81» Priče za laku noć ;)Pon Jul 28, 2014 5:53 pm od radioaktivna» Urbane legendePon Jul 28, 2014 5:50 pm od radioaktivna» Ljubavne asocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» AsocijacijeNed Feb 09, 2014 4:57 pm od maja» KaladontNed Feb 09, 2014 4:56 pm od maja» Kaladont imenaNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Najlepša rečNed Feb 09, 2014 4:55 pm od maja» Oceni avatar..Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojimo po 1 pa dokle stignemo....Ned Feb 09, 2014 4:54 pm od maja» Brojanje u slikamaPet Sep 13, 2013 7:37 pm od Hanna..» RČet Jan 31, 2013 5:15 pm od Flanders» Koje su boje Vaše oči?Sub Jan 26, 2013 2:35 am od vanja» Trenutno slušam...Uto Jan 08, 2013 1:13 am od Kaktussic» Ja sam zadnja...Sre Dec 26, 2012 1:31 pm od maja |
|
| Razni vicevi | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:05 am | |
| Dosao Japanac u Sarajevo i kolege ga vodale okolo pa najzad stigli i do akvarijuma. Stoji Japanac, gleda ribe, odna pogleda udesno a sve ribe se okrenu udesno. On pogleda ulevo, sve ribe se okrenu ulevo i tako redom. - Sta to bolan radis, pita Mujo. - To je Tao, vestina kojom covek, zahvaljujuci svom nadmocnom umu, gospodari nizim vrstama, kaze ponosno Japanac. Svidi se to Muji pa pocne da navaljuje da nauce i njega. Najzad mu Japanac objasni da se treba koncentrisati na ribe, pustiti da snaga covecjeg uma ovlada njihovim i da se rezultati vrlo brzo postizu. Vrati se Japanac posle pola sata a ono Mujo stoji pred akvarijumom, blene u njega, ne trepce i lagano otvara i zatvara usta...
===============================
Vidi Haso Muju kako, u znoju lica svoga, kopa rupu. "Sta ce ti ta rupa, covece?" , pita Haso. "Ma pusti, moram da se slikam za licnu kartu pa kazu treba slika do ramena..." Sutra ide Haso opet istim putem a Mujo kopa drugu rupu. "Sta ce ti bre jos jedna rupa?" "Pa kazu treba dve slike".
Dosli Mujo i Haso u hotel, smestili se u sobu i Mujo zaspi. Haso u pocetku nije mogao da zaspi a posle je islo jos teze - Mujo je toliko prdeo da se nije moglo disati. Sidje Haso u dvoriste, nadje bastensko crevo, jedan kraj stavi Muji u dupe, drugi baci kroz prozor, legne i mirno zaspi. Probudi se sutradan Haso prvi, sidje u dvoriste, ovamo, onamo, nigde Muje. Najzad eto Muje oko podneva, izlazi napolje, sav zelen, jedva se vuce. "Sta ti je bolan?" pita Haso. A Mujo kaze "Ma pusti, nocas sam toliko prdeo da su mi sva creva ispala pa ih jedva vratih nazad...
Mujo sisao u grad do lekara. Lekar ga ispregledao, uzeo sve analize, prepisao mu lekove i kaze: - Ove lekove uzimaj tri puta dnevno posle jela, dodji za mesec dana na kontrolu i donesi mokracu u laboratoriju. Mesec dana kasnije silazi Mujo u grad i gura bure.
| |
| | | radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Mujo i Haso rade zajedno i Mujo pozove Hasu prvi put u kucu. - Fato, skuvaj nam bolan jednu kavu. - Jes, boli me dupe, kuvaj sam, tvoj je gost. Mujo ne zna sta ce, pita tastu. - Ne pada mi na pamet, kaze ona. I tako svi ukucani redom, niko ne sljivi Muju dva posto. Posedi Haso malo i ode kuci. Sledece nedelje pozove on Muju kod njega. Cim su usli, zena im skida cipele, kafa je vec gotova i picence ceka. Svi samo lete oko njih. Mujo cuti i cudi se, i na kraju ce : - Kako si to uspeo, da te svi ovako slusaju ? - Lako, bolan. Kad sam se ozenio, dodjem ja prvi dan kuci s posla, kad macak sedi u mojoj fotelji. Kazem mu "Macak, bjez odatle, ili ces dobiti zuti karton." Macak nista, samo spava. I dade ja njemu zuti karton. Drugi dan opet, macak u mojoj fotelji. Opet mu kazem "Macak, nema sale, ako se smesta ne pomeris, dobices jos jedan zuti karton." I nista, macak ne reaguje, i dade mu ja drugi zuti karton. Dodjem ti ja treci dan kuci, macak opet u fotelji. Tu se ja naljutim i kazem mu "E pa macak, pazi sta radis, dobices crveni karton." Macak nista, ja skinem pusku i ubijem ga. - Dobro, a kakve to veze ima s ovim tvojima ? - Pa svi imaju po dva zuta kartona !
