| Razni vicevi | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
radioaktivna Administrator
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:39 am | |
| Vidi gladni lav viteza u oklopu i ljutito kaže: Fuj, konzerva, a ja bez otvarača. | |
|
| |
Broj poruka : 9209 Datum upisa : 17.03.2011 Godina : 124 Lokacija : zvezdana prašina
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:39 am | |
| Dogovorili se Bog i Sveti Petar da u Raj primaju samo neobične slučajeve. Dolazi jedan čovek i kuca na vrata Raja. • Primamo samo neobične slučajeve. • Dobro, slušajte moju priču. Sumnjao sam da me žena vara i vraćam se 2 sata ranije sa posla. Trčim na 11. sprat i upadam u stan. Zatičem ženu samu ali golu na krevetu. Izlećem na terasu i tamo zatičem golog muškarca kako se drži za gelender i visi. Uzimam čekić i prebijam mu prste i, pošto je pao na meko šiblje i preživeo, bacam frižider na njega. Od te sreće me je strefio infarkt, i eto me ovde. • Dobro, primljen si. Zatim opet neko kuca na vrata. • Primamo samo neobične slučajeve. • Dobro, saslušajte moju priču. Vežbao sam go na terasi kada sam se okliznuo i pao. Uhvatio sam se za gelender terase ispod moje i rekao sebi "budalo, Bog ti je spasao život". U tom trenutku dolazi neki manijak, prebija mi prste čekićem i ja padam na meko šiblje ispred zgrade. Mislim u sebi "Bog mi je spasao život i drugi put", kad frižider pada na mene i eto me ovde. • Primljen si. Opet neko kuca. • Primamo samo neobične slučajeve. • Dobro, slušajte moju priču. Nakon dobrog jebanja sedim go u frižideru... Bog krene da se cepa od smeha, a Petar će: • Dobro, dobro, možeš da uđeš!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:40 am | |
| Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog otoka posred Tihog Oceana, a svi putnici s broda vide na otoku čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage. -Tko je ono na otoku?- upita jedan od putnika kapetana. -Ne znam - kaže kapetan - ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:40 am | |
| Ulazi čovjek kod doktora, a doktor mu kaže: - Dobar dan, dugo vas nisam vidio. - Znam, bio sam nešto bolestan | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:41 am | |
| Na sahranu mladog kardiologa kolege donele venac u obliku srca, kad se jedan glasno nasmeje i reče: • Kakav ćete meni kupiti? Ja sam ginekolog! | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:41 am | |
| Došla žena u MUP da registruje auto i pita: - Mogu li da imam roze tablice? - Ne može! - Ali ja sam lezbijka i hoću roze tablice. - Ne, svi imaju bele! - A kako pederi imaju plave?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:42 am | |
| Koja je razlika izmedju toga kad ti pusi baba od 80 godina i pogleda sa Mont Everesta? Pa nikakva! U oba slucaja uzivas ali ne smes da pogledas dole | |
|
| |
| Pita jedna plavuša drugu:
Čemu služi rupica na vrhu muškog polnog organa? Druga odgovara:
Pa da lakše možeš da dišeš. | |
|
| |
| Aman, doktore, ja došao na operaciju krajnika, a vi mi izvadiste i slepo crevo?!! - Jest... Kolege su mi aplaudirale posle prve operacije, pa sam im morao nešto izvesti na bis !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:43 am | |
| - Lete 2 komarca iznad pijanog čoveka. Kaže prvi: "Hajde, ujedi ga!" - Na to će drugi: "Ne hvala, ne pijem dok vozim." | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:43 am | |
| Šetaju 2 psa šumom i jedan kaže drugom: "Pazi samo koliko je ovde javnih WC-a. | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:44 am | |
| Pita baka unuka: - Sinko, sinko, koliko je sati? Unuk odgovoara: - 12 i 15 Baka: Koliko? Unuk: 12 i 15!! Baka: Molim? Unuk: 12 i 15 !!!! Baka: 27, a što pitaš? | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:46 am | |