Sreli se Bosanac i Indijanac. Kaze Bosanac: "Haug, crveni brate!" Kaze Indijanac: "Haug, Drvo Koje Govori!"
Ulazi Mujo u kupe i vidi crnca. Cim ga spazi, upita ga : -Jel' to ovde nesto gorelo ?
Dosao Mujo kod Hase u mesaru : - "Haso, imas svinjsku glavu ?" - "Jok, bolan, Mujo, to t' se cini zbog frizure!"
Bio Bosanac na moru i tamo video kako ljudi oblace gace. Posto to nikada nije video i bilo mu je jako cudno jer je on nosio samo pantalone on odluci da upita jednog coveka: - Je li, bolan, sta to oblacis? - Pa to su gace, odgovori zapanjeni turista. - A zasto to oblacis? - Pa znas, tako mi je toplije, a i higijenskije je,odgovori strpljivo turista. - Aaaa, to li je, rece Bosanac i odluci da i on kupi jedne gace da bi se pravio vazan kada se vrati kuci. Kada se vratio u svoje selo par dana je svima objasnjavao kako je tako mnogo toplije i higijenskije. Jednom mu se prisralo, on ode u dvoriste, skide samo pantalone kako je celog zivota radio, prihvati se za sljivu i isra se se u gace. Kada je zavrsio on pogleda ispod sebe i rece: - Vidi, bogati, stvarno je higijenskije! Posto je usao u kucu on sav srecan sede na klupu i konstatova: - A i toplije je!
| |
| Ulazi tip u Muzicki Magazin. - Jel' imate zice za bas od kravljih crevca? - Ne ali imamo kravlju picku za usnu harmoniku...
Smrt nevine koze
Na spustenu rampu prvo je stigao motorciklista, zatim je dosao neki seljak u zapreznom vozilu, a iza njega stao je fica. Nezavisno od njih tu je dosao i neki covek sa kozom. Konj, valjda mu je bilo dosadno ili je bio gladan, ujede motorciklisu za rame, ovaj skine kacigu i udari konja u glavu, ovaj ustukne i probusi rudom ficu. Vozac fice izadje iz kola i pocne da bije seljaka, onaj sa kozom, da bi smirio situaciju, veze kozu za rampu i pocne da ubedjuje vozaca da nije u redu da bije nevinog coveka. Tad je prosao voz i rampa se podigla...
Dosao Perica u apoteku i povika onako s vrata: - Imate li prezervativa? - Ne vici mali! Stani u red i sacekaj!-rece apotekarka. Dodje Perica na red, a apotekarka veli: - Mali, to nije lepo tako glasno govoriti, a uostalom TO i nije za decu. Koji ti broj treba? - Znate sta: nas su u skoli ucili da govorimo glasno i jasno,drugo, znam da nije za decu nego protiv dece, a trece, mami trebaju svi brojevi jer ide na more.
Dolazi sekretarica na posao sa podocnjacima do zemlje, sva slomljena, nije nizasta. Pita je direktor: - Jel'te koleginice, sta je vama danas ? - Ma, pustite me druze direktore, provela sam vikend sa momkom kome je ona stvar 10 cm. - Ha ha - rece direktor. - Nije ha nego fi - na to ce sekretarica. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:06 am | |
| Strikaju dva bojlera, i dodje im macka i pita : - Jel mogu i ja da pecam sa vama?? A bojleri ce u glas: - Ne moze, danas smo videli kaktus...
Krenula crvenkapa kod bake, i mama joj deli savete: - Pazi sine kako ides kroz sumu, nemoj vrane mozak da ti popiju! I tako krene crvenkapa na put, i na jednoj cistini ugleda jato vrana. Pogleda unaokolo, i vidi suplje stablo, brzo potrci i ubaci glavu unutra. Tuda prolazio sumar, pa vidi devojka se natrtila, pridje joj od pozadi i ... Uto ce crvenkapa: - Kljucajte, kljucajte, ali mozak mi necete popiti!
Ulazi Skotlandjanin u opstinu i trazi da mu se promeni prezime. - Zovem se Mc Grow i hocu da promenim prezime u Mc Larry. - Ali zasto? - Pa zato sto sam upravo nasao stotinak vizit kartica na ime Mc Larry.
Ulazi spori Joe u salun, pokupi kurvu i ode sa njom u sobu. Baci je na krevet, i polako poce da skida svu odecu i baca kroz prozor. Pita ga kurva: - Sto bacas odecu kroz prozor? - Kad spori Joe jebe i moda prolazi.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:06 am | |
| Znate li sta je to slonovaca? - Rakija od slona.
Ide zena ulicom, a ispao joj deo grudi. Jedan prolaznik je opominje : - Gospodjo, ispala vam je dojka ! - IJU ! Ostala mi beba u autobusu !!
Pricaju dva klinca : - J**o ti ja mater ! - rece jedan. - Nemoj da mi se mesas u posao ! - odgovori drugi.
Pricaju dva klinca : - J**o ti ja mater ! - rece prvi. - Ostavi malo i meni ! - odgovori drugi.
=============================== Polagale Fata i Nata vozacki ispit u Sarajevu i pale, pa se zale jedna drugoj. - Joj, bolan, da znas samo kako me izjebase na poligonu - rece Fata, a Nata joj odgovara: - More cuti, jos si dobro prosla, mene su u garazi.
Jedna uzbudjena gospodja pedesetih godina seta se Terazijama ovih martovskih dana i zabrinuta za jedinstvenu Srbiju od Vladivostoka do Pariza, zapanjeno pita: - Da li je moguce da ovi studenti vicu Slobo, Sadame!" Jedan student joj odgovara: - Nije to nista, gospodjo, u Bagdadu vicu Sadame, Slobo!"
=============================== | |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:07 am | |
| Kakva je razlika izmedju demokratije i socijalisticke demokratije? Kao izmedju stolice i elektricne stolice.
Sta znaci traziti demokratiju a dobiti demokratizaciju? Isto kao i traziti kanal a dobiti kanalizaciju.
Jedan grafit sa Novosadskih ulica: "Student nije zapalio zito!"
Putuju autom direktor RC-a, sistem inzenjer i programer. Na jednoj padini, otkazu im kocnice. Na srecu, nekako zaustave auto. - Sta da radimo - rece sistem inzenjer. - Moramo da zovemo servis - odgovori direktor RC-a. - Mozemo mi to sami da opravimo - doda sistem inzenjer. - Ma da teramo do sledeceg pojavljivanja greske - rece PROGRAMER.
Juce se po Subotici (mome gradu) mnooogo puskaralo... Pola pusilo a pola se karalo.
* Znate li kako Nislije pevaju "Can't touch this"? - Ce castis...
* A "Ice, ice baby"? - Aj s'nas bejbi... | |
| Da li znate kako 4 programera menjaju pregorelu sijalicu? - Oni to ne rade! To rade hardverasi!
Vozi motociklista motor i parkira u luci. Pita motor glisera: - Je li gliseru, koliko ti imas konja? A gliser odgovara: - Konju jedan, nisam ja konj, ja sam gliser.
Znate zasto Mujo drzi pec na sredini sobe? - Da bi imao centralno grejanje.
Znate zasto Mujo drzi dve peci u sobi? - Da bi imao parno grejanje.
Znate li zasto 3 zenske ostaju u chatu dok im ne istekne vreme? Zato sto ni jedna od njih ne zna sta ce druge dve da pricaju o njoj ako se ona isljuci.