| Poslije mjesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sjedi pored kreveta. - Fato, dodi bliže da ti nešto kažem. Fata, sva sretna: - Šta je, Mujo dragi? - Sjecaš li se kad sam ono izgubio pos'o i svi mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene? - Sjecam se - A sjecaš li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene? - Sjecam se. - A sjecaš li se kad sam im'o sudar i ti 10 dana nisi išla kuci iz bolnice, nego si sve bila uz mene? - Sjecam se. - A sjecaš li se kad su me ono ranili, i tada si bila uz mene? - Sjecam se. - I sad si opet, posle ove nesrece, bila uz mene? - Naravno. - I znaš Fato šta sam ja skont'o? - Šta ljubavi? - Fato, ti si meni baksuzna!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:46 am | |
| Piroćanac na samrti... Okupila se porodica oko njega, kad on izusti: - Jel mi tu žena? - Tu sam, sam tu sam mili... - A jel mi tu sin? - Tu sam tatko! - A jel mi tu snajka? - Tu sam... - A unučići? - Tu su, ovde su... Nastade tišina, pa matori pirke upita: - A za kvo onda gori ono svetlo u WC?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:48 am | |
| Ide Supermen ulicom i vidi jednoga maloga kako plače. Priđe mu i pita ga: - Što plačeš mali? - Izbio me Čak Noris! Buaaaaa... - Jebiga, što si ga dirao... | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:48 am | |
| Kaže muž ženi: ženo, hoću da se prema meni ponašaš kao prema psu. - ? - daj mi da jedem i pusti me napolje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:51 am | |
| Sin dolazi iz grada i kaže svom ocu: • Tata, tata, doživeo sam svoje prvo seksualno iskustvo! • To, sine, sedi i ispričaj mi kako je bilo... • Tata, ne mogu da sednem... | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:51 am | |
| Sveštenik iz malog slovenskog sela je bio veliki ljubitelj ptica i živine pa ih je čuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobičajenom obilasku živine opazio da mu je nestala najlepša patka, i pošto je znao da ga je neko ukrao neposredno pred misu, odlučio je da ispita vernike: Ko ima patku ? Ustali su svi muški. Ne, nisam tako mislio. Da li je ko video patku ? Ustale su sve žene. Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko video patku koja mu ne pripada ? Ustalo je polovina žena. Ne, ne i ne. Mislio sam da li je iko video moju patku ? Ustali su ministranti, dva mladja sveštenika i koza. Ma neeee, mislio sam da li neko sada drži patku u rukama ? Ustala je devojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe: Lepo sam ti rekla da će videti ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:52 am | |
| Alkoholičar došao u bolnicu, a doktor mu kaže: ‘Gospodine, vi ste dobili trovanje alkoholom!’ ‘Ma ubit ću onoga ko mi je stavio otrov u alkohol!’ | |
|
| |
| Doktor se nakon pregleda obraća jednom pacijentu: ‘Vama je potreban savršeni mir. Prepisat ću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi.’ | |
|
| |
| Mali komarac se vraća kući nakon svog prvog, probnog leta. I kako je bilo sine? – pita ga mama. – Fantastično! Svi su mi pljeskali. | |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre Maj 18, 2011 1:53 am | |
| Podstanar se obraća gazdarici: ‘Žao mi je, ovog meseca neću moći platiti stanarinu.’ ‘To ste rekli i prošli put.’ ‘Jesam, i vidite da držim reč!’ | |
|
| |
| Upravnik zatvora završava proceduru nad osuđenim koji sjedi na električnoj stolici. ‘Imate li poslednju želju?’ ‘Da, držite me za ruku!’ | |
|
| |
| Došao upravitelj zatvora u ćeliju i pita Crnogorca: ‘Zašto ne ustaneš kada ulazim?’ A Crnogorac će na to: ‘Meni su rekli da moram odležati dve godine.’ | |
|
| |
| Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: – Kuda ste krenuli u ovo doba noći? Na predavanje. – odgovara pijanac. Daj, pa ko sada drži predavanje? Moja žena. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
| Razni vicevi | |
|