Dolazi pacijent kod lekara i kaze: - Doktore, patim od amnezije. - Od kad? - Sta od kad?
| |
| Dosao Mujo kod lekara i zali se da ga boli stomak. Lekar mu preporuci caj i rece: - Mujo pij ovaj caj svako jutro pre dorucka, a ako ti to ne pomogne javi mi se za deset dana. Dolazi Muja nakon desetak dana i zali se: - Doktore sa stomakom vise nemam problema, ali otkad pijem ovaj caj desno oko mi je stalno modro. - Pa Mujo, sledeci put kada budes pio caj izvadi kasicicu.
Pitanje: Zasto Bosanac drzi viljusku i skalpel na televizoru? Odgovor: Skalpel da izostrava sliku, a viljusku da nabada drugi program.
U noci 10og na 11.3 (nedelja na ponedeljak), na Terazijama oko 4:30 ujutro ostalo oko 150 studenata koje je opkolilo oko 5000 policajaca. Posle propalih pregovora o nasem razilasku svakog trenutka se ocekivalo da nas izbatinanju. Tada jedan momak rece: "Devojke, ajde da se razmnozavamo, malo nas je!!"
Resili spermici da probuse kondom i dogovore se oko toga. Ajmo braco: guraj, guraj, guraj .... i nista. Posto nisu poklekli prvi put, probase ponovo: guraj, guraj,..... i opet nista. Velika zelja dade im snage za trecu srecu: Naval'te braco: guraj, guraj, guraj... BOOOOM Srecni sto su uspeli, mali spermici potrcase u slobodu kad ce vodja iznenada: Brzo nazad braco: UPALI SMO U GOVNA !!!!
Radi alkoholicar radnju na kurvi i onako usput je upita: - Duso jel' mogu po tebi? A ona ce: - Ma slobodno nema problema. A on: - BLJAK (povrati). | |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:08 am | |
| Srednji.htmSrednji.htmsvakojaki-2.htmsvakojaki-2.htm
U svemirskom brodu posadu cine Mujo, Haso i psi Dex i Rex. Kontrola sa Zemlje salje poruku: - Ovde ZemljaDex, ukljuci kamere. Rex, iskljuci motore. Mujo i Haso, nahranite Dexa i Rexa i nista ne dirajte!
Vozi Mujo auto i zaustavi ga milicajac. 'Dajte mi druze, vase dokumente!', a Mujo drekne: 'Vau-Vau!' Poplasi se milicajac i ustukne, a Mujo ga smiruje: 'Ne boj se, vezan sam!'
Udje Mujo u kafanu i naruci pivo. Kelner mu donese casu piva i podmetac. Mujo popije, naruci jos jedno, ovaj mu donese jos jednu casu sa podmetacem,... i tako Mujo popije 7 piva. Naruci osmo, a kelner mu ovoga puta donese casu piva bez podmetaca, a Mujo upita njega: "A GDE JE KEKSIC??"
Vic dana 27.01.2000. Ide Muja ulicom i naleti na Hasu. - De s', bolan, Haso, jeb'o ti ja mat..! - Sto, je l' tvoja bolesna?
Kupio mujo novi motor, pa resio da ga provoza carsijom. Prodje tako par krugova pored svojih drugova i pocne se derati: - ima li ko 'vaki motoooor ? ljudi ga samo propratise pogledom sledeci krug, opet Mujo: - ima li ko 'vaki motooooor ? na to se jedan javi: - imam ja! - GDE SE OVO GASI?
Doso` muja u Nemacku i vidi on aparat za koka kolu. Dodje jedan nemac i ubaci marku i ispadne koka kola. Muje se popalio i poceo da ubacije ko sumanut marku za markom.Kad je potrosio sav sitnis ode on i razmeni 500 morona.Kad se napravilo brdo pored njega dodje Haso i pita ga : 'Pa sta to radis Mujo' A muja: 'Cuti vidis da dobijam'
Dosao jednog dana Mujo besan s posla, i rece Fati: - Daj mi pive. - Nema Mujo, nestalo nam. - Ma sta nema, gub' se, idi kupi !!! Proslo pola sata - Fate nema. (Mujo se sve vise nervira.) Pros'o sat - Fate nema. (Mujo besni!) Proslo 4 sata - Fate nema. (Mujo poludeo, 'oce da je ubije!!) Doslo vece - Mujo van sebe od besa, vec spremio cakiju da je zakolje! Odjednom, Fata se pojavi da pivom: - Dje si dosad sa tom pivom, govori - sad' cu te ubit'!!! (Zasikta Mujo!) - Ma cekaj bolan, sad cu ti objasnit': Izadjem ti ja, a ono odma' iza coska iskocise troj'ca, ubacise me u kucu i udri-jebi, udri-jebi, i tako tri dana... - Ma kako tri dana, kada je tek palo vece ?!? - Pa ja sam ti se samo dosla javit'!
Zove mujo salter za razna obavestenja u sarajevu i pita "Mozete mi reci za koliko mogu da stignem do Franfurta?" odgravara "Samo momenat..." mujo na to "Hvala dovidjenja!" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:08 am | |
| Dosao Japanac u Sarajevo i kolege ga vodale okolo pa najzad stigli i do akvarijuma. Stoji Japanac, gleda ribe, odna pogleda udesno a sve ribe se okrenu udesno. On pogleda ulevo, sve ribe se okrenu ulevo i tako redom. - Sta to bolan radis, pita Mujo. - To je Tao, vestina kojom covek, zahvaljujuci svom nadmocnom umu, gospodari nizim vrstama, kaze ponosno Japanac. Svidi se to Muji pa pocne da navaljuje da nauce i njega. Najzad mu Japanac objasni da se treba koncentrisati na ribe, pustiti da snaga covecjeg uma ovlada njihovim i da se rezultati vrlo brzo postizu. Vrati se Japanac posle pola sata a ono Mujo stoji pred akvarijumom, blene u njega, ne trepce i lagano otvara i zatvara usta...
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:09 am | |
| Vidi Haso Muju kako, u znoju lica svoga, kopa rupu. "Sta ce ti ta rupa, covece?" , pita Haso. "Ma pusti, moram da se slikam za licnu kartu pa kazu treba slika do ramena..." Sutra ide Haso opet istim putem a Mujo kopa drugu rupu. "Sta ce ti bre jos jedna rupa?" "Pa kazu treba dve slike".
| |
| Dosli Mujo i Haso u hotel, smestili se u sobu i Mujo zaspi. Haso u pocetku nije mogao da zaspi a posle je islo jos teze - Mujo je toliko prdeo da se nije moglo disati. Sidje Haso u dvoriste, nadje bastensko crevo, jedan kraj stavi Muji u dupe, drugi baci kroz prozor, legne i mirno zaspi. Probudi se sutradan Haso prvi, sidje u dvoriste, ovamo, onamo, nigde Muje. Najzad eto Muje oko podneva, izlazi napolje, sav zelen, jedva se vuce. "Sta ti je bolan?" pita Haso. A Mujo kaze "Ma pusti, nocas sam toliko prdeo da su mi sva creva ispala pa ih jedva vratih nazad...
| |
| Mujo sisao u grad do lekara. Lekar ga ispregledao, uzeo sve analize, prepisao mu lekove i kaze: - Ove lekove uzimaj tri puta dnevno posle jela, dodji za mesec dana na kontrolu i donesi mokracu u laboratoriju. Mesec dana kasnije silazi Mujo u grad i gura bure.
| |
| Mujo i Haso rade zajedno i Mujo pozove Hasu prvi put u kucu. - Fato, skuvaj nam bolan jednu kavu. - Jes, boli me dupe, kuvaj sam, tvoj je gost. Mujo ne zna sta ce, pita tastu. - Ne pada mi na pamet, kaze ona.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:10 am | |
| I tako svi ukucani redom, niko ne sljivi Muju dva posto. Posedi Haso malo i ode kuci. Sledece nedelje pozove on Muju kod njega. Cim su usli, zena im skida cipele, kafa je vec gotova i picence ceka. Svi samo lete oko njih. Mujo cuti i cudi se, i na kraju ce : - Kako si to uspeo, da te svi ovako slusaju ? - Lako, bolan. Kad sam se ozenio, dodjem ja prvi dan kuci s posla, kad macak sedi u mojoj fotelji. Kazem mu "Macak, bjez odatle, ili ces dobiti zuti karton." Macak nista, samo spava. I dade ja njemu zuti karton. Drugi dan opet, macak u mojoj fotelji. Opet mu kazem "Macak, nema sale, ako se smesta ne pomeris, dobices jos jedan zuti karton." I nista, macak ne reaguje, i dade mu ja drugi zuti karton. Dodjem ti ja treci dan kuci, macak opet u fotelji. Tu se ja naljutim i kazem mu "E pa macak, pazi sta radis, dobices crveni karton." Macak nista, ja skinem pusku i ubijem ga. - Dobro, a kakve to veze ima s ovim tvojima ? - Pa svi imaju po dva zuta kartona !
| |
| Sreli se Bosanac i Indijanac. Kaze Bosanac: "Haug, crveni brate!" Kaze Indijanac: "Haug, Drvo Koje Govori!"
| |
| Ulazi Mujo u kupe i vidi crnca. Cim ga spazi, upita ga : -Jel' to ovde nesto gorelo ?
| |
| Dosao Mujo kod Hase u mesaru : - "Haso, imas svinjsku glavu ?" - "Jok, bolan, Mujo, to t' se cini zbog frizure!"
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:11 am | |
| Bio Bosanac na moru i tamo video kako ljudi oblace gace. Posto to nikada nije video i bilo mu je jako cudno jer je on nosio samo pantalone on odluci da upita jednog coveka: - Je li, bolan, sta to oblacis? - Pa to su gace, odgovori zapanjeni turista. - A zasto to oblacis? - Pa znas, tako mi je toplije, a i higijenskije je,odgovori strpljivo turista. - Aaaa, to li je, rece Bosanac i odluci da i on kupi jedne gace da bi se pravio vazan kada se vrati kuci. Kada se vratio u svoje selo par dana je svima objasnjavao kako je tako mnogo toplije i higijenskije. Jednom mu se prisralo, on ode u dvoriste, skide samo pantalone kako je celog zivota radio, prihvati se za sljivu i isra se se u gace. Kada je zavrsio on pogleda ispod sebe i rece: - Vidi, bogati, stvarno je higijenskije!
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:11 am | |
| Dosao Perica u apoteku i povika onako s vrata: - Imate li prezervativa? - Ne vici mali! Stani u red i sacekaj!-rece apotekarka. Dodje Perica na red, a apotekarka veli: - Mali, to nije lepo tako glasno govoriti, a uostalom TO i nije za decu. Koji ti broj treba? - Znate sta: nas su u skoli ucili da govorimo glasno i jasno,drugo, znam da nije za decu nego protiv dece, a trece, mami trebaju svi brojevi jer ide na more.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:12 am | |
| Dolazi sekretarica na posao sa podocnjacima do zemlje, sva slomljena, nije nizasta. Pita je direktor: - Jel'te koleginice, sta je vama danas ? - Ma, pustite me druze direktore, provela sam vikend sa momkom kome je ona stvar 10 cm. - Ha ha - rece direktor. - Nije ha nego fi - na to ce sekretarica
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:12 am | |
| Krenula crvenkapa kod bake, i mama joj deli savete: - Pazi sine kako ides kroz sumu, nemoj vrane mozak da ti popiju! I tako krene crvenkapa na put, i na jednoj cistini ugleda jato vrana. Pogleda unaokolo, i vidi suplje stablo, brzo potrci i ubaci glavu unutra. Tuda prolazio sumar, pa vidi devojka se natrtila, pridje joj od pozadi i ... Uto ce crvenkapa: - Kljucajte, kljucajte, ali mozak mi necete popiti!
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon Avg 08, 2011 12:13 am | |
| Ulazi Skotlandjanin u opstinu i trazi da mu se promeni prezime. - Zovem se Mc Grow i hocu da promenim prezime u Mc Larry. - Ali zasto? - Pa zato sto sam upravo nasao stotinak vizit kartica na ime Mc Larry.
| |
| Ulazi spori Joe u salun, pokupi kurvu i ode sa njom u sobu. Baci je na krevet, i polako poce da skida svu odecu i baca kroz prozor. Pita ga kurva: - Sto bacas odecu kroz prozor? - Kad spori Joe jebe i moda prolazi.
| |
| Ide zena ulicom, a ispao joj deo grudi. Jedan prolaznik je opominje : - Gospodjo, ispala vam je dojka ! - IJU ! Ostala mi beba u autobusu !!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |